- Konu Sahibi derbeder84
-
Dayanamıyorum artık, içimdekileri anlatıp paylaşacağım kimsem yok.O kadar mutsuz ve çaresiz hissediyorum ki, yaşayan bir ölüden farkım yok.Gücüm kalmadı artık, yok olmak istiyorum.Ölmek çare değil benim için, öbür dünyamında, ahiretiminde ne olacağı meçhul çünkü:2:
Nerden başlasam anlatmaya bilmiyorum.Çocukluğumdan beri ben hep böyle karamsar, çaresiz ve içe kapanığım.Annemi 12 yıl önce kaybettim.Şu an 30 yaşındayım.Babam aksi ve huysuz bir adam. Bir o kadar da dengesiz maalesef.Bi gün dünyanın en iyi adamı dersin, ertesi gün tersinden kalkar, dünyayı sana dar eder.Dışarda diğer insanlara karşı nazik kibar, anlayışlı, sevecendir, evde bize kan kusturur.Bi saati bi saatine uymaz.Arada alkol alır, küfretmeyi de pek sever. Bi gün başımı okşadığını, bana içten sarıldığını hatırlamam.Yıllarca annemi hastanelik edene kadar dövdüğü bile oldu, annem verem oldu, sonrasında bazı hastalıkları daha ortaya çıktı, dayanamadı genç yaşta öldü gitti.O ölünce ben ve küçük kardeşim yıkıma uğradık. Kardeşimde büyüdü artık, üniversiteye hazırlanıyor.Bendeiş güç sahibiyim, kendi yağımızda kavruluyoruz.Babam tekrar evlenmedi, ama bunu da kafamıza sürekli kakar durur. Ben ömrümü size adadım, üvey anne elinde büyümeyin istedim, nankörsünüz, hainsiniz der sürekli, en ufak tartışmada bu yaptığı fedakarlığı burnumuzdan getirmesini, küfürler savurmasını iyi bilir.Ne yaptığım yemeği, ne yaptığım temizliği beğenir, hep bu konulardan tartışma çıkarır,karşısında söz söyletmez.
Anlaşamadık bir türlü babamla, sevemedi gitti beni, evlilikten de hep korktum, Babam gibi birine denk gelirsem o da beni mutsuz eder, daha beter olursam diye 30 yaşıma kadar kimseyi hayatıma sokmadım. Çok çaresiz hissettiğim bir dönemde, bir akrabamız vasıtasıyla bir astsubayla tanıştım.Aşık oldum, deliler gibi sevdalandım diyemem ama cana yakın buldum onu.Allah korkusu olan, sevip sayabileceğim, dürüst ve güvenilir biri olarak gördüm. Evlenip gidiyim de babam benden kurtulsun, bende belki daha mutlu olurum diye düşündüm.Babama konuyu açtım.
Tanıştılar falan ama babam çok kızgın bana, bir astsubay parçasıylamı evleneceksin, doğu ilerde sürüneceksin, gün yüzü görmeyeceksin, inatçı, aksi bir adam bu, senin gözlerin kör olmuş, sen ne bilecen doğru seçim yapmayı diye hergün söyleniyor bana.Babamın onayı yok evlenmeme, yaşımda 30 oldu. Napim bilmiyorumki? Bu sevdiğim adamda değer veriyor bana, bu yaşıma kadar görmediğim ilgiyi gösteriyor, şefkati gösteriyor, herşeye rağmen baba rızası almadan da evlenmek istemiyorum.Çok korkuyorum temiz kalpli, insanları pek tanıyamayan, iyi ve kötü niyetliyi hemen çözemeyen biriyimÖzgüveni, özsaygısı olmayan biriyim, seçim yapmakta zorlanan, kendi içinde yaşayan biriyim. Evlenip daha beter olmakta var bu işin sonunda, bana bi akıl verin nolur!
ne zamandan beri tanışıyorsun subayla?
sen ne iş yapıyorsun peki de baban adamın mesleğini beğenmemiş.
Anasınıfı öğretmeniyim
ne zamandan beri görüşüyorsun bu insanla peki?
hislerine bu kadar güveniyorsan yani doğru adamsa senin için kaçırma.. baban bence senin evden gitmeni istemiyor tabi bütün yük ona kalacak :26:
sen kesin kararlıysan evlenmekte bi aile büyüğünüz yok mu? babanla konuşsun(lar)
subayla tanışmadıysa, tanıştır belki fikri değişir
sonuçta birgün mutlaka evleneceksin, belkide bu durumu kabullenemiyorbir kız babası olarak
Bu benim ilk erkek arkadaşım, bir yıl içinde beni bi kez bile kırmadı, çok dürüst olması, yalansız dolansız olması onda bulduğum en belirgin özellik.Bazen soruyorum kendime aşık mıyım ona diye ama aşkın ne olduğunu da bilmiyorum ki,eğer aşk dediğiniz onu görünce kalbin yerinden fırlaması, aşırı heyecansa onlar bende yok, onun yanında sadece huzuru, sakinliği buluyorum, en başta iki iyi dostuz bana göre, olursada biraz mantık evliliği olacak gibi geliyor ama onu sevdiğimden de eminim , sadece kuru mantık değil
bu hissetiklerin de güzel şeyler neticede,arkadaşların dediğine katılıyorum,baban kimi çıkarırsan çıkar karşısına beğenmeyecek!
Babam evlenmeni istiyorum diyor, ilerde yalnız kalman zor olur diyor ama işi gücü düzgün biriyle evlen diyor, sanki siparişle oluyoröğretmen öğretmenle veya işi daha tehlikesiz biriyle evlenmeli mantığında
Babam evlenmeni istiyorum diyor, ilerde yalnız kalman zor olur diyor ama işi gücü düzgün biriyle evlen diyor, sanki siparişle oluyoröğretmen öğretmenle veya işi daha tehlikesiz biriyle evlenmeli mantığında
klasik ebeveyn psikolojisi cnm...babana mutlu,huzurlu olduğunu hissettir
Canım yaş olmuş otuz değerini bilen biri çıkmış karşına bu kadar mutsuzluk yeter bence kendi evin huzurlu bi yuvan olsun bence evlen hayat boyu baban olmayacak yanında sonra çok pisman olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?