kuzu nan damacanaya taktım ben biliisen anlatsana allesen:icecream:
bir de bunlar kayınvalide olsalar gelinlerine yazık olacak kuzene eşine bu açıdan bakanlar gelinlerine neler etmezler.....ben sana ne diyim ağzına sağlık bacım o sözleri edenlere kapak olsun :)))
bir de bunlar kayınvalide olsalar gelinlerine yazık olacak kuzene eşine bu açıdan bakanlar gelinlerine neler etmezler.....ben sana ne diyim ağzına sağlık bacım o sözleri edenlere kapak olsun :)))
esmerim kaynana da olacak kısmetse
aman ha kızınızla falan evlendirmeye kalkmayın
bunlarda gelenek, enseden aşağı buz atıyolarmışlmaz:
kuzu nan damacanaya taktım ben biliisen anlatsana allesen:icecream:
eksik kalmışım konudan...
yıkıldım....kuzu bile burda...
Sanırım diliniz sürçtü, ve aslında söylemek istemediğiniz şeyleri söylediniz burda. Dimi sevgili arkadaşımsengözlerimebaksanab
esmerim kaynana da olacak kısmetse
aman ha kızınızla falan evlendirmeye kalkmayın
bunlarda gelenek, enseden aşağı buz atıyolarmışlmaz:
geçenlerde sapık sucunun biri müşteriye su götürürken asansörde damacanayla fantezi yapmış.apartmanın kamerası sayesinde yakalanmış.düşünün artık.şahsen ben su bidonuna çok üzüldüm
valla bu konu cidden çığrından çıktı
ensestliğe geldi dullar yargılandı kaynanalar çıktı
şimdide kapaklar var -tatlicadiarzu-
konu neydi ya unuttum-tatlicadiarzu-
Dur damacanaya tecavuz eden sucuyu unutmussun:icecream:
Yuuh:1shok:, vallamı lan. Ula abuk fenteziler duydum da bu kadarını duymamıştım. Hem asansörde en fazla 1-2 dk fentezi olabilir başka yer bulsa da geniiiş geniiiş fentezi yapsaya salaksositososito
geçenlerde sapık sucunun biri müşteriye su götürürken asansörde damacanayla fantezi yapmış.apartmanın kamerası sayesinde yakalanmış.düşünün artık.şahsen ben su bidonuna çok üzüldüm
zati ben verecem kızımı...
çok eşlilik olur ikinci bir gelin adayı...
enseden buz atarsa yolarım iki tel saçını esmerin de oğlunun da...
Yuuh:1shok:, vallamı lan. Ula abuk fenteziler duydum da bu kadarını duymamıştım. Hem asansörde en fazla 1-2 dk fentezi olabilir başka yer bulsa da geniiiş geniiiş fentezi yapsaya salaksositososito
sen de buraya konu açarsın beticim, ne yolcan saçı başı
damadımın kuzeni ensesinden buz atmış, çocukkende laleli bir oynarlarmış hiç hazetmem falan diye kaydirigubbakcemile3
sınır olmalı falan da dersin Çok üzgünüm çoook
kardeş kuzen anlamayız biz, buz diyorum kötükedihüso soğuk diyorum kötükedihüso damadıma diyorum kötükedihüso
anaaa bir de buz atmış...
soğuk kola şişesini değdirse bir derece de...
ensesinden buz atmış...sırtından doğru yani...
kız esmeeerrrr...iki tel saçınıza yolmak yetmez bana anladım ben...aaazını burnunu kırazaaammmm....
öfff...
abi ne insanlar var yaaa...
kuzen bu kuzen...merak ettim siz kuzenlerinizle karşılaşınca elini felan mı sıkarsınız ki...
hakkat mrak ettim heee...
özlemcikkkkkkkkk sendemi geldinn
gel gell bakemmm :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?