Dayım yengemi aldatıyor..kimseye güven kalmadı..

cnn24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2012
387
3
48
İzmir
İyi akşamlar..Ya ne olacak bu kadınların hali o kadar üzülüyorum ki..en yakınım dayım severek evlendiği karısını yanında çalıştığı kızla aldatıyor.Kızda nişanlı başka biriyle.Ben yengeme diyorum boşan daha gençsin diye daha 28 yaşında..Ama babamla annem barıştırmak için ellerinden geleni yaptı ama sonuç aynı..Babam bir kere daha affet diye araya girip duruyor.Çocuğunuz var boşanmak olmaz diye..Bende diyorum baba sen karışma herşey daha da kötü olcak.Bizimkilerdeki mantık erkek yapabilir olabilir doğaldır.Ben bunları duydukça maffoluyorum işin kötüsü annemde aynı mantıkta napcan kızım bunu yapmayan erkek yoktur diyor..Bende o zaman bnm evlenmeme hiç gerek yok dedim en yakınlarımın düşünce tarzına bakın..Eğer bende ilerde aldatılırsam ailem bana otur kocanın dizinin dibinde erkektir yapar diyecek..Yengem psikologlara gitti,maffolmuş durumda sürekli beddua ediyor..Dayımsa kabul etmiyor yok öyle bişey diyor..Halbuki yengem mesajları görmüş..O kızda Allahından bulsun yengemin canını acıtcak neler neler demiş.Kız daha 22 yaşında dayım 33..Kaç senedir yanında çalışıyor yazık yengem hiç sezmemiş böyle bir durum olcağını..Bu arada bende erkek arkadaşımdan yazın ayrıldım o da buna benzer şeyler yaptı bana affetmedim ayrıldım.24 yaşındayım ve kimseye güvenim yok..O kadar yalnız hissediyorum ki bazı zamanlar hayatımda birisi olsa keşke desem içimden..Aman diyorum başına dert mi alacaksın böyle gayet iyisin aldatılcaksın bir sürü dert..Bir tek ben boşanmalarının taraftarıyım dayımla yengemin.Yengem dün çok kararlıydı ama babam dediki eğer boşanırsan dul kalırsın ve çevrenin bakışı iyi olmaz abim olur mu öyle şey affet sen büyüklük yap dedi..O da hiç sesini çıkarmadı.Daha 28 yaşında ya..Hadi bu erkekler yapıyor ya o evli adamlarla birlikte olan erkeklere ne demeli sinirlerim çok bozuldu kızlar..

Artık o kadar sık g örmeye başladım ki daha gecen hafta duyduk eşimin yanında çalışan elemanı 36 yaşında.karısı ve çocuğunu bırakıp oradaki dul sekreterle evlenecekmiş.işi pişirmişler çoktan vicdansızlar.sekreterî de çok severdim artık kestim selamı sabahı ummadığın taş baş yararmış.oyle kimseyegüvenmeyeceksin artık

yengen adına çok üzüdüm , Allah kolaylıklar versin. bu aldatma durumlarının bir çoğunda affedilme halinde erkeğin daha rahat davrandığını ve tekrarladığı ayrıntısı dikkatimi çekti benim, bi müddet ayrı yaşamak sağlıklı karar verebilmek için şart bence. ayrıca bu durumun senin geleceğini etkilemesine izin verme, her erkek aldatır diye bi durum asla yok

bızdede var canım benzer dert benımde enıstem teyzemı aldatıyor hemde evlı 2 cocuklu bır kadınla

Ay hadim ediceksin boyle uckuruna sahip olamayan insanlari.
Bugun bende evli bir arkadasimla gorustum, kiz esinin aldattigindan supheleniyodu zaten,
simdi birde bulasici bir hastalik kapmis kocasi yuzunden.
Annesi babasida yok, bosanmayi dusunuyor, ayni zamanda kocasindanda siddet gorcem diyede korkuyo,
Bekarlik sultanlikmis diye bosuna dememisler.. Allah esinin degerini bilmeyenleri pismanlikla sinasin..

adam aldatıyor kadın boşanıcam deyınce suçlu oluyor suçlu olmaklada kalmıyor erkekten daha çok nasıhat duyuyor tabı aldatılsın duyguları dibe vursun kımın umrunda aman dul olmasın malasef dul kadınlara böyle gözle bakılıyor ve buşekilde bakılmya devam ettıkçe erkeklerın yaptıkları hep yanına kalıcak allah versın dayınızın cezasını

aldatılmak hepimizin yarası ((( nasıl atlatılır onu da bilmiyorum. sen tüm hayatını ver adama adam da başkasına versin. bende kerizim tabi yaaaaa

aldatmak.. neden aldatıyor diyo soruluyor mu hiç ? Tamam eşine karşı 4/4 lük eşlik yaparsın o zaman aldatılırsın onu kimse affetmez.. ama baska sebeplerle aldatılıyorsa eşler bunu tek tarafa yüklememek gerek..

yengrn adına çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun gerçkten zor kalmakta gitmekte...ama uzun zamandır aldatıyor nasıl hissetmemiş ve çok sonra öğrenmiş ben bitirridim şahsen anlık bişi deiil sonuçta

Yapmayın nasıl düşünce bu böyle aldatılmayı kim hak eder ... O kadar memnun değilse boşansın eşinden aldatılmayı kimse haketmez

Allah yardımcısı olsun.keşke boşanmak dediğimiz kadar kolay olsaydı.helede çocuk varsa arada .ama sabretmek mücadele etmekde çok daha yorucu bir süreç. çocuk için sabredersin ama bir yere kadar eşin senden gitmişse gerçekten bitmiştir. ne kadar 4 /4 lük olursan ol erkekler mutlaka bir bahane bulur aldatmak için.Allahım hakkında hayırlısını versin yengenin.en doğru kararı vereceğine eminim kadınlar hisseder affetmeye sabretmeye mücadelesine değecekse son bir şans verilebilir.Ayrı kalmak çare değil bence bu sefer daha çok uzaklaşılıyor birbirinden...

