- 15 Şubat 2024
- 278
- 644
- 23
- Konu Sahibi papatyamgm1
Olanlar da forumdaadam olsa gecenin bu saatinde forumda ne işim olur
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olanlar da forumdaadam olsa gecenin bu saatinde forumda ne işim olur
![]()
Penisin başını klitorise sürtmek baya zevkli bir eylem nasi surtunmezsin :))Pisman olacagim en son sey surtunmek olurdu ahshhd
Ben hic surtunmedim hatta saka bir yana bu kadar "yaygin" bir uygulama oldugunu bu foruma girince gormustum.
Su an tek pişmanlığım bunu deneyimlememek olurdu ama bu yaştan sonra adama "sevisemeyiz cnm sadece surtun" desem akil sagligimdan şüphe eder. Kacirdik treni, bir dahaki hayatimda artik![]()
Adam yan kanepede, ben forumda takılıyorumOlanlar da forumda![]()
Ahaha ay bunu not edeyim. Kendimi role kaptirip ertesi gun "kizligim bozulmus mudur" diye baslik da acarim. Mis.Bacımmm neden kaçırmış olasın yapın bir fantazi gitsin azgın bakire role play![]()
Ben direkt eyleme gectim ya. Yapacaksam tam yapayim dedimPenisin başını klitorise sürtmek baya zevkli bir eylem nasi surtunmezsin :))
Siz biz diye ayrıştırmak yerine saygı mı duysan ? Sana ne mesela milletin kocasından. Herkesin uçkurunun çetelesini tutmak sana mı düştü.Sizin gibi olmayanlara yaptığınız muamele komik.
25’e kadar tercih edilmedim sonra da kör topal buldu aldı beni desene![]()
Uyuyamadım demiyor da.p3k bir bilimselizBenim insomnia ile halay çektim sabaha kadar . Bari konuya bakıyım dedim . Çok sevişgen bir konu bir daha girmeyeceğim .edebim bozulmasın
Sonuç hepimiz birbirimize saygılı olalım . Kişilerin cinselliği kendilerini ilgilendirir . İsteyen evliliği beklesin, isteyen beklemesin , isteyen hiç evlenmesin,
Hepimiz birbirimizden farklı yaşıyoruz . Farklı olmak yanlış olmak değildir .
Konu sahibi sana zaten söylemiştim at aklından hiç takma . Üzüldüğüne değmez . O günkü aklına yaptığın şey . Çocukmuşsun daha zaten .
Konu sahibi cevap yazmıyor ama okuyacaktır . İçini ferah tut . Birinin canına kıymadın , parasını gasp etmedin . Sen bir suç işlemedin .
Düzenli olduğunu kim söylediolan da 24 saat sevişmiyor canım, düzenli ilişki öyle bir şey değil
Ben de o görüşe katılmıyorum.gayet de güzel olmak gerekiyor o işlerin aktif olabilmesi için.kaç tane konusu açıldı ve açılıyor bugüne kadar.dediğin gibi eskorta giden adamdan ne olacak? Ne işine yarayacak?Bence "bulunan" erkeklerin niteliği de önemli yav.![]()
Sevgilimin çevresinde bir kadın var, kadın güzel değil, kişisel bakım da yapmıyor belli. Ama hiç sevgilisi eksik kalmaz, yalnız görmedik hiç. Ama adamlar da tövbe estağfurullah yani.
Bulunan buysa hiç bulunmasın daha iyi. Tipsiz, beş parasız, maganda ruhlu herifleri çifter çifter bulsa ne olur bulmasa ne olur.
İşli güçlü, huyu iyi, eli yüzü düzgün adamlar bence öyle çok da kolay bulunmuyor ya.
Oha direkt olaya mi daldın ? Maşllah bu ne cesaretŞu sürtünmeyi cok merak ediyorum ya. Gec mi kaldım acaba?
O ilk sürtünmeler ne güzel oluyor bir bilsen.resmen kendini şehvetten kaybettiğin bir anda o sert sert penisi vajinanın üzerinde hissetmek o acının zevkle harmanlanmış hâli.. hayatta başka bir şeyi daha istememek o an... tecrübe etmeni isterdim.aahhh nerede o eski sürtünmelerŞu sürtünmeyi cok merak ediyorum ya. Gec mi kaldım acaba?
Olm sen değil miydin bütün çirkinlerin hayatında birileri var diye kıskanan. Azıcık denge gözünü seveyim. Bir dediğin diğerini tutmuyor.Ben de o görüşe katılmıyorum.gayet de güzel olmak gerekiyor o işlerin aktif olabilmesi için.kaç tane konusu açıldı ve açılıyor bugüne kadar.dediğin gibi eskorta giden adamdan ne olacak? Ne işine yarayacak?
Kendine gel erotik hikaye sayfası değil burası.O ilk sürtünmeler ne güzel oluyor bir bilsen.resmen kendini şehvetten kaybettiğin bir anda o sert sert penisi vajinanın üzerinde hissetmek o acının zevkle harmanlanmış hâli.. hayatta başka bir şeyi daha istememek o an... tecrübe etmeni isterdim.aahhh nerede o eski sürtünmeler![]()
Arkadaşlar merhaba;
Bana durduk yere birsey oldu 9-10 seneki evlenmeden önce yaptığım şeyler aklıma geliyor.
Aklıma takılıyor Daralıyorum düşünmemeye çalışıyorum ama yok nerdeyse her dakika aklıma geliyor eşime karşı çevreme çok utanıyorum ne yapmam lazım bu vesveseden nasıl kurtulurum![]()
Yok yok işte anca kendinin kiyemtini anlamaya başlıyorsun mis gibi 44 üm kızım 35 bana napabilir saçmalamaLa bu 35 size ne etti.
Demeyin oyle ya cillop gibi 35im, hayatin tadini cikariyorum. Banyo terligiyle dövecem artik sizi![]()
ay sana bayılıyorum yaOlm sen değil miydin bütün çirkinlerin hayatında birileri var diye kıskanan. Azıcık denge gözünü seveyim. Bir dediğin diğerini tutmuyor.
Kendine gel erotik hikaye sayfası değil burası.
Arada bir deliyle deli olmayı seviyorumay sana bayılıyorum yazaten cevap istiyo bırak kendi kendine takılsın alakasız alakasız cevaplar yazmış
![]()
bununki delilik değil, bende mide bulantısına sebep oluyo. böyle erkek, ilişki falan yazdığında öğürme geliyo banaArada bir deliyle deli olmayı seviyorum![]()