• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayilari gibi karaktersiz...

Eşiniz sizinle bu şekilde aileniz üzerinden hakaretvari konuşmamalıydı. Sinirlenmiş ve öfkenizi kontrol edememişsiniz ama bu sebepsiz yere de olmamış. Elbette insanız, robot değiliz. Bence yerinde bir tepki olmuş. Tepkisiz kalmanız kötü olurdu, belki şimdi hatasını ve sizi sözleriyle yaraladığını anlar. Oğlunuz konusunda üzgünüm, bu sadece sizin bize anlattığınızla çözülecek bir durum değil. Kimbilir altta ne sebepler var. Uzmandan yardım almalı ve kararlı olmalısınız. Ailece sinirleriniz yıpranmıştır. Hep birlikte bir destek alın.

Teşekür ederim .Bende biraz sizin gibi düşündüğüm icin kendimi sorguluyorum.
Bende şarter gec düşür.Ona bu akşam yaklaşsam diyorum ama yarinde kiz kardeşle buluşacaktik .Onada bir laf eder diye hiç konuşmasam daha iyi olur

Bir gün daha bekle o zaman
Bu arada bence kız kardeşinize olan biteni anlatmayın
Erkek kardeşlerinize söylerse gereksiz çıkmaza girebilir bu konu
Aslında eşinizle kafanızı dinleyebileceğiniz bir plan yapabilseniz şahane olur
Şöyle iki üç gün sorunlardan uzak
Kim bilir kaç zaman oldu siz başbaşa kalmayalı
Evin sorunlarından uzaklaşmak ikinizide tazeler eminim

Eşiniz sizinle bu şekilde aileniz üzerinden hakaretvari konuşmamalıydı. Sinirlenmiş ve öfkenizi kontrol edememişsiniz ama bu sebepsiz yere de olmamış. Elbette insanız, robot değiliz. Bence yerinde bir tepki olmuş. Tepkisiz kalmanız kötü olurdu, belki şimdi hatasını ve sizi sözleriyle yaraladığını anlar. Oğlunuz konusunda üzgünüm, bu sadece sizin bize anlattığınızla çözülecek bir durum değil. Kimbilir altta ne sebepler var. Uzmandan yardım almalı ve kararlı olmalısınız. Ailece sinirleriniz yıpranmıştır. Hep birlikte bir destek alın.

Işte benim en büyük sorum bu: ailecek destek almak.Eşim ilk başta ve çocuklarimda yanaşmiyorlar.
Ben kendim terapiye iki kere gittim ama gördümki yalniz birsey değiştiremiyorum.
Ama gercekten ailecek yiprandik kimsenin kimseye tahamüllü kalmadi.
Allaha emanet ettim herseyi dua ediyorum

Bir gün daha bekle o zaman
Bu arada bence kız kardeşinize olan biteni anlatmayın
Erkek kardeşlerinize söylerse gereksiz çıkmaza girebilir bu konu
Aslında eşinizle kafanızı dinleyebileceğiniz bir plan yapabilseniz şahane olur
Şöyle iki üç gün sorunlardan uzak
Kim bilir kaç zaman oldu siz başbaşa kalmayalı
Evin sorunlarından uzaklaşmak ikinizide tazeler eminim
Kiz kardeşime anlatmam ama abime ve kardeşime sormak istiyorum niye eşimin yanin iki kardeş hakaret edecek sekilde tartişlar.Ben onlar için utandim.
Sonra kendi aralarinda nasil konuşurlarsa konuşsunlar

Işte benim en büyük sorum bu: ailecek destek almak.Eşim ilk başta ve çocuklarimda yanaşmiyorlar.
Ben kendim terapiye iki kere gittim ama gördümki yalniz birsey değiştiremiyorum.
Ama gercekten ailecek yiprandik kimsenin kimseye tahamüllü kalmadi.
Allaha emanet ettim herseyi dua ediyorum
Eşiniz normalde nasıl biriydi? Belki birlikte bir şeyler yapsanız, ortak paylaşımlar olsa zamanla düzelir. Kötü anılar kötüleri, iyiler iyileri doğuruyor. Her şey yoluna girer umarım, tüm içtenliğimle diliyorum.

Esinizde ,agzindan cikani duymuyor ,
Ainda oglunuz babasina cekmis sadece fevri henuz sinsi sinsi laf sokamiyor ,
Kardes olur arkadas olur arada sorun@olur tartisma olur ,
Esiniz biraz sorunlu ,size ve ailenize karsi
Hic umursamayin
Iyi olmus bagirdiginiz ,agzini toplasin

Kralsınız hanımefendi

Beni sevmiyorsan istemiyorsan diyecek koçyiğit kadın daha gelmedi bu ülkeye. Koca deliliğinden kadınlar karakterlerine, ailelerine, onurlarına sahip çıkamaz oldu.

edit: yeni gördüm bu ülkede değilmişsiniz zaten:)

Adamın şaftı kaymış siz de biraz ayar çekmişsiniz iyi olmuş amcaya

Kocanızı takmayın, oğlunuzu tam bir tetkik için hastaneye götürün bence. Kan tahlili de yaptırın. Tiroit hastalıkları oğlunuzdaki gibi davranışlara sebep olabiliyor.

Kralsınız hanımefendi

Beni sevmiyorsan istemiyorsan diyecek koçyiğit kadın daha gelmedi bu ülkeye. Koca deliliğinden kadınlar karakterlerine, ailelerine, onurlarına sahip çıkamaz oldu.

edit: yeni gördüm bu ülkede değilmişsiniz zaten:)

Adamın şaftı kaymış siz de biraz ayar çekmişsiniz iyi olmuş amcaya

Kocanızı takmayın, oğlunuzu tam bir tetkik için hastaneye götürün bence. Kan tahlili de yaptırın. Tiroit hastalıkları oğlunuzdaki gibi davranışlara sebep olabiliyor.
Çok sağol canim.Bende sizinle gurur duyuyorum:KK60:
Çok mert bir kadinsiniz.Her zaman böyle kalin

Oglunuz icin yardim alin mutlaka, kendisi gitmek istemiyorsa siz gidin pskologa size oglunuza nasil davranmaniz gerektigi konusunda direktifler verir..

Esinize gelince ailenizi öne surmesi yanlis olmus tabiki , ama bir kadin olarak esinize s*ktir ol git demenizde hoş degil karsilikli olarak hatalariniz var küslük yapmak yerine konuşun halledin derim..

Allah yardımcınız olsun oğlunuzun bu tür davranışları ya gerçekten hırçın ya da madde kullanıyor olabilir biraz araştırın derim aşırı para harcamalar ani öfke patlamaları para çalmalar benim tanıdığımın oglunda da vardı madde kullanıyordu.Kan tahlili yaptırın bence de inşallah öyle bir şey yoktur.Eşiniz için de biraz ağır olmuş ama sizin bu yaşadıklarınızdan dolayı bir doluluk olmuş o anda patlamışsınız.

Oğlunuz ergen sabır gostereceksiniz
Eşinizin yerinde olsam bende üç kuruş için kavga Edip beni rezil eden adamların yüzüne bile bakmazdim kardeslerinizin ayıbı onda eşiniz haklı
Gerçekten esinize o küfürü edebildiniz mi s...ol git diye ...

Oglunuzun ilac kullanmasi lazim. Bakin 20 yasinda gucu evden para calmaya yettigi icin bunu yapiyor ama ilerde gücü baska suclari islemeye yettiginde onlari yapabilir ve siz cok pisman olabilirsiniz. Dikkat eksikligi aktivite bozuklugu ve aynı zamanda antisosyal kisiklik bozukluğu cok tehlikeli olabilecek hastalıklar. Esinizi mesinizi bosverin de cocugunuzu psikiyatriste götürün. Ergendir gecer diyerek gecistirmeyin. Ergenlikte insanlar para calip duvarlara kafa atmazlar.

