Dayısının Kızı

benim rahmetli! eşimde dayısının kıznın poposuna şaplak atardı eşinin bve benim yanımda. malesef böyle large böyle rahat böyle geniş olabiliyor bazı aileler. onlara sorsan kardeşiz derler. ya kardeş bile kardeşe yapmaz ki böyle şeyler insanın oha diyesi geliyor. ya böyle insanlardan şahsen nefret ediyorum. ya insan gibi saygı çerçevesinde adam gibi yaşayamıyor musunuz. amacınız ne gayeniz ne ne gibi bir haz veya samimiyet buluyorsunuz bunu yapınca. nasıl bir sevgi gösterisi bu nasıl bir şey anlayamıyorum anlamak da istemiyorum. böyle bir şeyin hiç bir bahanesi olamaz. kardeşiz bahanesi hele hiç geçerli bulmuyorum. ya adam olun azıcık adam...

son sayfada yazilan birkac yorumu okudum..
yani sorun bosanmis olmasi mi evli olsa icimiz rahat edecekti oylemi??
aklimindan ucundan kiskanmak gecmezdi sonucta kuzenler..
bende kuzenimle sakalasirsam esi boyle dusunurse uzulurdum..
niyeyse eslerimize kizmiyoruz hep kadinlarimizi sucluyoruz..
kadin erkek arasinda olmayacak sakalasma olsaydi tepki verirdim bende ama yazdiginiz durum icin aklimdan kotu birsey gecmedi...

Son düzenleme:
ben anladım ne diyeceğini
daha doğrusu tahmin ediyorum :roflol: benim için de de dıptıs :lepi:
tam şu an içimden herkese bu şarkıyı göndermek geldi

SEN HEP KENDıNı BıLECEKSıN
GEÇME SINIRINI ÇıZECEKSıN
ÖNCE RÜTBENı BıLECEKSıN
HERKES KENDıNı BıLECEK
DURMA SINIRINI ÇıZECEK
KENDı RESTıNı ÇEKECEK
BU ALEMDE KENDıNı BıLECEKSıN
GEÇME SINIRINI ÇıZECEKSıN
ÖNCE RÜTBENı BıLECEKSıN
ARTIK HERKES KENDıNı BıLECEK
DURMA SINIRINI ÇıZECEK
KENDı RESTıNı ÇEKECEK

:teytey: :teytey:

la çene şarkının en möhöm kısmını yazmamışın yevrimm kaydirigubbakcemile3

HAK ARARKEN YıNE HADDıNı AŞTIN
BU CESARET BARDAKTAN TAŞTI
SAYGILI OL BıRAZ ÇAMURSUZ GÜREŞ
EMEĞE SAYGI BU KADAR MI

KÜÇÜK DAĞLARI SEN YARATTIN
SANKı ıNSANLIĞI SEN KURTARDIN
KAHRAMANSAN HANı NEREDESıN

NEYDıM DEMEYıP NE OLDUMCULAR
HEP TEPETAKLAK SAVRULDULAR
NANKÖRLÜK HAıN HUY YANDILAR

bak bu kısmı cuk oturur
heede şu sanki küçük dağları sen yarattın kısmıı :1ninca:

slm kızlar dünden beri konu uzamış gitmiş bereketli bir konu olmuş

kim ne derse desin kuzenler bekarken gösterdikleri davranışları evlendikten sonra göstermemeleri gerekir biraz mesafeli olmaları gerekir böyle olursa bu konuyla ilgili yanlış anlaşılmalar olmaz eşler arasında kırıcı tartışmalar yaşanmaz çünkü her seven kıskanır

evet gençleri araştırmaya teşvik etmek için tümünü yazmadım bebişim :içelim:
herkes haddini bilsin, durma sınırını çizsin, asab bozmasın

