• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenmeden önce yaptığım şeyler aklıma geliyor.

Konu yine zegsli konuymuş, ben çıkıyorum konudan 😂
Yıldım kim sevişti sevişmedi olayından. Evlenmeden önce cinsel hayatım vardı, zerre kadar pişmanlığım yok. Evlenmeden önce cinsel hayatı olmayanlarla da bir derdim yok, sizin de bizimle olmasın.
YIL DIM 😂
Hepimiz kadınız, sene 2025 hayatta başarılar diliyorum

İlk sevgilimle evlendim lise hatta ortaokuldan beri hayatımda ama evli olmamış olsaydım o da geçmişim olacaktı her ilişki evlilikle bitmedi diye kötü değil bu süreç. evlenip boşanmış olsaydın tekrar evlenince eski eşinle yaptığın sekse üzülecek miydin

Pişman olmayın sonra sürtündüm diye😀
Pisman olacagim en son sey surtunmek olurdu ahshhd
Ben hic surtunmedim hatta saka bir yana bu kadar "yaygin" bir uygulama oldugunu bu foruma girince gormustum.
Su an tek pişmanlığım bunu deneyimlememek olurdu ama bu yaştan sonra adama "sevisemeyiz cnm sadece surtun" desem akil sagligimdan şüphe eder. Kacirdik treni, bir dahaki hayatimda artik :D

Pisman olacagim en son sey surtunmek olurdu ahshhd
Ben hic surtunmedim hatta saka bir yana bu kadar "yaygin" bir uygulama oldugunu bu foruma girince gormustum.
Su an tek pişmanlığım bunu deneyimlememek olurdu ama bu yaştan sonra adama "sevisemeyiz cnm sadece surtun" desem akil sagligimdan şüphe eder. Kacirdik treni, bir dahaki hayatimda artik :D
Bacımmm neden kaçırmış olasın yapın bir fantazi gitsin azgın bakire role play 🤣

Back
X