Ara sira bizdede oluyor bu mevzular
Kisa zamnda ozur diliyip atlatmaya calisiyoruz insaniz sonucta bende esimin sevmedigi yonlerini onun ailesinden birinde varsa benzetiyorum yada cocuklarin
Oda aynisini yapiyor onemsememek lazim

Ahhh..ahhh..Benim dertlerim cok cok fazla anlat anlat bitmez.
Benim oğlum 20 yaşinda ,bende cogunuzun annesinin yaşindayim .Burda cok fazla genc bayanlar var bilmem ama akil yaşta değil baştadir diye buraya yaziyorum.
Oğlum cok zor bir cocuk .Dikkat eksiklik bozukluğu var. Birkere ilac ile denedik ve yan etkisi cok ağir olduğu icin biraktik.Yani tedavi görmedi.Bizde cahildik(özellikle babasi psikolojik rahatsizliklarin hic birine inanmaz,uydurmasyon der iradesizliğin paravani der )yani elllimizden kaydi oğlumuz. Bir tartişmada ani kontrolsüz öfke patlamalari oluyor.Etrafda ne varsa kirar döker ,duvari dekmeler ,bağirir cağrir kardeşini ezer hatta benide korkutuyor artik.
Kendine haksizlik edilmiş hissetiği icin cüzdanimizdan para calar.Sorgulariz asla kabul etmez birde onu sucladiğimiz için bize trip atar.Aşiri derecede para harcar kendi parasini kazaniyor artik.

Şimdi eşim gecen abim ve kardeşimle erkekler yemek yemeye gittiler.
Para ödenecek zaman abim herzaman ki gibi cimrilik yapmiş ve para ortaya koymamiş.Buna kardeşim sinirlenmiş .
Ikisi kapi önünde kavga etmeye başlamişlar .Bir yemek parasi yüzüne birbirlerine düşmanca ağir laflar etmişler.Eşim bana bunu evde anlatti .

Bir akşam oğlumla tartişiyoruz herzamanki gibi konular bizden para kaptirmalar ve agresif saygiz davranişlari .
"Niye böyle yapiyor bir türlü anlamiyorum " dedim.
"Dayilari gibi karaktersiz olduğu icin.Tamamen onlara cekmiş" dedi eşim.
Ben şok oldum ;sen ne diyorsun böyle.Bunlar nasil ağir laflar dedim.
"Ağir laflari o gün görecektin.Az daha birbirlerini bokslayacaklardi.Karşindaki kardeş mi değilmi hiç fark etmedi.
Oğlunda onlara cekmiş genetik.Ne dediğini kulaği duymuyor" dedi.
O gün üstüne gitmedim,üzüldüm hem eşimin dediklerine hem de abimin kardeşimin yaptiklarina.Eşim artik asla onlarla takilmak istemez.

Annem babam memlekete gittiler ,evlerinin arkasinda biraz ektikleri bahceleri var.Annem bana emanet etti her sene gibi.gideli 3 hafta oldu ve ben ikince kez gidecektim.
Cumartesi olduği icin önce eşime sordum bir programi varmi diye .Oda belki birazdan cikacağim dedi .Bende dedim ki cikacaksan hadi şimdi cikalimda benide bir bahceye birak dedim.Demez olsaydim.
"ayni annen gibisin bahce bahce diye diye yorulmadin .sanki 10 dönüm tarla var önünde .ne bitmez işlermiş."
Niye o yokken gitmemişsim nasil ona emri vakii yapa bilirmişsim.
Vallahi o an bende ipler koptu.Sinirimden kudurdum .
Annemi sevmek zorunda değilsin benide sevmek zorunda değilsin siktir ol git dedim.
Gecen oğluna dayilari gibi karaktersiz dedin şimdide bana tiksinirmiş gibi annen gibi oldun diyorsun dedim
Evet ben annem gibi oldum ve oluyorum malesef öyle ister beğen ister beğenme.
Sen hangi assaletten geldin senin genlerin Prenz Charlessinmi?
Yani bende malesef öfkemi kontrol aldina alamadim .Bağirdim cağirdim .
Eşim ise sakinliğini koruyarak bana sucluluk duygusu verdi.
Konuşmuyorum iki gün dür .