konu uzamışta gitmiş aslında söylenecek çoğu şeyde söylenmiş .kuzenle evlenmek tabiki ensest değildir Allah helal kılmış yasalar karşı çıkmamış.amaaaa ortada bi gerçek varki beraber büyüdüğün biriyle zorrrr .burda gurbetçi arkadaşlar genelde yazmış benimde çevremde yurtdışında olup akraba evliliği yapılan çok kişi var türkiyedeki yurtdışı için yurtdışındaki ailelerde tanıdık biri olsun burdan olmasın mantığıyla yaklaşıyor (tabi herkes değil ). en önemlisi sakat çocuklar arkadaşlar karşımızda ibret olarak sabancı ailesi duruyor en büyük ve gözönündeki örnek.benim kuzenim anne tarfından kuzeniyle evlendi bizde normalde böyle bi durum sözkonusu değildir şaşırdık.iki çocuktan sonra ayrıldılar sebebp akraba olmalrı değil ama şu var ki sülaleleri birbirine girdi herkes bi tarf tuttu yengem öz abisi ile küs yıllardır.yani böyle bi evliliğin gerçekleşmemesi için çok sebep var.evlenmiş olanlara mutluluklar ama bencede hiç böyle bi tercihe gerek yok.

bu arada tartışma konusuna yazdım konu sahibi arkdaşa diceklerimi yazmayı unuttum :))))
bende nişanlıyken eski nişanlım ile kuzenleri çok fazlaaa samimileri bende rahatsız oldum ama belli etmedim kıskanlık değilde farklı bi durum oluyor ya sanki bak sen sonradan geldin biz hep böyleyiz der gibi sankim birazcık nispet sezmiştim bendeeee.hatta ben yokmuşum gibi gelecek sene tatil planına bile nişanlı efendiyi dahil etmişlerdi.aslında haklısın ama dul demen hoş olammaış canım ya.kadınlar için dul olmak zaten zor senin özellikle bunu vurgulamanda hoşl olamaış.dediğim gibi nispet ayrı şey .dul olup kocandan başka şeyler beklediğini düşünmen sanki biraz ağır olmuş sırf dul diye.iyi düşün eşinle arayı bozmadan püskürtmeyi bil.

İster Boşanmış Olsun İster Evli
Kadın Kadındır Neticede...
Benzer bir durumda benim Başıma gelmişti..
İyi Niyetli Olamıyacağım bu konuda Maalesef..

Ama Benimde kuzenlerim var,Şakalaşır depişir,sarılırız..
Ama Karşnızdaki Kadının art niyetinide anlarsınız..

ohoooo nolmus burda yaa:))

arkadaslar herkesin fikrini okudum özeleyecek olursak:

akraba evliligini cogunluk gerekli bulmuyor ama olmasina da sapik gözle bakmiyor. eski nesillerde vardi ama baya azaldi günümüzde.
bir avuc kimse de ensest diye!! nitelendirdi ama kimse onlara destek cikmadi.
sonucta milletimiz duyarli ve hosgörülü olmaya calismis. bence bu kk acisindan önemli bir gelisme. tebrikler.

dikkat ettimde bazi arkadaslar özellikle evli olanlar (bekarlari saymiyorum, bekara kari bosamak kolaymis) her ne olursa olsun kuzenle araya mesafe koyulmalidir demis. evet dogru, iliskilerin baska boyutlara varmamasi adina kesinlikle bu sart. esinizle aranizda sorunlar yasanabilir bu yüzden. arti aile icinde dedikodulara sebep verebilir bu laubali davranislar. hic yoktan yuvalar yikilir Allah korusun.

kızlar konunun özünden çıklmış gibi geldi bana. bence kuzende olunsa evlendikten sonra kimsenin birbirine böyle laubali davranması onaylanmamalı. evet her şakalaşan kuzeni o manaya çekmek doğru deil ama kuzenine aşık olup evlenenleride unutmamak gerek. demekki okadarda masumhane bişi deıl. yani aralarında bi yakınlasma olsa bunu yasaklıcak bişi yok ALLAH helal kılmıs yasalar onaylamış. ozaman konuyu acan arkadasın tedirgin olmasıda gayet normal belkı esininde dayısının kızının da nıyeti kotu değiıl ama el sakaları yapan cıvık sarmas dolaş bır kadında bir erkegın aklını kolayca basından alabilir. hem tabiat meselesi kimi esını paylasamaz kıskanır kımıde aman nolcakkı der umursamaz ama unutulmamalıki herzaman risk vardır.temkinli olmak gerekir.konu sahibine tavsiyem once esınızı bu durum son bulmazsa da kuzenını ben boyle laubalı hareketlerden hoslanmıyorum lutfen arana mesafe koy dıye uyarmalısın yınede devam edıyorsa okısıyle esın ve sen ılıskınızı kesmelisiniz yada mumkun oldugunca bır araya gelecegınız yerlerden uzak durmalısınız

