birde aldatmak tek tarafli olmuyor maalesef adam kimle aldatiyor baska bir kadinla o zaman sadece erkek suclu degil ve hatta hic suclu degil
ne yani tek suçlu 2. kadın mı
evli olan ve sorumlulukları olan erkek değil heralde
diğer tarafta suçlu ama erkek hiç suçlu değildir kadın suçludur mantığını hiç yakıştıramadım bi bayana
oldu o zaman bütün erkekler yüz veren bi kadın bulunca aldatsın eşlerini
biz de o kadını bulup idam edelim sonra yolumuza devam edelim
ne de olsa kadın suçlu kocalarımızın hiç suçu yok
kusura bakmayın ama çok kızdım size
ama erkek o yolu o bayandan bulamasa bu is olmayacak bunu neden dusunmuyorsunuz siz evli misiniz bilmiyorum sayalim ki oylesiniz durust namuslu kendi halinde bir bayanken bir baska bayanin yuvasini yikmaya yeltenir misiniz? bunu yapmak ilk adim degil mi hersey daha sonra gelismiyor mu? biraz dusunurseniz hak verirsiniz eger dedigim gibi olursa erkekler yuz veren kadin bulamaz bu durumda yasanmaz canim
ben öyle birşeye yeltenmem kendi aşkımı unutur mağdur edeceğim insanları düşünürüm
ve daha önce başıma geldi ve anında bitirdim ilişkişkiyi. (sonradan evli olduğunu öğrenmiştim çıktığım kişinin )
tamam keşke herkes ahlaklı olsa kimse evli erkeklere yüz vermese
ama yok böyle birşey böyle şeyleri hiç takmayan
sadece kendini düşünen insanlarla kaynıyo etraf
durum buyken niye erkekler masum kadınlar suçlu oluyo
erkekte karşılık vermesin terslesin
evli olan o değil mi
karısı çocukları olan sorumlulukları olan o değil mi
başkası sana her türlü kötülüğü yapar
önemli olan hayatını paylaştığın insanın sana değer vermesi saygı duymasıdır
eşini düşünen saygı duyan insan aldatmaz zaten
ona bakarsanız flörtçü erkekler de var hanımefendi
bayanlar gayet ciddi olduğu halde bitakım yakın davranış ve sözlerle bayanları baştan çıkarmaya çalışıyolar
ama erkek o yolu o bayandan bulamasa bu is olmayacak bunu neden dusunmuyorsunuz siz evli misiniz bilmiyorum sayalim ki oylesiniz durust namuslu kendi halinde bir bayanken bir baska bayanin yuvasini yikmaya yeltenir misiniz? bunu yapmak ilk adim degil mi hersey daha sonra gelismiyor mu? biraz dusunurseniz hak verirsiniz eger dedigim gibi olursa erkekler yuz veren kadin bulamaz bu durumda yasanmaz canim
bakin ne kadar guzel basiniza gelmis fakat reddetmissiniz bu sizin erdemli oldugunuzu gosterir
benimde hic hosuma gitmiyor fakat maalesef erkekler bu yonden kadinlardan daha dusukler zaaflari var elbette bu onlari hakli cikarmaz ama rabbim onlari boyle yaratmis
dusunun ki aciktan ortaya cok degerli bir esya konulmus basinda kimse yok siz almazsiniz bende almam ama o kadar cezbedici ki bir baskadi alir en doigrusu onu oraya hic koymamak degil mi? iste bayanlar icinde bu gecerli iffet ve namusumuzu mudafaa etmek varken neden tam tersi yasanir ki?
flortcu erkeklerde var tabii olmaz mi bin cesit erkek var ama bin cesitte kadin var o kadin ona yuz vermedikten sonra sinirlarini koruduktan sonra omrunu flortculukle gecirecek erkekde tanimiyorum acikcasi ben
Nikah akdi karı-koca arasında yapılır .
O akidle beraber eşler birbirine söz verir , iyi günde kötü günde diye ...
Hal böyleyken neden '' hadi erkek aldatıyor tamam da ,ya onu baştan çıkaran kadına ne demeli '' denir hemen .Bana ne kardeşim kadından ,kadın namuslu mu yollu mu yoksa yolsuz mu ?
Bana ne!
Bana sözü veren eşimdir . Onun hareketleri , onun zaafları ,onun dirayetsizliği bağlar beni , gerisi hikaye .
Hadi devam edelim , hadi erkektir yapar da(!) demeye .... Sonra da bu erkeklere ne oluyor böyle ? diye sormaya ... Bu ne yaman bir çelişkidir anlamak mümkün değil .
Elinizle veriyorsunuz işte çıkış vizesini .
Aldatan eş affedilir mi edilmez mi ? Bu çok görecelidir . Ben affetmem .Hayır affetmeye ne gerek var , evlilik aşk işidir benim gözümde ,aşkı bitmişse , başka eğlenceler peşinde koşmaya başladıysa , eee hadi sana eyvallah!
Hayat bu, herkesin basina gelebilir, diyelimki ben bekar bir insanim ve evli bir adama asik oldum. Baktim olmuyor, vazgecemiyorum, acik acik derim "Karindan bosan, sonra olur" diye. Yok adam oyaliyormu beni, yok bahanelermi sürüyor ortaya iste cocugum var vs gibi ozaman bagrima tas basarim yinede o adamla birlikte olmam!
!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?