Dayısının Kızı

Bakın ne güzel, bu gün Pazar biz izindeyiz.-tatlicadiarzu- Sohbet edemez olmuştuk. Konu nerelere geldi sayemizde iyi oldu cankurtaran gibi hissettik kendimizi. Bu fedakarlığımızı unutmayın yerimseniben hepinize iyi akşamlarvereliniortak

bu fedakarlığın bedeli olmayacak dimi?
yani sabaha herkes birşey olmamış gibi devam edebilecek üyeliğe?
kimsenin rengi ruhsarı solmayacak dimi?
güzel güzel konuştuk ne güzel acık delikafadulden

kuzenlerimizle kardeş gibiyiz sakıncası yok benım ıcın konu buydu demi kaydirigubbakcemile3

Kazenin konu kilitleme işini aldığı iyi oldu, baksanıza modlar ne kadarda tatlıymış değilmi arkadaşlar, yaşasınnn geyikkkkdelikafadulden

eskiden akraba evliliklerinin şimdiye nazaran daha çok görülmesinin başka sebepleri vardı hele o sebepler arasında aşk çok sık görülmezdi

mal mülk tarla vs. başka ailelerle bölüşülmesin diye kaba tabirle başkasına gitmesin diye akraba çocukları arasında evlilikler teşvik edilirdi

şimdiye kadar bu geleneğin bazı yerlerde devam ediyor ediyor olması normal kabul edilmesi için yeterli değil akraba evliliğinin ya da nikah düşmesinin

şimdi hala devam eden bu gelenekler yüzünden insanlar normal olduğunu düşünüyor kan bağı olan aynı kanı paylaştığı kuzeniyle evlenmeyi hem de

medeni kanunda serbest olması hiç yasaklanmayacak anlamına da gelmez zira kanunlar toplumların ihtiyaçlarına göre belirlenir

söylencek tek söz bravoooo :hooray:

sehadet kelimemi getirip kaciyom:gitme:
bakalim aksama yada yarina sonumuz nolur delikafadulden
ben okey bilmiyom, okeyi hep tas zannedip disri atarim,
pispirik oynasam olarmi? nolar nolar nolar:sinifsinif:

konu nerden nereye gelmiş...konu sahibesi yorumları okudun,senin düşüncelerin değiştimi kardeş..:delphin:

sehadet kelimemi getirip kaciyom:gitme:
bakalim aksama yada yarina sonumuz nolur delikafadulden
ben okey bilmiyom, okeyi hep tas zannedip disri atarim,
pispirik oynasam olarmi? nolar nolar nolar:sinifsinif:

bende bilmiyorum
ne güzel işte öğreniriz bol bol vaktimiz olacak zaten
bi hayırsever öğretir artık bize
başkaları oynayınca öle bön bön bakıyodum kötü oluyodu yaww zemuszemus

konunun ilk sayfasindan son sayfasin atladim, baska konuya sicradim sandim :roflol:
ucu bucagi kalmamis:)))

kızlar burda elektrikler gitti akşam açtım yazdımı kimse okumadı galiba yorumunuz için teşekürler herkesin fikri ayrı.ayrıca kardeş diyenlere şaşırdım herkes böle düşünmüyor neyse saolun hepiniz öpüldünüz.

kızlar burda elektrikler gitti akşam açtım yazdımı kimse okumadı galiba yorumunuz için teşekürler herkesin fikri ayrı.ayrıca kardeş diyenlere şaşırdım herkes böle düşünmüyor neyse saolun hepiniz öpüldünüz.

ne deseydik enişte amca falan mı
tabiki kardeşler
herkeste sizin gibi düşünmüyor
ben düşünmüyorum en azından

kardeş diyenlerden biri olan benim..
ben de kardeş denilmesine şaşırmanıza şaşırdım.
herkesin sizin gibi aa evet ne ayıp yapmış demesini beklemiyordunuz herhalde..

düşünenlerin yorumunu okumadınız sanırım. oda senin görüşün bişey diyemem.

valla o düşünenlerin sorunu
yarın bi gün normal görükleri durumların meyvesi sakat çocukları kucaklarına verildiklerinde
aynı soğukkanlılığı gösterebilecekler mi bakalım

kızlar herkesin fikrine saygı duyuyorum biz böyle şeylerden uzak büyüdük ama herkes kardeşi olarak düşünmez evlelenleride duyuyoruz

Back
X