Benim eltimde kaynimla kardes cocugudur....
Hasretin dedigi gibi bir arada büyümediler...eltim almanyada kaynim türkiyede büyüdü....belki izinden izine görüsüyorlardi...
Aileler uygun gördü...ikiside birbirinden hoslandi sevdiler ve evlendiler...2 tane saglikli cocuklar var...allah cümlemizin cocuklarina saglik versin insallah.:Saruboceq:
Ben kendimce yakin akraba evliligi yapmak istemezdim...cocugmun sakat dogma ihtimalinden degil...cünkü bu allahin verdigi birseydir...40 yillik yabanci bir ciftinde cocugu sakat dogabilir...allah korusun...:Saruboceq:
Daha ziyade benle esimin arasinda tatsizlik huzursuzluk oldugu vakit bu tüm aileye yansir annem babamda kardesi ile kötü olabilir diye istemezdim acikcasi.
Ama akraba evliligi yapmis olan kimseyide yobaz görgüsüz ahlaksiz görmüyorum....bu tabirleri hak edecek cok daha farkli insanlar var....
Hem sanmayinki akraba evliligi sadece köylerde...kültürsüz egitimsiz insanlar tarafindan yapiliyor....okumus, egitimli modern diye tabir ettigmiz bircok insanlarda 40 yillik yabanci olacagina kendi canim kendi insanim olsun, malim mülküm ailemde kalsin diye akraba evliligni tercih ediyor.
Hasretcim herkesin dogrusu kendinedir...
tesekür ederim gülsüm herkesin dogrusuna saygim var elbet,tamam deselerki bize ters biz kardes gibiyiz kardes gibi görürüz ama kaldiki burda ben dahil tüm akraba evliligi yapanlar.sapik oldu ahlaksiz oldu yobaz oldu varmi böyle bisey ya hangi hakla böyle konusulabiliyor
Son düzenleme: