• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenmeden önce yaptığım şeyler aklıma geliyor.

Arkadaşlar merhaba;
Bana durduk yere birsey oldu 9-10 seneki evlenmeden önce yaptığım şeyler aklıma geliyor.
Aklıma takılıyor Daralıyorum düşünmemeye çalışıyorum ama yok nerdeyse her dakika aklıma geliyor eşime karşı çevreme çok utanıyorum ne yapmam lazım bu vesveseden nasıl kurtulurum 😔
Bu mesajinizdan sonra bir sürü şeyler yazılmış çizilmiş ama siz hiçbir şey yazmamış cevap vermemişsiniz . O yüzden vesvese yaşadığınız yalan. Gerçekten dert edinen gelir yazardı. Birkaç senaryo gördüm burada benim aklıma da eşinize karşı utandiginiz için başka bir senaryo geldi. Eğer onu yapmissaniz zaten bence de utanmalisiniz.

Ahaha ay bunu not edeyim. Kendimi role kaptirip ertesi gun "kizligim bozulmus mudur" diye baslik da acarim. Mis.

Ben direkt eyleme gectim ya. Yapacaksam tam yapayim dedim :D
Ben de direkt eyleme geçtim de 1-2 sene sonra fark ettim elin yerine gecio gayet de. Icerden hissizlik oldugunda cikarip klitorise surtmek hissi geri getirio.

O ilk sürtünmeler ne güzel oluyor bir bilsen.resmen kendini şehvetten kaybettiğin bir anda o sert sert penisi vajinanın üzerinde hissetmek o acının zevkle harmanlanmış hâli.. hayatta başka bir şeyi daha istememek o an... tecrübe etmeni isterdim.aahhh nerede o eski sürtünmeler 😁
Çüşşşş

Olm sen değil miydin bütün çirkinlerin hayatında birileri var diye kıskanan. Azıcık denge gözünü seveyim. Bir dediğin diğerini tutmuyor.

Çok basit bir denge var aslinda anlatayim. A Aysenimi erkek bulabildiginde güzel oldugu ve güzelleştiği için bulabiliyor. Ama aysenimi erkek bulamiyorsa ve diger faniler buluyorsa işte o zaman çirkin ve secici olmadiklari için bulmuş oluyorlar kendisi de yine cok güzel oldugu icin yalniz kaliyor.
Yani özetle A Aysenimi erkek buluyorsa da bulamiyorsa nedeni güzel olmasi, söz konusu başkasiysa eger erkek buluyorsa da çirkindir, bulamuyorsa da cirkindir. 😄 Tek güzel kendisi cunku bi de ay gibi parlak.

Çok basit bir denge var aslinda anlatayim. A Aysenimi erkek bulabildiginde güzel oldugu ve güzelleştiği için bulabiliyor. Ama aysenimi erkek bulamiyorsa ve diger faniler buluyorsa işte o zaman çirkin ve secici olmadiklari için bulmuş oluyorlar kendisi de yine cok güzel oldugu icin yalniz kaliyor.
Yani özetle A Aysenimi erkek buluyorsa da bulamiyorsa nedeni güzel olmasi, söz konusu başkasiysa eger erkek buluyorsa da çirkindir, bulamuyorsa da cirkindir. 😄 Tek güzel kendisi cunku bi de ay gibi parlak.
erkek, erkek, erkek :D onun tüm yazılarını böyle okuyorum :D

Ahahaha çok iyiydi bu 😂😂😂

Back
X