valla baba kız, anne oğul ,abi kardeş olayı çok ender yani,,milyarda bir olan şeyler.tamamen sapıklık. bu konuylada pek ilgisi yok...Sizde bir hossunuz ..
Sanki ben cok mu memnun oluyorum bu ornegi verirken ?
Yasanan seyler apacik orta da, ben burda ornek verince mi suclu oluyorum..
Asil suclu kim yada kimler acaba ?
Benim demek istedigim; forumu acan arkadas hakli.
Bu devirde Namus, AR kalmamis ne yazik ki.. Kimin ne niyette oldugunu bilemeyiz..
Allahim korusun ...
teşekkür ederim beni hoş gördüğünüz için teveccühünüz
memnun olmadığınıza eminim.
hayır suçlu olmuyorsunuz.
asıl suçlu kişilerin hastalıklı beyinleri.
Bizler niyet okuyucuları değiliz.herkesin niyeti kendi başını yesin efem
valla baba kız, anne oğul ,abi kardeş olayı çok ender yani,,milyarda bir olan şeyler.tamamen sapıklık. bu konuylada pek ilgisi yok...
bir iki tane beyin özürlü yüzünden ,bundan korkmanın,ve örnek vermenin de, anlamı yok..
Allah Allah herkes de benim verdigim ornege takti kafayi..
Offff ki ne offffffffffff... Neyse :)
Burda ben espiri yaparim, yanasirim kuzenime diyen bayanlar..
Belki kuzeninizin esi hoslanmiyor bu tavirdan ? Yine mi devam ediceksiniz anlamiyorum ?
insan bir tavirda bulunurken bence karsisindakinin hoslanip,hoslanmadigini dusunmeli..
Her insan ayni degil, sonucta... Neyse ben fikrimi yazdim sadece... Size iyi Analizler :))
valla kuzenim kardeşimdir eşini rahatsız edecek boyuta taşımam
yanlız konu sahibi arkadaş farklı bir vurgulama yapmış
boşanmış dul vs. dedim ya biz dullar olmasak hayat daha güzel olacak bu tip insanlar için :lepi:
böyle pipiriklilikle hayat mı geçer yaa püfffkafamçokkarıştıanadan çekin babadan çekin abi aman namahrem dayı oğlu ıyy amaaan düüşman amca oğlu potansiyel eş kafamçokkarıştı
valla kuzenim kardeşimdir eşini rahatsız edecek boyuta taşımam
yanlız konu sahibi arkadaş farklı bir vurgulama yapmış
boşanmış dul vs. dedim ya biz dullar olmasak hayat daha güzel olacak bu tip insanlar için :lepi:
hiç evlenmemiş olankların neler yaptıklarını hiç duymuyoruz sanki. kırmadıkları ceviz kalmıyor... ama işte dul ya,adı çıkmış işte. kadın evinde oturur. kimseye bakmaz duldur,,, ki bu kelimeden nefret ediyorum. bir diğeri her gün biriyledir. yemediği halt kalmamıştır..ama hiç evlenmemiştir. o yüzden ondan korkulmaz..
etraf tarafından potansiyel tehlike ,dul kadındır. o diğer evlenmemiş olan değil..
.bu tabuların yıkılması için daha bir değil bin fırın ekmek yiyeceğiz....
Burda ben espiri yaparim, yanasirim kuzenime diyen bayanlar..
Belki kuzeninizin esi hoslanmiyor bu tavirdan ? Yine mi devam ediceksiniz anlamiyorum ?
insan bir tavirda bulunurken bence karsisindakinin hoslanip,hoslanmadigini dusunmeli..
Her insan ayni degil, sonucta... Neyse ben fikrimi yazdim sadece... Size iyi Analizler :))
dul diye açılım getirenler yarın kimin dul, kimin evli olacağını bilemediklerinden
her an kendilerine de böyle yakıştırmaları dul diye hak görenlere karşı söyleyecek tek sözü olmayanlardır
vay vay vay, kadın hem dul hem kocasının ensesine kola şişesi dokunduruyor
vurun abalıya gari...
evet devam edeceğim..
ben kuzenimin paçalı donlu halini bilirim, kardeşsiniz siz diye büyütüldük.
yarın öbürgün piyangodan çıkan bir bacı bana diyecek ki kıskandım biraz hadi gişt biraz öteye..
bende önce kocası gerekli cevabı verir bu bir..
he vermedi onlara mutluluklar dilerim; ne yakın ne de uzak davranırım bir daha bu da iki..
evet devam edeceğim..
ben kuzenimin paçalı donlu halini bilirim, kardeşsiniz siz diye büyütüldük.
yarın öbürgün piyangodan çıkan bir bacı bana diyecek ki kıskandım biraz hadi gişt biraz öteye..
bende önce kocası gerekli cevabı verir bu bir..
he vermedi onlara mutluluklar dilerim; ne yakın ne de uzak davranırım bir daha bu da iki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?