Hay Allah razı olsun, sondan başa doğru 3 sayfa filan okudum ama hepsini okuyamıycam valla.
Vay anasını demek enseste kadar gitti he, konuyu dağıtmakta, abartmakta, saptırmakta üstümüze yok yeminle.Çok afadersiniz ama "vurun kahpeye" gibi birşey olmuş.
Vallaha heyecanla Kazen i beklemekteyim,caba filimin sonu nasıl bitecek nasıl bir the end yazısı alacak beyaz perdede.
halamın oğluyla kardeş gibiyiz evlenmeden öncede şimdide o bana hep kardeşim der bende abicim....
o kadar samimiyizki ayrıca görümcemle evli kuzenim....
görümcemde hiç kıskanmıyor ve hatta bana seni görümce gibi görüyorum diyo yani herkes bizi öyle görüyor.........
ama siz neden eşinizin dayısının kızıyla böyle düşündünüz anlamadım ama bence büyütüp kendinizede eşinizede sorun yapmayın....
Ayyy keşkem,kuzen mevzusuna değildelmaz: ,Kadının dul diye etiklenmesine takılsaydık bea yafffsositososito
ben şimdi okuyorum konuyu da açıkçası oraya takıldım...
eminim kadın evli olsaydı hiçbişey düşünülmezdi
ama dul ya, potansiyel tehlike, kuzen değil kardeş bile olsa :sinifsinif:
Ayyy keşkem,kuzen mevzusuna değildelmaz: ,Kadının dul diye etiklenmesine takılsaydık bea yafffsositososito
agzina saglik dayi kizi dul olmasa tehlike olmiycakti degil mi? biz kadin olarak bosanmis bir hemcinsimize boyle bakar yakistirmalar yaparsak erkekler ne yapmaz normaldir toplumumuzda bu hala var dul olmak suan evli her kadinin dul kalma potansiyeli var bence bazi dip notlara dikkat edelim dul kisminin altini cizerken formda boyle talihsiz bir durumla karsilasmis arkadaslarimizi uzmeyelim
aaa bugün kimi ayartsam acaba
hani kocayı boşadım dulum ya potansiyel tehlikeyim
boşanınca bütün kadınların vücudunda sapıklık hormonu üretilirr kandan beyne yayılır ve koca avcısı olunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?