dayanmak, karar vermek çok zor geliyo:(

Fikirlerine guvendigin,gormus gecirmis,akli basinda,sana yardimci olabilecek bi aile buyugun veya bi arkadasin var mi ? Allah hakkinda hayirlisini versin

Eşime potansiyel suçlu gibi niye bakıyım ki? Benim tek sorunum kendimle, bu denli karamsar olmam benide bitiriyo, ama artık düzeltemiyorum da kendimi, psikolojik destekte aldım, yıllarca ilaçta kullandım ama nafile içimde yaşama isteği yok, mücadele etme, risk alma, mutlu olma azmi yok...İnançsız biride değilim aslında,müslüman kişi bu kadar yeiste olmamalı, ama kendimi düzeltemiyorum, her yer kapkaranlık, yaşamaya değmezz

Babamın izni olsun diye çok uğraştım ama olacak gibi değil, gizlice evlenme kararı aldık biz, eylül ortasına kadar hazırlıkları tamamlayıp, ondan sonra ben babama açıklayacam

ben olsam "ee annenin kaderi kıza geçer derler.Senin rahmetliye yaptıklarını o bana yapmazsa iyi" diye laf sokardım
ne demek komalık edene kadar dövmek!!
bizim bi komşu var eşini aldatır,eve 4lerde 5 lerde gelir bazen hiç gelmez,karısına kızına küfretmekten vurmaktan çekinmez..
derken kızı evlendi,daha ilk aylarında eşiyle sorun yaşayıp dayak yedi.Adamı bir görecektiniz "kim benim kızıma vurabilir??" diye ortalığı ayağa kaldırdı,aldı kızını -boşattı adamdan
burada "be gevurun oğlu" diyesim geldi,"senin dövdüğün hor gördüğün de bir babanın kızı değil miydi?..."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…