kal geldi :1shok:
canım bu konuda yasalarda yasak var. hatta bir kız arada kan bağı olmadsa bile üvey babayla bile evlenemiyor. öyle bir kanun var yasalarımızda..
ben isteyen herkesle nikah kıyıldığını bilmiyordum sağol arkdaşım bişey daha öğrendim ve şaşırdım .
hımm öyle mi
ben yasak yok diye biliyorum
çünkü kişi hürriyetine dokunulamaz sınırlandırılamaz gibisinden bir maddeden yola çıkarak söyledim bunları
ve de dediğim gibi okuduğum bir habere dayanarak..
ya da türkiyede değildi yanlış hatırlıyo olabilirim
bunu medeni hukuk konusunda bilgili birilerine sormak lazım
yanlış biliyo olabilirim
doğrusunu öğrenmekte beni mutlu eder..
sen ne karışıyosun gibisinden saldırmam kimseye
saol okypete beni aydınlattığın ve bilginin doğrusunu yazdığın için ...
Yok Öyle Bir şey zaten..
Yanlış Yönlendiriyorlar..
Araştırmadan her söylenene ınanmayınız Lütfen.a.s.
Bilen bilmeyen ,Klavyesi olan ahkam kesiyor.internet eliniz altında bi zahmet google yazıp bir baksanız.Ne hakkınız var buraya giren bir çok insanı bu şekilde rencide etmeye .
neticede kuzenle evlenmek yasak değilmiş değil mi? dediğiniz gibi ana baba ve abiyle evlenmekle aynı şey değil kuzenle evlenmek. anlaşılmıştır umarız.
ohoooo nolmus burda yaa:))
arkadaslar herkesin fikrini okudum özeleyecek olursak:
akraba evliligini cogunluk gerekli bulmuyor ama olmasina da sapik gözle bakmiyor. eski nesillerde vardi ama baya azaldi günümüzde.
bir avuc kimse de ensest diye!! nitelendirdi ama kimse onlara destek cikmadi.
sonucta milletimiz duyarli ve hosgörülü olmaya calismis. bence bu kk acisindan önemli bir gelisme. tebrikler.
dikkat ettimde bazi arkadaslar özellikle evli olanlar (bekarlari saymiyorum, bekara kari bosamak kolaymis) her ne olursa olsun kuzenle araya mesafe koyulmalidir demis. evet dogru, iliskilerin baska boyutlara varmamasi adina kesinlikle bu sart. esinizle aranizda sorunlar yasanabilir bu yüzden. arti aile icinde dedikodulara sebep verebilir bu laubali davranislar. hic yoktan yuvalar yikilir Allah korusun.
neticede kuzenle evlenmek yasak değilmiş değil mi? dediğiniz gibi ana baba ve abiyle evlenmekle aynı şey değil kuzenle evlenmek. anlaşılmıştır umarız.
merak ediyordum bu laf ne zaman kullanılacak diye
evet kuzenle evlilik abiyle evlilik demektir !
aşıkta olunmaz zaten abiye !! külliyen ensest ve ahlak dışı..
aşırı baskıcı ve bağnaz ailelerin çocuklarında görülür ailede içinde aşk hikayeleri.. çünkü o kadar baskı vardır ki görülebilen ancak kardeş ve kuzenlerdir. yazıkki ensest böyle yobaz ailelerde çok görülür...
yok,yok,, yağmurluk,
bizden bahsetmiyor.yani biz bekar bayanlardan.
. biz karımı boşayacağız
..baksana cümleye..
bekarlari saymiyorum, bekara kari bosamak kolaymis)
merak ediyordum bu laf ne zaman kullanılacak diye
yok,yok,, yağmurluk,
bizden bahsetmiyor.yani biz bekar bayanlardan.
. biz karımı boşayacağız
..baksana cümleye..
bekarlari saymiyorum, bekara kari bosamak kolaymis)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?