Dayısının Kızı

Vallaha heyecanla Kazen i beklemekteyim,caba filimin sonu nasıl bitecek nasıl bir the end yazısı alacak beyaz perdede.

rica ederim guzucum. sonra başka bir konuda ödeşiriz sen özet geçersin kaydirigubbakcemile2:roflol:

bizde kuzen kardeştir
akraba evliliği yanlıştır
sülalede sadece anne tarafımda 2 kız kardeş çocuğu birbirlerine aşık olmuşlar onlarada karşı çıkılmış ama kaçıp evlenmişler =))
çok güzel ahkam kesmişsiniz ama ben dayısıyla evleneni bile duydum
çokta haksız değil arkadaş kıskanmakta
demekki önceden olmayan bişey varki dikkatini çekti ve rahatsız oldu

haa ben rahatsız olmam bizde kuzenleri değil eşim gidip fıstık naber zart zurt die şakalaşır

halamın oğluyla kardeş gibiyiz evlenmeden öncede şimdide o bana hep kardeşim der bende abicim....

o kadar samimiyizki ayrıca görümcemle evli kuzenim....

görümcemde hiç kıskanmıyor ve hatta bana seni görümce gibi görüyorum diyo yani herkes bizi öyle görüyor.........

ama siz neden eşinizin dayısının kızıyla böyle düşündünüz anlamadım ama bence büyütüp kendinizede eşinizede sorun yapmayın....

Allaaaaahhhh işte yine başlıyoruzzz
yok yok söz verdim kendime keyfini çıkaracam kaydirigubbakcemile2

konu artik konu disininda disina cikmis yok ensest yok akraba evliligi anlamadim burda konu gestaponun esinin dul olan ve ona gore sirnasik dayi kizi ortada olan birsey de yok aslinda benimde dayimin oglu var bebeklikten birlikte buyuduk kardesim gibi severim annem oglu gibi gorur birgun biriyle evleniyor ve benim kardesim gibi gordugum insana cok mesafe koyucam tamam yilisikliga karsiyim ama neden ben ahlaksiz miyim yoksa dayimin oglu evli oldugunu unutup bana kotu gozle bakacak kadar ahlaksiz mi ha birde dulsam potansiyel var yani cok yanlis konu sahibi burda o kadinin haricinde esinede buyuk bir haksizlik yapiyor bir erkek istemedikce ona simaran dayi kizi degil kainat guzeli olsa kendine hakim olur bence bu kiskanclik cok anlamsiz eger bu derece rahatsiz olduysan cesaretli olup acik yurekli olup icin icin boyle dusuncelere girmektense cekip kenara konusucaksin durust olucaksin

kuzenlerle yakın olmak başka bişey el hareketi yapmak sırnaşmak başka bişe..
sanırım arkadaşş sırnaşıklıktan bahsetmiş..yanlışş..

halamın oğluyla kardeş gibiyiz evlenmeden öncede şimdide o bana hep kardeşim der bende abicim....

o kadar samimiyizki ayrıca görümcemle evli kuzenim....

görümcemde hiç kıskanmıyor ve hatta bana seni görümce gibi görüyorum diyo yani herkes bizi öyle görüyor.........

ama siz neden eşinizin dayısının kızıyla böyle düşündünüz anlamadım ama bence büyütüp kendinizede eşinizede sorun yapmayın....

Ayyy keşkem,kuzen mevzusuna değildelmaz: ,Kadının dul diye etiklenmesine takılsaydık bea yafffsositososito

Vallaha yazdığını anladık sivribiber :roflol:
bak anladığımı anlatım istersen cokacimcoook

Ayyy keşkem,kuzen mevzusuna değildelmaz: ,Kadının dul diye etiklenmesine takılsaydık bea yafffsositososito

ben şimdi okuyorum konuyu da açıkçası oraya takıldım...
eminim kadın evli olsaydı hiçbişey düşünülmezdi
ama dul ya, potansiyel tehlike, kuzen değil kardeş bile olsa :sinifsinif:

ben şimdi okuyorum konuyu da açıkçası oraya takıldım...
eminim kadın evli olsaydı hiçbişey düşünülmezdi
ama dul ya, potansiyel tehlike, kuzen değil kardeş bile olsa :sinifsinif:

Evet evet konu bu noktadn ilerlemeli
. ama nereye kadar işte orasını bilemimmm

aaa bugün kimi ayartsam acaba
hani kocayı boşadım dulum ya potansiyel tehlikeyim
boşanınca bütün kadınların vücudunda sapıklık hormonu üretilirr kandan beyne yayılır ve koca avcısı olunur

agzina saglik dayi kizi dul olmasa tehlike olmiycakti degil mi? biz kadin olarak bosanmis bir hemcinsimize boyle bakar yakistirmalar yaparsak erkekler ne yapmaz normaldir toplumumuzda bu hala var dul olmak suan evli her kadinin dul kalma potansiyeli var bence bazi dip notlara dikkat edelim dul kisminin altini cizerken formda boyle talihsiz bir durumla karsilasmis arkadaslarimizi uzmeyelim

nurayım biz şen dullar olmasak kadınlara ekşın nerden çıkacak:lepi:

Her insanin kisiligi farklidir..
Ben degil kuzenimi, herhangi bir kadini bile Esime karsi asiri derecede SIRNASIK olursa,
gereginden fazla laubali davransa bile sinir olurum!..
Bunun bence kuzen ile alakasi yok..
Forumu acan arkadasin burda sinir oldugu konu;

Yapilan hareket.. Demek ki, sevmiyor boyle laubali hareketleri.
Kim sever ???

Ben de kuzenlerimle kardes gibi buyudum ama hicbir zaman boyle hareketler de bulunmadim..
Cunku sevmem..
Bana yapilmasini da sevmem..

Konu nerden nereyeee uzamis masallah :)

aaa bugün kimi ayartsam acaba
hani kocayı boşadım dulum ya potansiyel tehlikeyim
boşanınca bütün kadınların vücudunda sapıklık hormonu üretilirr kandan beyne yayılır ve koca avcısı olunur

abowwwwwwwwwww
saklayın kocaları dayı oğullarını hala teyze yavrularını.
dıpıtıs dıpıtıs geliyorrr:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…