Şimdi ben kendimi sorguluyorum ben cok mu abarti davrandim?
Duymazliktan gelseydim daha iyi olmazmiydi?
Çok mu üstüne gittim kizlar?
Biliyorum biraz uzun oldu ama yoksa anlamak zor olurdu.Okuyanlara teşekür ederim Her fikir ve eleştiriye aciğim.
Ablacigim keske erkenden tedavi ettirseydin oglunu bn 24 yasindayim esiminde ofke kontrol problemleri vardi 4 sene dayak yedim sabrettim evladim icin ve en sonunda dayanamadim ayrildim 25 gun annmde kaldim bosanma davasi acilacakken esim gelip ozur diledi ve psikiyatri tedavisine baslattik onu cok sukur simdi kontrollu evimde huzurum var yani hicbsey icin gec degil benim 5 sendr gosterdgim cabayi ailesi gosterms olsaydi esimin boyle olmayacakti demem o ki sen oglunu ikna et ve doktora gotur yan etkileei 2 ay sonra gidiyor merak etme kuzu gbi.olur sana da yazik gunah degil mi

Ahhh..ahhh..Benim dertlerim cok cok fazla anlat anlat bitmez.
Benim oğlum 20 yaşinda ,bende cogunuzun annesinin yaşindayim .Burda cok fazla genc bayanlar var bilmem ama akil yaşta değil baştadir diye buraya yaziyorum.
Oğlum cok zor bir cocuk .Dikkat eksiklik bozukluğu var. Birkere ilac ile denedik ve yan etkisi cok ağir olduğu icin biraktik.Yani tedavi görmedi.Bizde cahildik(özellikle babasi psikolojik rahatsizliklarin hic birine inanmaz,uydurmasyon der iradesizliğin paravani der )yani elllimizden kaydi oğlumuz. Bir tartişmada ani kontrolsüz öfke patlamalari oluyor.Etrafda ne varsa kirar döker ,duvari dekmeler ,bağirir cağrir kardeşini ezer hatta benide korkutuyor artik.
Kendine haksizlik edilmiş hissetiği icin cüzdanimizdan para calar.Sorgulariz asla kabul etmez birde onu sucladiğimiz için bize trip atar.Aşiri derecede para harcar kendi parasini kazaniyor artik.

Şimdi eşim gecen abim ve kardeşimle erkekler yemek yemeye gittiler.
Para ödenecek zaman abim herzaman ki gibi cimrilik yapmiş ve para ortaya koymamiş.Buna kardeşim sinirlenmiş .
Ikisi kapi önünde kavga etmeye başlamişlar .Bir yemek parasi yüzüne birbirlerine düşmanca ağir laflar etmişler.Eşim bana bunu evde anlatti .

Bir akşam oğlumla tartişiyoruz herzamanki gibi konular bizden para kaptirmalar ve agresif saygiz davranişlari .
"Niye böyle yapiyor bir türlü anlamiyorum " dedim.
"Dayilari gibi karaktersiz olduğu icin.Tamamen onlara cekmiş" dedi eşim.
Ben şok oldum ;sen ne diyorsun böyle.Bunlar nasil ağir laflar dedim.
"Ağir laflari o gün görecektin.Az daha birbirlerini bokslayacaklardi.Karşindaki kardeş mi değilmi hiç fark etmedi.
Oğlunda onlara cekmiş genetik.Ne dediğini kulaği duymuyor" dedi.
O gün üstüne gitmedim,üzüldüm hem eşimin dediklerine hem de abimin kardeşimin yaptiklarina.Eşim artik asla onlarla takilmak istemez.

