Dayısının Kızı

Konu kilitleme ceza verme işini kazen ale aldığı için şuan son geyiklerinizi ediniz Kazen gelince napar allah bilir kaydirigubbakcemile4

Elif abla KK kartlılarda bizi görecek miiiii -tatlicadiarzu-

kesin sınır dışıyım bugündelikafadulden
gel 1 saat sonra renkden renge girişimi gör:roflol:
kazen ibret olsun diye gök kuşağı gibi edecek nickimi:roflol:

ben bir kırmızı olarak asil üye olduğumdan halktan insanlar gibin gri değil açık pembiş olmak istiyorum. :a015:

Konu kilitleme ceza verme işini kazen ale aldığı için şuan son geyiklerinizi ediniz Kazen gelince napar allah bilir kaydirigubbakcemile4

Elif abla KK kartlılarda bizi görecek miiiii -tatlicadiarzu-

yaa kazen nezaman gelir.
eğer totomuza tepik kesinse gitmeden bari içimi dökeyim acık.
hakkımla gitmiş olayım.
son kaç dakikamızdır acep CADIARZU

ay öylemiymişşş kaydirigubbakcemile3
yani kazen yokken isteyen istediği kadar at koşturabilecek mi sitede
valla bende merakımdan soruyorum kötü bir amacım yok :1ninca:

yok valla topdan gebertir bizikaydirigubbakcemile3
zaten kesin topluca grileşicezvereliniortak

hayret ettim doğrusu yıl 2009 akraba evliliği çok normal :1shok::1shok:

bu ülkede töre cinayetleride oluyor
terör olaylarıda var cinayetler kapkaçlar daha neler neler
olan biten her şeyi sırf var ve oluyor diye doğru olduğunu düşünmek çok mantıksız kusura bakmayın

size kendi hayatımdan bir örnek vereyim
arkadaşımın anne babası teyze çocukları kuzenler yani
üç çocukları var ve biri sakat
yürümede konuşmada zorluk çekiyor özel eğitim alıyor
büyük ihtimalle fazla ömrüde yok yirmi yıl ya yaşar ya yaşamaz
şimdi bu söylediğimede normal diyorsanız
ee pes yani diyecek bir şeyim yok size
evet normalse size siz çocuklarınızı kuzenleriyle aynı ortamda bulunudurmayın
fazla samimi olmasınlar
belki ilerde eşleri olur hiç belli olmaz

su kirmizi yer ... olmadi canim cinayetler kapkaclar daha neler neler kanunen yasak bu yüzden kabullenemez, amaaaa akraba evlilikleri kanunen yasak deyil yasak olmayan bu iliskiyi ensest olarak adlandirilamaz :sinifsinif:

madem bukadar cok kisi akraba evliligini ensest olarak görüyorsaniz, neden bu yasanin deyismesi icin adim atmiyorsunuz ??

benim fikrim bu konuda, akrabalar evlenmese daha iyi hem kardes gibi ayni ortamda büyüdükleri icin hem bebegin özürlü olma ihtimali, hemde ileride bosanma olunca kardeslerde birbirine küsme durumu oldugu icin:gitme:

Bakın ne güzel, bu gün Pazar biz izindeyiz.-tatlicadiarzu- Sohbet edemez olmuştuk. Konu nerelere geldi sayemizde iyi oldu cankurtaran gibi hissettik kendimizi. Bu fedakarlığımızı unutmayın yerimseniben hepinize iyi akşamlarvereliniortak

benim eşimde aynı kuzenleriyle bana da biraz abartı geliyor bazen ama bizim sülalede öyle şey olmadığı için ama bazen hoşumada gidiyor

benimde dayımın kızı teyzemin oğluyla evlendi bizde zor kabullendik ama bir zamandan sonra insan onların hayatı diye düşünüyor

Bakın ne güzel, bu gün Pazar biz izindeyiz.-tatlicadiarzu- Sohbet edemez olmuştuk. Konu nerelere geldi sayemizde iyi oldu cankurtaran gibi hissettik kendimizi. Bu fedakarlığımızı unutmayın yerimseniben hepinize iyi akşamlarvereliniortak

:roflol::roflol: Allah razı olsun sayenizde toplu ban olcak:roflol:

Ablacım buraya da foto ekleyim miopuyorumnanaktanTamam ya gittim gittim:tomato::tomato:

su kirmizi yer ... olmadi canim cinayetler kapkaclar daha neler neler kanunen yasak bu yüzden kabullenemez, amaaaa akraba evlilikleri kanunen yasak deyil yasak olmayan bu iliskiyi ensest olarak adlandirilamaz :sinifsinif:

madem bukadar cok kisi akraba evliligini ensest olarak görüyorsaniz, neden bu yasanin deyismesi icin adim atmiyorsunuz ??

benim fikrim bu konuda, akrabalar evlenmese daha iyi hem kardes gibi ayni ortamda büyüdükleri icin hem bebegin özürlü olma ihtimali, hemde ileride bosanma olunca kardeslerde birbirine küsme durumu oldugu icin:gitme:

biliyorum doğru olmadığını
ama bu ülkede bunlar oluyor bilmiyormusun ne tuhaf bir soru bu cevabına verilecek en güzel cevap buydu
var olan her şey normal midir??
devlet insanları bu şekilde sınırlayamaz
çünkü insanların özel hayatına giriyor bu
kişisel haklarımıza dokunulamaz bu madde anayasa aynen böyle geçiyor
kimle evlenip kimle evlenemeyeceğimize bir kısıtlama getirilemez
iş bu noktada bize düşüyor
aklımızı kullanıp doğruyu yanlışı birbirinden ayırt edip
neden yanlış olduğunu bir güzel kavrayabilirsek eğer sorun ortadan kalkmış olur

Back
X