Dayım yengemi aldatıyor..kimseye güven kalmadı..

Erkek egemen toplumdan ne bekliyoruz ki?
Bu güne kadar duygular, düşünceler hep bastırılmış.
Erkek insan üstü özelliklere sahipmiş gibi her yaptığı mübah, erkeğe normal...!
Bu düşünceler nedeniyle feminst olup çıkacağım en sonunda, yok efendim aldatıyorsan bedeline katlanıcaksın.
İnşallah yengeniz aileinizin dolduruşuna gelmez..

bırakalım türk toplumunu almanyad bile polis karakolunda kadına şiddet varken, abd de bile insanlar eşlerini dövüyorken tek fark orada adalet geregi o oküz ler
cok caydırıcı cezalar alsada, erkek aynı erkek oküz aynı oküz.

Bu arada acaba erkekler sadece aldatmayı cinsel amaclı mı yapıyorlar buna benzer bi konu acsam kesin linc edilirim o yuzden acmıyorum. Yoksa evlilik denen
kurum aslında erkeklerin asla kabul etmedikleri ve toplumun yaptırımı bir kurum mu. Belkide kültür yozlaşması bizide ele gecirirse gunun birinde avrupada oldgu
gibi sanatcılar gibi herkes evlenmeden cocuk yapar ama evlilik olmadıgından da sorumlu olmaz. Umarım bu hale gelmeyiz ama o yolsa hızla gidiyoruz bu gercek.
İnanmayan haydar dümene gönderilern gazete vatanda mesajları okusun. 15 yaşında kız erkek arkadaşımla ilişkiye girdim bi kırmızı sıvı geldi acep kızmıyım hala.
Bunları okuyunca nasıl yozlaşıyoruz goruyoruz.

kimse olmeyecek sani herkes unutmus olecegiz topragin altina girecegiz her yaptigimizin hesabini verecegiz uc kurusluk dunya zevki icin rabbim sasirtmasin kimseyi bizleri de....birde aldatmak tek tarafli olmuyor maalesef adam kimle aldatiyor baska bir kadinla o zaman sadece erkek suclu degil ve hatta hic suclu degil cunku esim hep der ki bir erkek hangi bayana nasil yaklasacagini bilir nerden bilir o bayanin tavirlarindan bilir ben 25 yasindan beri iki evladimla yalniz kaliyorum esim 7 yildir yurt disinda gorevli hamdolsun daha benimle sen diye konusan bir erkek bile olmamistir ve ayrica 5 yildir bu binada oturuyorum daha esimin yanimda olmadigini bilmeyen komsularim var yasantima eve giris cikisima herseyime dikkat ederim o derece bir defasinda banyo akmisti ust komsudan adam kapiya geldi esinizle goruseyim diye dusunun ust komsum 5 yildir dedim ki esim yurt disinda yani uzun lafin kisasi bana belki cephe alacaksiniz ama aldatma olayina canak tutan daima kadindir erkek cesaret almasa yaklasamaz taciz tecavuz olaylarini kastetmiyorum asla evli erkeklerin esini aldatmasi olayini kastediyorum

birde aldatmak tek tarafli olmuyor maalesef adam kimle aldatiyor baska bir kadinla o zaman sadece erkek suclu degil ve hatta hic suclu degil

ne yani tek suçlu 2. kadın mı
evli olan ve sorumlulukları olan erkek değil heralde
diğer tarafta suçlu ama erkek hiç suçlu değildir kadın suçludur mantığını hiç yakıştıramadım bi bayana
oldu o zaman bütün erkekler yüz veren bi kadın bulunca aldatsın eşlerini
biz de o kadını bulup idam edelim sonra yolumuza devam edelim
ne de olsa kadın suçlu kocalarımızın hiç suçu yok
kusura bakmayın ama çok kızdım size

ama erkek o yolu o bayandan bulamasa bu is olmayacak bunu neden dusunmuyorsunuz siz evli misiniz bilmiyorum sayalim ki oylesiniz durust namuslu kendi halinde bir bayanken bir baska bayanin yuvasini yikmaya yeltenir misiniz? bunu yapmak ilk adim degil mi hersey daha sonra gelismiyor mu? biraz dusunurseniz hak verirsiniz eger dedigim gibi olursa erkekler yuz veren kadin bulamaz bu durumda yasanmaz canim

kızı gidin nişanlısına deyiverinde ne mal olduğu çıksın.

