Dayısının Kızı

valla baba kız, anne oğul ,abi kardeş olayı çok ender yani,,milyarda bir olan şeyler.tamamen sapıklık. bu konuylada pek ilgisi yok...
bir iki tane beyin özürlü yüzünden ,bundan korkmanın,ve örnek vermenin de, anlamı yok..

Rica ederim Efem:)
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn son duaniza katiliyorum...
:Saruboceq:

valla kuzenim kardeşimdir eşini rahatsız edecek boyuta taşımam
yanlız konu sahibi arkadaş farklı bir vurgulama yapmış
boşanmış dul vs. dedim ya biz dullar olmasak hayat daha güzel olacak bu tip insanlar için :lepi:

Allah Allah herkes de benim verdigim ornege takti kafayi..
Offff ki ne offffffffffff... Neyse :)

böyle pipiriklilikle hayat mı geçer yaa püfffkafamçokkarıştıanadan çekin babadan çekin abi aman namahrem dayı oğlu ıyy amaaan düüşman amca oğlu potansiyel eş kafamçokkarıştı

Ahh ahh döndük başa .dön baba dönenelim.

Yetiştirilme tarzı farklı insanlarız . Tamamen kendi fikrimi beyan ediyorum .

ben kuzenlerimle kardeş gibi büyüdüm onlar için farklı duygular beslemem mümkün değil,halada canım ciğerlerimdir.tepe çıkarlar bende tepelerine çıkarım.

böyle düşünmeme rağmen kuzen evliliği yapanları normal görüyorum çünkü böyle bir evlilik yapan kişi zzaten kardeş gibi büyütülmemiştir. Böyle evlilik yapanları ensest, ahlak dışı diye tanımlayanları kınıyorum bu kimsenin haddi değildir.
dahda yorum yapmıcam geyik hariçç:))

Ben asla DUL,bosanmis bayanlara kotu gozle bakilmasindan yana degilim..
Bence dul,bosanmis kadinlar daha delikanli.. Cunku onlar iki kimlige burunuyor..
Cocuklarina hem Ana hem Baba oluyorlar.. Ve zaten dul bayanlar hal ve hareketlerine dikkat ediyorlar .. Cunku ne yazik ki, oyle zalim bir toplumuz ki..
KADIN DUL ise hemen damgalamaya haziriz, evimize gelmemesine raziyiz..

Aslinda en cok korunmasi gerekenler Onlar ...

böyle pipiriklilikle hayat mı geçer yaa püfffkafamçokkarıştıanadan çekin babadan çekin abi aman namahrem dayı oğlu ıyy amaaan düüşman amca oğlu potansiyel eş kafamçokkarıştı

herkes sapık olmuş mltm
haydi hep beraber söylüyoruz
Batsın bu dünya Bitsin bu rüyaaa :a015:

yok birde enseye değdirilen nesnenin kola olması da rahatsız edici geldi
hatta bi rivayete göre kadın demek istemiş ki bak ben senin içini böyle serinletirim demiş aranmış
ama işte dünde demiştim kadın işini bilememiş kahve fln değdircekti ki çok ateşliyim anlamına gelsin
aa aslında en makbulu enseden kaynar su boşaltmaktır kii bunun anlamı nedir bilemem kaydirigubbakcemile2

hiç evlenmemiş olankların neler yaptıklarını hiç duymuyoruz sanki. kırmadıkları ceviz kalmıyor... ama işte dul ya,adı çıkmış işte. kadın evinde oturur. kimseye bakmaz duldur,,, ki bu kelimeden nefret ediyorum. bir diğeri her gün biriyledir. yemediği halt kalmamıştır..ama hiç evlenmemiştir. o yüzden ondan korkulmaz..
etraf tarafından potansiyel tehlike ,dul kadındır. o diğer evlenmemiş olan değil..
.bu tabuların yıkılması için daha bir değil bin fırın ekmek yiyeceğiz....

her daim ceviz kırılır:lepi:

dul diye açılım getirenler yarın kimin dul, kimin evli olacağını bilemediklerinden
her an kendilerine de böyle yakıştırmaları dul diye hak görenlere karşı söyleyecek tek sözü olmayanlardır
vay vay vay, kadın hem dul hem kocasının ensesine kola şişesi dokunduruyor
vurun abalıya gari...

esın ona kardes gozuyle baktıgnı ıfade etmıs bence rahat olmalısın ..
gercekdende bısı olamaz..

evet devam edeceğim..
ben kuzenimin paçalı donlu halini bilirim, kardeşsiniz siz diye büyütüldük.
yarın öbürgün piyangodan çıkan bir bacı bana diyecek ki kıskandım biraz hadi gişt biraz öteye..
bende önce kocası gerekli cevabı verir bu bir..
he vermedi onlara mutluluklar dilerim; ne yakın ne de uzak davranırım bir daha bu da iki..

:roflol::roflol::roflol:
ilahi adalet
yanlız yukardaki kaynar su fikri hoşuma gitti:roflol:

Demek ki, sizde mesafe koyarim diyenlerdensiniz duruma gore..
O halde niye inatla yazmis gibi " Evet devam edecegim" diyorsunuz :)
Ne yakin ne de uzak dururum duruma gore diyen biri zaten kuzeninin esine gore davranirim mantigini kabul etmis sayilir...
vereliniortak

neden dır anlıyamıyom?..
neden bayanlar zorla eslerının aklına bırılerını sokarlar kı!..
dayının kızı dul sana ılgısı var( bu sızın dusuncenız tabıkıde saygı duyuyom)
komsum esımle muhabbet edıyo
iş yerınde kızla samımı aralarında bısımı var
zorla eslerın aldatmasınımı ıstıyosunuz onların akıllarınada bu fıkrı eslerı verıyo hala farkında degıller şaşırıyom valla..

paçalı donlu zamanını değil kalu beladan tanısanız insanın eşinden ötesi olmaz..
kocası gerekli cevabı verir demişsiniz ama o sizin hüsnü kuruntunuz..dışardan göründükleri gibi olsa erkekler ooo...eşinin koynuna girince anasını bile unuturlar..kuzene gelene kadar artık size bırakıyorum..

bu bakış açınız oğlunu geliniyle paylaşamayan kayınvalidelri anımsattı doğrusu..

Son düzenleyen: Moderatör:
hahahahahahaha ha bir kaynanaların işe katılmadığı kalmıştı tam oldu. şahtık şahbaz olacaz:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…