Nasil yani estel her erkek boyle midir, bu tiplere sapik dendigini saniyodum,
erkekler boyleyse vay halimize, yakinimizdaki her erkek, baba, abi, kardes, kuzen
sapiktir!
Demek ki, sizde mesafe koyarim diyenlerdensiniz duruma gore..
O halde niye inatla yazmis gibi " Evet devam edecegim" diyorsunuz :)
Ne yakin ne de uzak dururum duruma gore diyen biri zaten kuzeninin esine gore davranirim mantigini kabul etmis sayilir... vereliniortak
paçalı donlu zamanını değil kalu beladan tanısanız insanın eşinden ötesi olmaz..
kocası gerekli cevabı verir demişsiniz ama o sizin hüsnü kuruntunuz..dışardan göründükleri gibi olsa erkekler ooo...koynuna girince anası bile unuturlar..kuzene gelene kadar artık size bırakıyorum..
bu bakış açınız oğlunu geliniyle paylaşamayan kayınvalidelri anımsattı doğrusu..
asansörde damacana fantezisini de unutmayın
neden dır anlıyamıyom?..
neden bayanlar zorla eslerının aklına bırılerını sokarlar kı!..
dayının kızı dul sana ılgısı var( bu sızın dusuncenız tabıkıde saygı duyuyom)
komsum esımle muhabbet edıyo
iş yerınde kızla samımı aralarında bısımı var
zorla eslerın aldatmasınımı ıstıyosunuz onların akıllarınada bu fıkrı eslerı verıyo hala farkında degıller şaşırıyom valla..
:roflol::roflol::roflol:
ilahi adalet
yanlız yukardaki kaynar su fikri hoşuma gitti:roflol:
Nasil yani estel her erkek boyle midir, bu tiplere sapik dendigini saniyodum,
erkekler boyleyse vay halimize, yakinimizdaki her erkek, baba, abi, kardes, kuzen
sapiktir!
ben mesafe koyarım demiyorum, zaten beni o pozisyona sokacak insanla görüşmem diyorum..
tanımadığınız kişiler hakıında nasıl hüsnü kuruntuı olup olmadığını biliyorsunuz ve gemelleme yapıyorsunuz??
biz tüm kuzenler -ki anne tarafı 12 kişi oluyor- ilk sevgililik döneminden beri birbirmizin sevgilisini tanıdık. herkes samimiyeti gördü.
beğenmeyen kocasını-karısını bir daha getirmezdi.
hee bunu niye söylüyorum; hüsnü kuruntum olduğunu iddia ettiniz ya o yüzden.
ayrıca Allah aşkına enseye bardak değdirmekten bahsettik, totoya parmak atılmış gibi ayaklandı herkes iyi mi..
Hiiii:1shok:, ahlaksız kadın. Şekerim burası bir aile sitesi, ne biçim konuşuyon sen.laelaelaelaelae-tatlicadiarzu-
Hiiii:1shok:, ahlaksız kadın. Şekerim burası bir aile sitesi, ne biçim konuşuyon sen.laelaelaelaelae-tatlicadiarzu-
essek kaydirigubbakcemile3kım oldu burdakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Aha buna katılırım işte. Eşşeğin aklına karpuz kabuğu getirilir zorla.:smiley-cool:
Ne damacanası be, haberim yok benim. Görmedim duymadım bilmiyorum:ecrin_bebek:kuzu nan damacanaya taktım ben biliisen anlatsana allesen:icecream:
+18 koyacam mesajımın yanına olar mı o zaman.
muzır neşriyat yazacam.. delikafadulden
essek kaydirigubbakcemile3kım oldu burdakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama gercekdende bu boyle eslere devamlı kımleydı nerdeydın kıme baktın kımle konusdun neden sana bakıyo sen nıye bakıyon malesef bu sozlerle erkegın gozu acılıyo ve sonrada neden dısarıya bakdın huzursuzluk baslıyo ve erkek dısarıya takılmaya baslıyo ...erkek arkadasları ıle cıkmalar eglenceler vs..
paçalı donlu zamanını değil kalu beladan tanısanız insanın eşinden ötesi olmaz..
kocası gerekli cevabı verir demişsiniz ama o sizin hüsnü kuruntunuz..dışardan göründükleri gibi olsa erkekler ooo...eşinin koynuna girince anasını bile unuturlar..kuzene gelene kadar artık size bırakıyorum..
bu bakış açınız oğlunu geliniyle paylaşamayan kayınvalidelri anımsattı doğrusu..
cümleden yanlış anşaşılması normal tadli..
editledim cümle düşüklüğü olmuş haklısın
bir de bunlar kayınvalide olsalar gelinlerine yazık olacak kuzene eşine bu açıdan bakanlar gelinlerine neler etmezler.....ben sana ne diyim ağzına sağlık bacım o sözleri edenlere kapak olsun :)))
bir de bunlar kayınvalide olsalar gelinlerine yazık olacak kuzene eşine bu açıdan bakanlar gelinlerine neler etmezler.....ben sana ne diyim ağzına sağlık bacım o sözleri edenlere kapak olsun :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?