Dayımın bana yaptığına bakarmısınız :(

Benim böyle akrabalarım olsa uzak durur hiçbiri ile görüşmem. Hastalıkta sağlıkta......

bence dayınızla açık açık konuşun.karşılıksız bir mesajla kapanmasın konu.herkese ilginiz olmadığını söyleyin ve bu insanlarla görüşmeyin.akrabada olsa huzur bozan insanlardan uzak durmkta fayda var.

bence dayınızla açık açık konuşun.karşılıksız bir mesajla kapanmasın konu.herkese ilginiz olmadığını söyleyin ve bu insanlarla görüşmeyin.akrabada olsa huzur bozan insanlardan uzak durmkta fayda var.

Aynen ve eşimin gözünde kim bilir ne kadar düştüm bana terts ters baktı ve dediki bundan sonra onlarla görüşmeyeceksin bende görüşme taraftarı değilim, alıp karşıma konuşmak istiyorum elbet ama ona olan saygım buna el vermedi o zamanda çok kötü oldum ben :14:

Aman herseyi yaparlar yaparlar sonrada yine kendilerini hakli görürler. Bence onlarin derdiydi o borcun ödemesi ve seni öne sürdüler. Bence dayina telefon ac ve sor olayi, deki beni aradilar ve sen böyle böyle demissin, dogrumu bu de. Oda yapsin savunmasini. Ondan sonra küseceksen küsersin, en azindan cizgin belli olur.

Back
X