Dayi kizi ustelik bosanmis, bu sorun teskil etti heralde,
bosanmis degil de evli olsaydi yine de kiskanir miydiniz?CADIARZU
kıskanırdım çünkü benim burda belirtmek istedim kızın durumuydu
saol canım cevabın içinKızlar fazla yüklenmedinizmii ..O anki durumda belki rahatsız oldu..
Herkesin yapısı aynı değilkii ....
Dayısının teyzesının oğluyla kızıyla evlenmeye kalkan evlenen bırlıkte olup pısman olan olmuyan bı cok ınsan var etrafda....
Mılettın ar damarı catladı bu devırde..hersey olabılırr......
Tabı bu konudada ılla art nıyet oldu olucak dıye bısı yok tabıykı....
Ama masum bı davranıs gıbı hıssetseydı böyle bı konu acma geregınde bulunmazdı..Konu sahıbı arkadasda baska dunyadan qelmedı..Neyı dogru neyı yanlıs anlıcak yaştadır heralde....
Arkadasım sende sıkma canını ..Hal hareketlerınden zaten sen tanıyo bılıyorsundur..
Durumu kendın yorumla..Pekde takılma =)
kardeş gibilerdir sonuçta dayı kızı
gereksiz olmuş bu kıskançlık CADIARZU
siz akrabalarınızın çocuklarıyla mesafeli bir şekilde büyütülmüşsünüz sanırım.o yüzden bu tür davranışlar ters geliyor olabilir.eğer siz evlendiğiniz ilk günden itibaren böyle idiseler ve siz ancak kıskanmaya başladıysanız sizde bir sorun var demektir.yookk hep mesafeliydiler ama şimdi size farklı gelen şekilde davranmaya başladılarsa takip edersiniz bu durumu ona göre tekrar düşünürsünüz ne yapacağınızı.
bir insanı yetiştiği kültürden dolayı bu denli eleştirmek inanılmaz dar bir dünya görüşü gerektirir..
arkadaş rahatsızlığını dile getirmiş demek böyle bi yapıda yetişmemiş ve bunu yadırgaması doğal..
ayrıca kuzen kardeştir lafıda bana çok gülünç geliyo o zaman kuzen evlilkleri sapıklık..enseste girer..
konu sahibi arkadaşım bence bi daha bu konuyu eşine açma.. bişey olmayan aklına sokma.. bunu ciddi ciddi konuşmanı gerektirecek bi durum göremedim ben açıkçası..
biraz rahat ol..
ayrıca insanın eşine böyle çirkin bişeyi yakıştırması çok acı bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?