Dayısının Kızı

ha senin zihniyetinle bakarsam bekara bosanmak kolaydir demek lazim, zira anlamdan cok kelimedeki noktaciklara takiliyorsun

merakini gidedim canim

akilli arkadasim benim, bekar demek kadin yada erkek degildir, kadinda bekardir erkekde bekardir.

akıllı arkadaşım benim. o zaman karı boşamak demeyeceksin. bunu kadınlara söylüyorsan koca,erkeklere söylüyorsan karı diyeceksin ki ,bu forumda bunu kadınlara söylediğine göre karı yerine koca demen gerekirdi.

benim annemle babam kardeş çocukları ne demek yani biz şimdi
ensest bir ilişkinin kurbanları mı oluoyrozmafoldumben

hayir canim sen sagliklisin saglikli bir iliskinin cocugusun. fikirleri sabit bazi insanlarin anlatsanda anlamayacaklarin kanun bile dinlemeyenlerin yüzünden kendini kötü hissetme

kuzenlerin ilişkisi ensestir veya değildir benim için hiç farketmez, farketmedi de
bence sakıncalı, özellikle doğacak çocukların sağlığını düşününce ne gerek var :sm_confused:
sakıncalı olduğuna karşı çıkmak da benim için dünyanın yuvarlak olduğuna karşı çıkmak gibi birşey
bilimsel bir gerçek söz konusu...
ama eskiden yapılıyormuymuş, yapılıyormuş, bu doğru olduğunu göstermez ki fisfisfis

kızlar yorumlarınız için teşekkürler dünde belirtim herkesin fikri ayrı bidaha belirtiyorum ben böyle ortamlarda yetişmedim için bana tuhaf geldi.tuhaf gelmesindede haklıymışım.herkes kendine göre niyeti farkldır.sen kardeş gibi düşünün başkası evlenmek için düşünür.buarada ben dull oldunu söylerken kötü bi niyetim yoktu..çogu kişi olayı farklı yerlere çekmiş..neyse yorumlarınız için teşekürler lütfen kavgaya dönüşmesin saolun hepinizi öptüm

a.s buyrunnnnnnnnn

konu akraba evliligine gelmis..
bizde boyle evlilik hic olmadi bugune kadar olmazda biz es gozuyle degil kardes gozuyle bakariz..okul arkadasim anlatirdi onlarda normalmis akraba evliligi..ama ben evlenmem diyordu.
evlenenlere sozum yok..
ama bence korkunc..

oooo,gerginiz çok gerginler nedense ,hep gerginler. gerildikçe gerilenler gerillmemeliler..yoksa sağlıklarına zarar verebilirler..delikafaduldendelikafadulden.

konunun reytingi tavandaaa
bir hopluyoruzzz bir zipliyoruzzz yine kadin kadinaa didisip duruyoruzzz

noktaciklara takilanlar takilmamalilar yoksa ayaklari takilip tepetaklak olabilirler.

sizinle böyle oturup cocuk tekerlemeleri oynayamam daha mühim islerim var.

avrupada yasayip da hala özgürlügü ögrenemeyenlere diyecek lafim yok

arkadaşlar burda kimse "akrabanızla evlenin illa" demiyo
bizde kardeş gibiydik kuzenlerimle ama küçüktük !!,
bana görede kuzenle evlilik uzak hatta imkansız
ama büyük konuşmamak gerek bi evladım var.
sonuçta Allah katında da, yasal olarakta normal bişi ,
demek istenen ; akraba evliliği nekadar itici gelsede size ve bize, bu ensest ahlaksızlık sapkınlık değildir
o yüzden belli bi yaştan sonra mesafe koymak gerekiyo
tabi bu herkesin yaşam biçimine göre farklılık gösteriyo

konu sahibi arkadaşım istediğin cvpları aldıysan modlardan konunu kapasını rica edebilirsin
konu boşa uzamamış olur

Son düzenleme:
oooo,gerginiz çok gerginler nedense ,hep gerginler. gerildikçe gerilenler gerillmemeliler..yoksa sağlıklarına zarar verebilirler..delikafaduldendelikafadulden.

konuyu baştan sona okudum..ama bır cok yerde bır cok arkadasımı kınadım..yorumların bazıları oldukça onur kırıcı su yazmıs bu yazmıs demıyecegım kımseye söz hakkı vermıyecegım..uzerıne alınan varsa onuda bılemıyecegim..

bu arada kendı fıkrımı belırteyım..

kuzenlerımle kardes gıbı buyudum..kesınlıkle onlarla aramda bısey olamaz..ama cevremızde gordugumuz kadarıyla bırcok akraba evlılıgı yapılıyor..demekkı arkadasım senın esının aılesınde de boyle bır olay var..o yuzden kıskanmısındır..ee halıyle...ama ben bunu bılırım bunu soylerım..eşinin aklına boyle seyler sokma..tabırı caızse esegın aklına karpuz kabugu sokmak gıbı bırsey olur bu
..

arkadaş dayısının kızından rahatsızlığını yazmış konu nerelere gitmiş böyle
ben de akraba evliliğine karşıyım
fakat bazen gönül ferman dinlemiyor
ablam teyzemin oğluyla evli,
teyzemler 6 defa istemeye geldi ve babam vermedi,en sonunda ablam ben seviyorum ve evlenicem deyince vermek zorunda kaldı,
ablam la eniştem kardeş gibi büyümedi,
biz almanyadaydık sık sık da gelmezdik
aşık olmuşlar birbirlerine ve önüne geçemediler
bu ensest bir duygu değil bence de nikah düşüyor yani,

ayrıca bence de kuzen de olsa,
bir mesafe olmalı
her eş bunu hoş görüyle karşılamak zorunda da değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…