kızlar herkesin fikrine saygı duyuyorum biz böyle şeylerden uzak büyüdük ama herkes kardeşi olarak düşünmez evlelenleride duyuyoruz
peki normal bir şeymidir???
ben sizin görüşünüzü merak ediyorum açıkcası
evlenenler oluyor ama normal bir şey mi bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar herkesin fikrine saygı duyuyorum biz böyle şeylerden uzak büyüdük ama herkes kardeşi olarak düşünmez evlelenleride duyuyoruz
çocuklar sapasağlam bile doğsa,bana yine ters.yine ters.kuzenler kardeştir.ötesi olamaz
peki normal bir şeymidir???
ben sizin görüşünüzü merak ediyorum açıkcası
evlenenler oluyor ama normal bir şey mi bu
tabiki normal bişey degil heleki yakın akraba evliliklerine karşıyım
he nan birebir sahitim, noldu bu kizin repleri birden büle dedimdelikafadulden
evet aynen katılıyorum doğru değil
sizde karşısınız buraya kadar her şey tamam
yalnız anlamadığım bir şey var o zaman neden kardeş demelerine şaşırıyorsunuz
böyle evlilikler normal değil
normal olmadığı için onlar birer kardeş gözüyle bakıyorlar birbilerine
e sorun ne o zaman
Bakın ne güzel, bu gün Pazar biz izindeyiz.-tatlicadiarzu- Sohbet edemez olmuştuk. Konu nerelere geldi sayemizde iyi oldu cankurtaran gibi hissettik kendimizi. Bu fedakarlığımızı unutmayın yerimseniben hepinize iyi akşamlarvereliniortak
bencede kardes degiller. kuzenler sonucta. evlenebilecek durumda olan yani kaba tabirle nikah düsen kimselere kardes denmesine iyi bakmiyorum. kaldiki baba yada abi bile kizina- kardesine ne gözle bakiyor günümüzde. ben olsam bende kiskanirdim arkadasim. tavrini koymalisin.
birsam ne mutlu size, herkes akraba evliligi yapmali sakat cocuklar dunyaya getirilmeli:umursamaz:
cok sükür nur topu gibi iki oglum var,Allah hepsinede saglik versin,sakatlik kan uyusmazligi yüzünden oluyor ve akraba olmayan insanlarinda cocuklari sakat dogabiliyor