ben öyle birşeye yeltenmem kendi aşkımı unutur mağdur edeceğim insanları düşünürüm
ve daha önce başıma geldi ve anında bitirdim ilişkişkiyi. (sonradan evli olduğunu öğrenmiştim çıktığım kişinin )

tamam keşke herkes ahlaklı olsa kimse evli erkeklere yüz vermese
ama yok böyle birşey böyle şeyleri hiç takmayan
sadece kendini düşünen insanlarla kaynıyo etraf
durum buyken niye erkekler masum kadınlar suçlu oluyo

erkekte karşılık vermesin terslesin
evli olan o değil mi

karısı çocukları olan sorumlulukları olan o değil mi
başkası sana her türlü kötülüğü yapar
önemli olan hayatını paylaştığın insanın sana değer vermesi saygı duymasıdır
eşini düşünen saygı duyan insan aldatmaz zaten

ona bakarsanız flörtçü erkekler de var hanımefendi
bayanlar gayet ciddi olduğu halde bitakım yakın davranış ve sözlerle bayanları baştan çıkarmaya çalışıyolar

tatlım bence bu olay seni etkilemesin. aldatmayan çok düzgün insanlarda var

bakin ne kadar guzel basiniza gelmis fakat reddetmissiniz bu sizin erdemli oldugunuzu gosterir
benimde hic hosuma gitmiyor fakat maalesef erkekler bu yonden kadinlardan daha dusukler zaaflari var elbette bu onlari hakli cikarmaz ama rabbim onlari boyle yaratmis

dusunun ki aciktan ortaya cok degerli bir esya konulmus basinda kimse yok siz almazsiniz bende almam ama o kadar cezbedici ki bir baskadi alir en doigrusu onu oraya hic koymamak degil mi? iste bayanlar icinde bu gecerli iffet ve namusumuzu mudafaa etmek varken neden tam tersi yasanir ki?

flortcu erkeklerde var tabii olmaz mi bin cesit erkek var ama bin cesitte kadin var o kadin ona yuz vermedikten sonra sinirlarini koruduktan sonra omrunu flortculukle gecirecek erkekde tanimiyorum acikcasi ben

Kadınlar adına kötü bir genelleme yapmışsınız, ne kadınlar var kandırılan, aldatmalara alet edilen. Şahsen tanık olduğum bir sürü olay var, adamlar aranıyor sürekli, iş yerime gelip giden biri vardı. Ne kadar uğraştı beni birlikte olmak için ikna etmeye, kabul etmedim hoşlanmadım çünkü kendisinden. Bir zaman sonra da evli olduğunu öğrendim. Ya kabul etseydim, ben mi kuyruk sallamış olacaktım. Ya da ben kabul etmedim diye aşk hayatından mı vazgeçti, kim bilir kaç kadına taktı kancasını. Yoz bir bakış açısı bu.

Nikahı olan (kadın-erkek farketmez) sadakatine sahip çıkacak. Bunun suçlusu 2. kadınlar,çevre, tahrik vs.. değil, bunun suçlusu insanların içindeki ahlaksızlık, insan kendi istemeden aldatmaz, kulağından tutup götürmüyorlar adamları değil mi, herkes kendi isteğiyle aldatıyor. Bu gün 2. kadın, yarın evde ki kadın, sonra ki gün bunaldım paşam bitmez bunların sebepleri. İşin özü insanın kendi iradesi ...

bakın ben o kadınlar suçsuzdur demiyorum
elbetteki yüz vermezlerse erkekler birşey yapamaz
benim kabul etmediğim nokta şu
benim aldatılmam karşıdaki kadının davranışlarına mı kaldı yani
kocam yüz veren birini bulursa yüzde yüz aldatacak
ben bunu nası kabul edeyim
erkeklerin zaafları olabilir ama isteseler gayet güzel reddedebilirler
işlerine geldiği için umursamadıkları için aldatıyolar

kusura bakmayın ama sizin gibi düşünen insanların var olması da onları aldatmaya iter tabi.
bıktım artık bu erkektir yapar mantığından

size tavsiyem sakın eşinize düşüncelerinizi söylemeyin
böyle düşündüğünüzü bilirse aldatsa da affedileceğini bilecği için sizi hiç takmaz

Nikah akdi karı-koca arasında yapılır .

