Dayısının Kızı

yine aynı klişeler
yine aynı önyargılar
biz zaten kadınlar olarak birbirimize damgayı vuruyoruz, başkasına ne hacet

soruyorum size, sizin yarınlarınız için elinizde ne garantiniz var
yoksa sözleşmenizmi varrrrr????????????

Nasil yani estel her erkek boyle midir, bu tiplere sapik dendigini saniyodum,
erkekler boyleyse vay halimize, yakinimizdaki her erkek, baba, abi, kardes, kuzen
sapiktir!

DUL kadinlara niye boyle hor bakiliyor yaaa !!!
Hersey cinsellik mi yani ?
Zaten bir kadin kocasindan ayrilmissa, kimbilir neler cekmistir elinden ?
Ne cileler gormustur..
Ayrilirken bile tovbe eder aman aman der erkeklere guvenmez..
Kaldi ki, bir baskasinin kocasina yan gozle bakicak

Hep diyorum dul kadinlara saygim sonsuz.. Onlarin korunmaya ve sahiplenmeye ihtiyaclari herkesten cok...

erkekler boyleyse vay halimize, yakinimizdaki her erkek, baba, abi, kardes, kuzen
sapiktir!

tadli tam olarak ne anladın bilmiyorum ama erkeklerin eşlerini kimseye tercih etmeyeceklerini söyledim yukarda..

sapıklık olarak nasıl bir çıkarım yaptın anlamadaım ama demek istediğim bu..

kimse eşini paylamaz bence kuzeni için..

ben mesafe koyarım demiyorum, zaten beni o pozisyona sokacak insanla görüşmem diyorum..

tanımadığınız kişiler hakıında nasıl hüsnü kuruntuı olup olmadığını biliyorsunuz ve gemelleme yapıyorsunuz??
biz tüm kuzenler -ki anne tarafı 12 kişi oluyor- ilk sevgililik döneminden beri birbirmizin sevgilisini tanıdık. herkes samimiyeti gördü.
beğenmeyen kocasını-karısını bir daha getirmezdi.
hee bunu niye söylüyorum; hüsnü kuruntum olduğunu iddia ettiniz ya o yüzden.

ayrıca Allah aşkına enseye bardak değdirmekten bahsettik, totoya parmak atılmış gibi ayaklandı herkes iyi mi..

Aha buna katılırım işte. Eşşeğin aklına karpuz kabuğu getirilir zorla.:smiley-cool:

:roflol::roflol::roflol:
ilahi adalet
yanlız yukardaki kaynar su fikri hoşuma gitti:roflol:

topunun ensesine kaynar su :roflol:
feminist mi olsak, gerçi kadının kadına yaptığını erkek kadına yapmıyor valla
yasama yürütme yargı erki kadınların elinde alkisalkisalkis
kuzeni yargıladık gitti, utanmadan yaptığına bakın hele klava:
saçını başını yolarım o kadının, kimse benim kocamın ensesine kola şişesi değdiremez
değdirsem değdirsem ben değdiririm, kocamın yanına yaklaşma yasağı da koycem ben zemuszemus
istediklerime dekoder de bağletcem herkes anlayamasın kocamı zemuszemus

sapiktir!

cümleden yanlış anşaşılması normal tadli..

editledim cümle düşüklüğü olmuş haklısın

Hiiii:1shok:, ahlaksız kadın. Şekerim burası bir aile sitesi, ne biçim konuşuyon sen.laelaelaelaelae-tatlicadiarzu-

Aha buna katılırım işte. Eşşeğin aklına karpuz kabuğu getirilir zorla.:smiley-cool:
essek kaydirigubbakcemile3kım oldu burdakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama gercekdende bu boyle eslere devamlı kımleydı nerdeydın kıme baktın kımle konusdun neden sana bakıyo sen nıye bakıyon malesef bu sozlerle erkegın gozu acılıyo ve sonrada neden dısarıya bakdın huzursuzluk baslıyo ve erkek dısarıya takılmaya baslıyo ...erkek arkadasları ıle cıkmalar eglenceler vs..

kuzu nan damacanaya taktım ben biliisen anlatsana allesen:icecream:
Ne damacanası be, haberim yok benim. Görmedim duymadım bilmiyorum:ecrin_bebek:

+18 koyacam mesajımın yanına olar mı o zaman.
muzır neşriyat yazacam.. delikafadulden

hamilelik sana yaramadı kanımca, libido tavan yapmış maşallah, aklın fikrin totodakaydirigubbakcemile3

Peki böyle bir durumda eşe çaktırılmadan napılır. sengözlerimebaksanab

bir de bunlar kayınvalide olsalar gelinlerine yazık olacak kuzene eşine bu açıdan bakanlar gelinlerine neler etmezler.....ben sana ne diyim ağzına sağlık bacım o sözleri edenlere kapak olsun :)))

cümleden yanlış anşaşılması normal tadli..

editledim cümle düşüklüğü olmuş haklısın

Editlemen iyi olmus estel, cunki cok farkli anlam cikardi!
Erkegin gozunde kadin kadindir, ana, baci, komsu kadin vs. farketmez
anlami cikardi..

Son düzenleme:
bir de bunlar kayınvalide olsalar gelinlerine yazık olacak kuzene eşine bu açıdan bakanlar gelinlerine neler etmezler.....ben sana ne diyim ağzına sağlık bacım o sözleri edenlere kapak olsun :)))

Sanırım diliniz sürçtü, ve aslında söylemek istemediğiniz şeyleri söylediniz burda. Dimi sevgili arkadaşımsengözlerimebaksanab

esmerim kaynana da olacak kısmetse
aman ha kızınızla falan evlendirmeye kalkmayın
bunlarda gelenek, enseden aşağı buz atıyolarmış lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…