Çocuk var boşanma! Ya kadına ne olacak? Onun gururu, kadınlık onuru, zedelenmiş güveni... Ona ne olacak?

bence biri kızın nişanlısına haber versin de günlerini görsünler
hayret birşey ya dayın da şeref yoksunu bi insanmış
hem evli olup hem nişanlı kızla kızla flört etmek ne demek ya

canım sen ailene bakma
yengen eğer ayakları üstünde durabilecekse boşansın
yaşı da genç
niye katlanacak ki bu iğrençliğe
affetse sanki unutabilecek mi

ayrıca dayın ne iş yapıyo
o kız çıksa bile yeni gelen biriyle ilişki yaşayabilir
yengen bu düşüncelerle nasıl yaşayacak ki

Çok sinirlendim gerçekten yaa böyle bişey olabilrmi...Ben yengenizin yerinde olsam gider kızın nişanlısına söylerdimm...Bana kızıcak olanlar olabilir ama hiç tahammülüm yok böyle şeylere..Ben acı çekiyorsam onlarda çekicek...!!!!

aldatmanın nası bi haklı gerekçesi olabilir ki
özelikle çiftler evliyse hiçbir izahı olamaz
anlaşamıyorsanız veya başka sebepler varsa boşanırsınız konuşursunuz yardım alırsınız vs. birşeyler yaparsınız
neden aldatarak ahlaki değerlerimizi sıfırlayalım ki
ayrıca sadece eşe değil çocuklara da ihanet edilmiş oluyo bence
bunu çocuklara yaşatmaya kimsenin hakkı yok

kusura bakmayın ama sanki kendiniz birşeyler yaşamışsınız da
o yüzden savunmaya geçmişsiniz gibi geldi bana

ya biz atıp tutarızda , gerçek hayat gerçekten farklı .

Ailenizin tecrübesine kulak verin yuvayı dağıtmak çare değil malesef . haklı demiyorum ama birde dayınızla konuşmak lazım neden böyle bir hata yaptı ?

duygularında çok haklısın canım.iğrençlik diz boyu.madem karını sevmiyorsun boşan,nafakasını ver karının çocuğunun yoluna git.ama öyle yapmazlar.evde karısı olsun,dışarda sevgilisi olsun,metresine ev tutsun,internetten birileriyle chatleşsin hiçbir şey yapamıyorsa göz çapkınlığı olsun yani bütün kadınlar onların olsun isterler.doyumsuzluk,açgözlülük maalesef erkeklerin doğasında var.çok seviyor görünenler bile zaman geçince senin depresyonunu mu çekeceğim senin kilonu mu çekeceğim senin lohusalık bunalımını mı çekeceğim senin dırdırını mı çekeceğim diyerek kendince zavallı bahanelerle bu yola girişiyorlar.hepsi aldatmaya bahane.her gün bu foruma sevgilim beni aldatı,nişanlım beni aldattı,kocam beni aldattı diye onlarca başlık açılıyor.güzel de olsan,temiz de olsan,çalışıp eve para getirsen de,çocuklara baksan da sonuç değişmiyor.yengenin de aldatılmasında zerre kadar suçlu olduğunu düşünmüyorum.bu konu tamamen erkekle ilgili.özür dileyerek mahlukat dayınla ilgili bir sorun.boşanmak dünyanın sonu değil.insanlar bir iki kere konuşur ve peşini bırakır.yengenin boşanmasını bu iğrenç adamdan kurtulmasını diliyorum.toplum baskısının çok yoğun olduğu bir yerde yaşıyorsa taşınmasını ve nafaka talebinde bulunmasını diliyorum.eğer barışırsa adam karısı zaten affetti diye bir daha aldatacak sonra bir daha aldatacak ve o evlilik işkenceye dönüşecek.daha da kötüsü adam eve cinsel hastalık getirip karısına bulaştıracak ve masum yengen bir de bunlarla uğraşacak.yengenin en kısa zamanda bu kötü evlilikten kurtulmasını,güzel bir iş bulmasını diliyorum canı gönülden.yengeni eleştiren,üzen 22 yaşındaki genç kızda,akrabanda umarım aldatılırlar.onlar da bu acıyı yaşasınlar defalarca söyleyecek sözüm kalmadı.

burdaki konulardan sonra bütün erkeklerden şüphelenir oldum.
paranoyak olduk çıktık..banada öyle geliyorki, hele şu devirde aldatmayan erkek çok çok azdır ((
:18::18::18::18:

Zor bir durum yengen için, her zaman derim kadın kadının düşmanıdır diye. Bu da öyle bir durum. Dayından yana umut yok bence, evet bir şans daha verilse bile büyük ihtimalle bir daha yapacaktır. Allah yengene sabır versin, Öldü saysın ve yoluna devam etsin.

yengen için çok zor bir durum, hem aldatılıyor hemde boşanacağım dediğinde ona destek olan kimseyi bulamıyor,
sende bu olayları görünce evlilikten korkmaya başladın dimi canım, ya benimde başıma gelirse ve ailem
bana sahip çıkmazsa, erkektir yapar,boşanıpta dul mu kalacaksın derler diye şimdiden endişe ediyorsun,haklısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…