Bende yalnızım ve yaşça sizden büyüğüm.Alışkın olduğum ortamdan farklı bir yerde ve kültürde tutunmaya çalışıyorum ve bende iş bulamadım.
Evlenmeyi istemek her insanın en doğal hakkı ama siz şu an ki psikolojiniz le istediğiniz gibi bir eş bulabilir misiniz?Sanırım akıllı,çalışkan,pozitif,sorumluluk sahibi,güler yüzlü bir eş istersiniz değil mi?
Bu özelliklerdeki bir erkek hergün ölümü düşünen birinin yanında sıkılmaz mı?
Ayrıca ölümü düşünmek çok güzel bir şey ama siz bunu içinde bulunduğunuz sııntılı ruh halini vurgulamak için yazdınız sanırım.
Kim bir başkasının hayatına gireyimde onun tüm dertlerine çare olayım diye düşünür ki?
Evlilik tam bir ortaklık.Karşılıklı çıkarlar üzerine devam ediyor.Yani biri hayatıma girsin ben mutlu olayım demek ben kendime yetemiyorum demektir ve bu tür insanlar evlilik için tercih edilmez yada evliliğinde değer görmez.Elbette genelleme yapıyorum.
Bende evden fazla çıkmayan biriyim ama kısmete inandığımıza göre bakarsınız siz eski ışığınızı tekrar kazanırsanız bir vesile ile seveceğiniz biri karşınıza çıkabilir inşallah.
(Bende yalnız olduğum için bir konu açmştım.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ben-yalnız-olmak-için-mi-yaratıldım.753236/)