dayanmak, karar vermek çok zor geliyo:(

Baban anlattığın gibi biri olmasa söZlerini iyi dinle ölç tart sevdiğini onlar genelde yanılmaz derdim ama şimdi durum başka.
Yalnızlıktan korkuyor baban evlenmemişte sen gidince yemek ütü çamaşır kim yapacak? Bence bunun derdinde

onlarda tabiki sorun, kızkardeşim yapar ama benim gibi herşeye koşturamaz, bilmiyorum ki belkide evlenme gibi bir lüksüm yok benim, yuva kurmak benim kaderimde yok diye düşünür oldum artık

aynı şeyi dedem halama yaptıı ..
O giderse bize kim bakacak demekle 34 yasında evlendi halam ..
Nereye kadar babanla kalırsın ki,herkesin hayatı ayrı olmalı ..
Subayla mutlu olacağına inanıyorsan erteleme ..
Zamanla babanda alısır .. Mutluluklar ..

onlarda tabiki sorun, kızkardeşim yapar ama benim gibi herşeye koşturamaz, bilmiyorum ki belkide evlenme gibi bir lüksüm yok benim, yuva kurmak benim kaderimde yok diye düşünür oldum artık

Onun farkında (kardeşin için ) oyüzden böyle
Evlenmek lüks değil haktır
Ne yani baban istemîorumla die hiç mi evlenmicen bugün askeri istemeyen yarın doktoru istemez gelese cerrahda keser biçer bu adam seni diecek bunlar hep bahaneee
Sen sevio seviliyorsan evlen kur yuvanı mutluluğu 30undan sonra yaşa

psikolojimde çok bozuldu, hep değersiz hissettim kendimi şu yaşıma kadar, şimdi sevdiğim kişi benle ilgilenince bazen tuhaf karşılıyorum, benden bi eş olur mu, anne olma gibi bir sorumluluğu alacak gücüm varmı? hiç sanmıyorum,ne özgüven kaldı, nede yaşama azmi, sevdiğimin yanında mutluyum ama babam bi anlatmaya başladımı Allahhhh diyorum evlenmemim mümkünatı yok, benden bi cacık olmaz

kızkardeşimde evlenmemi istemiyor aslında, o da yapayalnız kalıcak,bütün işler ona bakacak, okuyorda, gelde çık işin içinden

kızkardeşimde evlenmemi istemiyor aslında, o da yapayalnız kalıcak,bütün işler ona bakacak, okuyorda, gelde çık işin içinden

Okusun senin suçun mu senden küçük olması sen okurken ah ablam okuo evin işinizde yapıo dedi mi
Oda evlenicek zamanı gelince napıcak sanıosun
Sen evlenmesen o birkaç sene sonra evlense sen yalnız kalıcan değecek mi fedakarlığına
Ayrıca okulu bitince alırsın yanına babada bulur birini kendine

hayır öyle düşünme ..
Sevdiğin kişiyle mutluluğun dısındakiler hikaye ..
Kendi hayatını kurmalısın ve hepsi olup gidiyoor..
20 yasında evlendim,ben beceremem derdim..
Olupp olupp gidiyoor .. Mühim olan sevdiğinle olmak ..

Bence baban "evlilik" "evlenilecek adam" konularinda fikrine onem verilecek son insan.kusura bakma da.babanin meslegicok iyiymis o yuzden anneni pamuklar icinde mutluluga bogarak yasatmis da..peh..

mutluluğu, huzuru sana gerçekten yaşatacak birisini elinin tersiyle itme canım.
babanın pek de seni düşündüğünü sanmıyorum, şimdiye kadar düşünmemiş de şimdiden sonra mı düşünecek.
sen kendi geleceğine bak. hem yarın öbür gün istediğin gibi birinin çıkacağı ne malum?
eğer karşındaki adamdan gerçekten eminsen kur yuvanı valla, kimselere kulak asma

Bence baban "evlilik" "evlenilecek adam" konularinda fikrine onem verilecek son insan.kusura bakma da.babanin meslegicok iyiymis o yuzden anneni pamuklar icinde mutluluga bogarak yasatmis da..peh..

haklısınız ne diyebilirimki, babamın mesleği iyiydi de noldu? Hiç unutmam küçüktük, bi gece gürültüye uyandık, annemin boğazına çökmüş boğuyordu, annemin gözünü dudağını patlatmıştı sonra evi karda kışta terkettiğimizi hatırlıyorum...Defalarca aynı sahneyi yaşadık, sonra gelir annemden özürler dilerdi, ben ettim sen etme, çocuklarımız var, ben seni seviyorum, sadece sinirlerime hakim olamıyorum derdi...Anacığımda napsın , parası yok pulu yok, anası yok babası yok,kimsesiz, mecbur kuzu kuzu dönerdi

karşımdaki kişinin iyi biri olduğunu düşünüyorum, ama işte anne babamın bu kötü evlilikleri de benim bilinç altına yerleşmiş, aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum, hem evliliğe çok yakınım, hemde çok uzak, nasıl anlatayım kendimi, içimdekileri nasıl ifade edeyim bilemiyorum

seni anlıyorum canım aslında. ama bu korkuyla da ömür geçmez ki kararını vermen gerekiyor. tam emin olamıyorsun gibi. bence emin olana kadar bekle, onu iyice gözlemle. hakkında hayırlısı

seni anlıyorum canım aslında. ama bu korkuyla da ömür geçmez ki kararını vermen gerekiyor. tam emin olamıyorsun gibi. bence emin olana kadar bekle, onu iyice gözlemle. hakkında hayırlısı

inşallah hayırlısı olur dediğiniz gibi...Bende arkamı yaslayabileceğim, iyi ve kötü günümde, hastalığımda ve sağlığımda yanımda olabilecek birini çok istiyorum istemez miyim? Akşamları yollarını gözlemeyi, geldiğinde boynuna sarılıp, yanağından öpmeyi, kokusunu içime çekmeyi, aynı sofrada oturup yemek yemeyi, ellerine sağlık hatunum demesini bende çok arzuluyorum tabiki..Geceleri omzuna yaslanıp uyumayı hep hayal ediyorum, bana değer veren, ilgi, sevgi, şefkat gösteren birinden daha fazla kim mutlu edebilir ki beniyapayalnız olarak göçüp gitmek istemiyorum, elimi tutan birisi olsun hep yanımda, olmazmı? Çok mu şey istiyor ve bekliyorum?

ahhh canım ahh içim cız etti birden ben de senin gibi düşünüyorum, aslında çok şey istemiyoruz haklısın. inşallah her şey gönlünce olur, Rabbim yar ve yardımcın olsun

derbeder nikin seni anlatmis karamsar bir kızsin neden bu karamsarlik boşananlar bile senin gibi değil en başta kalbini ferah tut ölüme gitmiyorsunki sen aslında mesleğe değil kendine güvenmiyorsun bir sürü sorular yoksa bugün öğretmenide hakimi doktoruda köyde doğuda ilçede çalıştıkları oluyor mesele asker polis değil.ayrıca onlardaki iletişim hiç bir meslekte yok benim eşimde askeriyede çalışıyor çok memnunuz arkadaşlıklarida çok sağlam bizim ilçede savcı hanim uzman bir çocuk vardı onunla evlendi doktorda aynı şekil uzmanla evlendi. yani biri yorum yazmış anlamaz seni diye ama anlayan anlıyor.
bence sen değil biz sana soralım hazırmısın evlilige kaldırabilcekmisin yoksa evlenince arkanı önünü koklamaktan eşine potansiyel suçlu gibi davranmaktan yapamazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…