Son düzenleyen: Moderatör:
kuzenlerimle cok samimiyetim olmamasina ragmen aklima kiskanclik gelmedi esimde kuzenleriyle samimidirler kardes gibi buna ragmen kiskanmam..oyle sakalasma gormedim ama birbirlerini korurlar birlikte vakit gecirirler birliktede cokta egleniriz..aklimdan da baska seyler gecmez..
akraba evliligi olsaydi ailede belki ozaman aklima gelirdi..
madem esiniz olsa size kizardi keske sizde kadina kizmak yerine esinize kizsaydiniz..
esiniz tepki koymadigina gore kardesse gordu yaptigi seyi..
esimede akrabalarinada guvenirim..
karaktersiz degiller bana bunu uyandiracak hareketlerinide gormedim gorsem esimle olmazdim..

Son düzenleme:

arkadaşlar
ikide birde yasalar onaylamış devlet izin vermiş yasak değildir
gibisinden ibareler kullanmayın
bunun adı yasanın onaylaması değildir
bunun adı yasanın kişinin hak ve özgürlüğüne müdahale etmemesidir
anayasamızda temel hak ve özgürlüklere dokunulamaz maddesi yer alır

Son düzenleme:
ben isteyen herkesle nikah kıyıldığını bilmiyordum sağol arkdaşım bişey daha öğrendim ve şaşırdım .

yazılan onca cumlenın ıcınde bu kelimeye mi takıldın ya. hangi ibareyi kullanacagıma ben karar veririm sen değil. anayasa hukuk dersı almak için burda değilim görüşlerimi canımın ıstedıgı gıbı ozgurce bayan etmek ıcın burdayım. senin yaptıgında kişinin konusma hurriyetine mudahaledir.

estağrufurullah..
kimseye anayasa dersi vermek gibi bir amacım yok
ama yasalar onaylamış derseniz eğer bunun doğrusunu bilmeyen insanlarda böyledir diyerek düşünebilir
ben sadece doğrusu nedir onu yazmak istedim
sizin konuşma hürriyetinizi kısıtlamıyorum ne haddime
sadece yazdığınızın doğru bir ifade olmadığını söyledim ve doğrusu nedir onu yazdım
ayrıca karar verme kısmında ben size şunu yazın bunu yazın demiyorum
bu yazdığınız doğru değil diyorum
bilmem anlatabildim mi
tavrınızı çok kırıcı ayrıca
ben sadece doğru bildiğimi yazdım o kadar
sizinde buna karışmaya hakkınız yok değil mi???

kal geldi :1shok:

ay konuşması bile itici gelirken konuşmak zorundayım

kişi babasıyla evlenicek
ve bunun başkalarına zararı olmicak he
ayrıca yasa buna susucak
yapmayın ya!!! hangi yasa kişinin babasıyla evlenmesine göz yumar
bu hürriyet değildir

Son düzenleme:

benim konusmamı eleştirme arkadaşım konu ıcın bı yorumun varsa yap yoksa sus. konuyu acan kısıye fıkır vermek yerıne burda yapılan yorumlardan bırıne yada soylenen bı kelımeye kafayı takan kımselerı anlamakta zorlanıyorum. konuyu tartısmaya donusturmeden kapa istersen cunku konu konuluktan cıkcak karsılıklı atısma halını alıcak

canım bu konuda yasalarda yasak var. hatta bir kız arada kan bağı olmadsa bile üvey babayla bile evlenemiyor. öyle bir kanun var yasalarımızda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…