Annem babam memlekete gittiler ,evlerinin arkasinda biraz ektikleri bahceleri var.Annem bana emanet etti her sene gibi.gideli 3 hafta oldu ve ben ikince kez gidecektim.
Cumartesi olduği icin önce eşime sordum bir programi varmi diye .Oda belki birazdan cikacağim dedi .Bende dedim ki cikacaksan hadi şimdi cikalimda benide bir bahceye birak dedim.Demez olsaydim.
"ayni annen gibisin bahce bahce diye diye yorulmadin .sanki 10 dönüm tarla var önünde .ne bitmez işlermiş."
Niye o yokken gitmemişsim nasil ona emri vakii yapa bilirmişsim.
Vallahi o an bende ipler koptu.Sinirimden kudurdum .
Annemi sevmek zorunda değilsin benide sevmek zorunda değilsin siktir ol git dedim.
Gecen oğluna dayilari gibi karaktersiz dedin şimdide bana tiksinirmiş gibi annen gibi oldun diyorsun dedim
Evet ben annem gibi oldum ve oluyorum malesef öyle ister beğen ister beğenme.
Sen hangi assaletten geldin senin genlerin Prenz Charlessinmi?
Yani bende malesef öfkemi kontrol aldina alamadim .Bağirdim cağirdim .
Eşim ise sakinliğini koruyarak bana sucluluk duygusu verdi.
Konuşmuyorum iki gün dür .

Şimdi ben kendimi sorguluyorum ben cok mu abarti davrandim?
Duymazliktan gelseydim daha iyi olmazmiydi?
Çok mu üstüne gittim kizlar?
Biliyorum biraz uzun oldu ama yoksa anlamak zor olurdu.Okuyanlara teşekür ederim Her fikir ve eleştiriye aciğim.
Sevgili hayatibeceremedim yazdiklarinizin tumunu okudum. Sanirsam ayni yaslardayiz veya ben birazdaha buyuk olabilirim sizden.oglunuzdan yasca buyuk evladim var benimde. Soyle diyeyim esiniz ve oglunuzla yasadiginiz ilk ve tek sorununuz degildir sanirim. Cunku 20 yili askin evlilikte esinizin ilkkez kardeslerizin hatasini gorup ailenize laf etmis olmasi ilk degildir. Her ailede sorunlar mutlaka vardir 20 yili askin evliliklerde artik ritune baglanmis,herkes herkesin ne oldugunu biliyordur. Bu kadar uzun evlilikte esinizin oglunuzu kardeslerinize davranis acisinda benzetmesi normal fakat soyleme tarzi hos olmamis. Ben bile bazen kendi evladimin bazi davranislarini kendime ve ailemdeki kisilerin sergiledigi davranislara benzetiyorum. Iyi davranislara benzetince hosta, kotu davranislara benzelitince zorumuza gidiyor. Bence esinizle cok uyumlu bir evliliginiz olmamis ve oglunuzda o ortamda buyudugu icin bir uyumsuzluk var aranizda.Allah yardimciniz olsun. Onca yildan sonar esiniz ve oglunuzun davranislarinin duzelmesi cok zor olur profosyonel yardimda alsaniz. Ayrilmakta zor. Sadece sorunlardan uzak durmaya calisin. Beklentilerinizi minumuma indirin. Oglunuzlada cok muhatap olmayin . Bu yastan sonra duzelmesi cok zor olur. Kendinizi uzmemeye calisin yoksa dert sahibi olursunuz Allah gostermesin. Nerdenmi biliyorum. Tecrubeyle sabittir:((

Back
X