O akidle beraber eşler birbirine söz verir , iyi günde kötü günde diye ...

Hal böyleyken neden '' hadi erkek aldatıyor tamam da ,ya onu baştan çıkaran kadına ne demeli '' denir hemen .Bana ne kardeşim kadından ,kadın namuslu mu yollu mu yoksa yolsuz mu ?

Bana ne!

Bana sözü veren eşimdir . Onun hareketleri , onun zaafları ,onun dirayetsizliği bağlar beni , gerisi hikaye .

Hadi devam edelim , hadi erkektir yapar da(!) demeye .... Sonra da bu erkeklere ne oluyor böyle ? diye sormaya ... Bu ne yaman bir çelişkidir anlamak mümkün değil .

Elinizle veriyorsunuz işte çıkış vizesini .

Aldatan eş affedilir mi edilmez mi ? Bu çok görecelidir . Ben affetmem .Hayır affetmeye ne gerek var , evlilik aşk işidir benim gözümde ,aşkı bitmişse , başka eğlenceler peşinde koşmaya başladıysa , eee hadi sana eyvallah!

Yengen dayini aldatsaydi ne derdi annen baban`?
Ozamanda "Olur öyle seyler, kim yapmiyorki, yapan cok kadin var, siz evliliginizi devam edin" diye dayina baski yaparlarmiydi?
Yoksa en agir hakaretlerle, en kötü sekilde bosanmazlarmiydi aninda?

Madem yengen yapamiyor, dayinda yapamaz. Yapiyorsada bu normal degil ve yengende bunu cekmek mecburiyetinde degil. Ayrica kiz hem nisanli diyorsun, hemde yengene bir ton laf söylemis diyosun, peki yengenin eli armutmu topluyor, yazik degilmi bu kadina, hic öz güveni kalmamis, haddini bildiremiyor bile o cirkef kiza?!
Ben olsam coktan kizinin ailesine, nisanlisina herkese duyurmustum, bu konuda maalesef acimasizim diyebilirim. Herseyin bir bedeli var, evli bir adamla iliskin varsa, ozaman sonuclarada katlanmali. Bulmuslar iki cirkef, bir dayin birde o kiz, senin yengen gibi kuzu insani, kim bilir birde nasil dalga geciyorlardir kadincagizla.
Valla yengen bilir, öyle yasamak istiyorsa yasiyabilir, bunu cok güzel idare eden kadinlar var, bende sahit oluyorum, ama bazileride birsey diyemiyor, etraftan destek görmüyor, cesaret edemiyor gitmeye ve hep eziliyorlar, yazik degilmi, oda bir insan, bukadar gaddar olunurmu. Yaziklar olsun dayinada sevgilisinede, ne bicim insanlarmis!

Sana katiliyorum, ama mutlaka kadinlardada cok suc var, benim kocamla iliski yasiyorsa ozamen beni onun hareketleride cok güzel ilgilendirir.
Hayat bu, herkesin basina gelebilir, diyelimki ben bekar bir insanim ve evli bir adama asik oldum. Baktim olmuyor, vazgecemiyorum, acik acik derim "Karindan bosan, sonra olur" diye. Yok adam oyaliyormu beni, yok bahanelermi sürüyor ortaya iste cocugum var vs gibi ozaman bagrima tas basarim yinede o adamla birlikte olmam!
Pesimi birakmiyormu, kendim telefon acarim karisina, derim böyle böyle esiniz sizinle mutlu degilmis, bosanmak istiyormus, bana bunlari anlatiyor ama benim su an hicbir iliskim yok onunla, haberiniz olsun derim. Tamam kadina acirim, ama sonucta dürüst olmak gerekiyor diye düsünürüm, belki kadinin yazik hicbirseyden haberi yok.
Belki adam sadece bir yatak iliskisi istiyor, bunada kendimi layik görmem zaten.
Ama hayir, bazi kadinlarinda zaten evlenmek vs niyeti degil, sadece o adamla kendini tatmin etmek, belki parasini yemek istiyorlar, zaten ciddi düsünmedikleri icin yok onun karisiydi cocuguydu hicbirsey umrunda olmuyorlar.
Öyle insana benmi aciyacam. Kocayada tekmeyi basarim, kadininda burnundan getiririm, canimi yakanlarin caninida yakarim ve hayatimdanda cikartiririm, kimse kusurada bakamaz, cok da tin yani!

bi yuva senin yüzünden yıkılsa umrunda olmaz mı yani
karından boşan gel diyosun da zamanınada karısına bunu yapan ilerde sana da yapar
bu sözünü biraz acımasız buldum o yüzden yazmak istedim

benim de başıma böyle birşey geldi ama ben istemedim
çünkü nolursa olsun yok adam mutlu değilmiş yok aşikmış beni ilgilendirmez
bi yuva benim yüzümden yıkılırsa insanlar benim yüzümden mağdur olursa ben hayatım boyunca vicdan azabı çekerim mutlu da olamam
kimse benim yüzümden karısını çocuğunu terketmesin
yani bunun hesabını nası veririm ben
vazgeçememek diye birşey de yok bence gözden uzak olan gönülden de uzak olur diye boşuna demiyolar
insanların hakkına giriceme yalnız yaşarım daha iyi

Ben dıyorum esını aldatanları dovenlerı asacaksın ıbrete alem olacak

Kadın kocası tarafından aldatılınca çevresi kocasını af etmesini erkeğin elinin kiri olduğu safsatasını söyler.
Kadının yuvasını kurtarmaktır yaptıkları sözde.
Adama tepki verseler onu dışlasalar cezalandırsalar adam yaptığına pişman olsa karısından af dilese olmaz.
Kadın geri adım atacak çünkü adamın elinin kiri.
Kadın kocasını aldatsa toplum dışlar kadına hakaret ederler.
Ne bu çifte standart niye bunu kendimize yapıyoruz.
Kim ihanet ediyorsa suç onda .

koca,hayat arkadaşını,çocuğunun annesini aldatıyor.o karısının yaşayacağı acıyı düşünmezken 3.kişi olan aldatan kadının vicdanının sızlayacağını hiç zannetmiyorum.o yüzden de "o kocamı kandırdı,kötü kadın" laflarına da inanmıyorum.demek ki o olmasaydı başka kadın kandıracaktı.kocanın iradesi yok mu.bazı kızlar zaten sırf acı yaşatmak için evli adamların peşine düşüyor.yuva yıkmak onlar için haz.çevresine bak gördün mü beni tercih etti diyorlar.kendilerini vazgeçilmez,yuva yıkacak kadar güzel özel hissetmek için yapıyorlar.bazıları gerçekten saf oluyor.özellikle yaşı küçük olanlar.adamın boşanacağım vaadlerine inanarak gençliğini tüketiyor sonra klasik son tekme.bazısı kredi kartını,evinin kirasını ödetmek için zengin evli adamların peşine takılıyor.çıkar ilişkisi bir anda "aşk" oluyor.bir kadının 2.kadın olmayı bu onursuzluğu sindirebilmesi çok zor.o yüzden de bu tarz kadınlar soruları sevmez.sorguladıklarında gerçekler su yüzüne çıkar.onlar akışına bırakırlar,büyük aşk bizimkisi kopamıyoruz derler,anlık yaşarlar.asla uzun vadeli planları ve huzurları olmaz.arkadaş çevremden bir kız evli adamla 3 yıl çıktı.yapma etme diyen çok oldu.vazgeçmedi.onlar ayrı evde yaşıyorlar,karısının psikolojisi bozukmuş (bu yalan her aldatan erkeğin baş cümlesi) vss diyordu çevresine.sonra kız nezle olmuş hastaneye gitmiş,karşısında adam ve karısı doğumdan çıkıyorlar.bu ağlayarak anlatmış olayı ama herkes arkasından kahkalarla gülmüş.gülerler tabi evli adamla aşk yaşarken iyiydi bu da meyvesi olsun üçünüze.pis işler her insan bunları kaldıramaz.gururlu insanlar böyle şeylere bulaşmaz.karşısındakinin evli olduğunu duyar duymaz ilişkisini keser.yapılması gereken belli.

Erkek aldatsa elinin kiri , kadın aldatsa namussuz olur
Sen en doğrusunu yapıyorsun güvenmeyerek.
Yengenin yanında olman da çok güzel bir davranış.
Bir an önce boşansınlar bence.
Bende kolay kolay güvenmiyorum kimseye,güvenmedim,güvenmeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…