Dayısının Kızı

Ne sınırı, ne yılışıklığı yahu???
Ha tamam amca kızı teyze kızı ayırmadan evlenen aileler var..
Biz kuzenlerimle aynı yataklarda uyuyarak büyüdük kardeş gibi. El şakasını asla sevmem ama kola şişesi değdirmenin neresi yılışıklık anlamadım? Yarın öbürgün kuzenimin eşinin yanında şaka yapcam o da bana laf sokcak.. Kusura bakmasın da alacağı cevaplara da hazır olsun.. O yokken ben vardım, o yarın boşanabilir ama ben hep kuzeni olarak kalacağım.. Ne kadar ayıp yaa, boşanmış olduğu için mi bu kadar tepki.. Kadın boşanmış olduğu için hafif kadındır ve kuzenine mi asılıyo, Allah akıl fikir versin.. lmaz:

Dayi kizi ustelik bosanmis, bu sorun teskil etti heralde,
bosanmis degil de evli olsaydi yine de kiskanir miydiniz?CADIARZU

Düşünceleri neden yargılıyorsunuz ki arkadaşlar. Herkes aynı şartlarda büyümüyor. ben kuzenlerimle kardeş gibi büyürken aynı yatakta yatırılırken, bir başkası o kuzenlerle evlilik yapıyor,böyle yetiştiriliyor,onlarında kardeş gibi görmesini beklemek çok yanlık değil mi?. Lütfen fikirleri yargılamayın.

Kızlar fazla yüklenmedinizmii ..O anki durumda belki rahatsız oldu..
Herkesin yapısı aynı değilkii ....

Dayısının teyzesının oğluyla kızıyla evlenmeye kalkan evlenen bırlıkte olup pısman olan olmuyan bı cok ınsan var etrafda....

Mılettın ar damarı catladı bu devırde..hersey olabılırr......

Tabı bu konudada ılla art nıyet oldu olucak dıye bısı yok tabıykı....
Ama masum bı davranıs gıbı hıssetseydı böyle bı konu acma geregınde bulunmazdı..Konu sahıbı arkadasda baska dunyadan qelmedı..Neyı dogru neyı yanlıs anlıcak yaştadır heralde....

Arkadasım sende sıkma canını ..Hal hareketlerınden zaten sen tanıyo bılıyorsundur..
Durumu kendın yorumla..Pekde takılma =)

kardeş gibilerdir sonuçta dayı kızı
gereksiz olmuş bu kıskançlık CADIARZU

Son düzenleyen: Moderatör:
saol canım cevabın için

siz akrabalarınızın çocuklarıyla mesafeli bir şekilde büyütülmüşsünüz sanırım.o yüzden bu tür davranışlar ters geliyor olabilir.eğer siz evlendiğiniz ilk günden itibaren böyle idiseler ve siz ancak kıskanmaya başladıysanız sizde bir sorun var demektir.yookk hep mesafeliydiler ama şimdi size farklı gelen şekilde davranmaya başladılarsa takip edersiniz bu durumu ona göre tekrar düşünürsünüz ne yapacağınızı.

evet biz öle büyüdük evlendimizden belli böyle degildi.zaten sonradan degişme gördüm için konuyu açtım.yorumun için teşekkürler canım

bir insanı yetiştiği kültürden dolayı bu denli eleştirmek inanılmaz dar bir dünya görüşü gerektirir..

arkadaş rahatsızlığını dile getirmiş demek böyle bi yapıda yetişmemiş ve bunu yadırgaması doğal..

ayrıca kuzen kardeştir lafıda bana çok gülünç geliyo o zaman kuzen evlilkleri sapıklık..enseste girer..

konu sahibi arkadaşım bence bi daha bu konuyu eşine açma.. bişey olmayan aklına sokma.. bunu ciddi ciddi konuşmanı gerektirecek bi durum göremedim ben açıkçası..

biraz rahat ol..

evet kuzen kardeştir ve kuzenle evlilik ensesttir !!! ne yazık bunu idrakten uzak olmanız ...

valla bizde kuzenler kardeştir. bizim ailemize ve değerlerimize göre öyledir. ben ve ailem akrabalarım akraba evliliklerini tasvip etmezler. bizde öyle yetiştirdik. o,yüzden bana ve benim bakış açıma ve kültürüme göre yetişen ailelelerde kuzenler,evet, KARDEŞTıR.....

Pardon arkadaşlar konu sapmasındaa kk dede ne cok psıkoloq var =))
Estel hanım ücretsiz netten seans alabılırmıyım..Benımde bazı sorunlarım oluyo zaman zaman...

evet kuzenle evlilik ensesttir

Son düzenleme:
ayrıca insanın eşine böyle çirkin bişeyi yakıştırması çok acı bi durum

Pardon ama ne alaka kım kıme neyı yakıstırmıs ??

Konu sahıbı arkadas kuzenın samımı davranıslarından rahatsız olmus
eşiyle paylaşmışşş....SEN BENI ALDATIYOSUN DEMEMISKI...

Alıskın olmadıgı davranıslar demekkı kı bunlarr ....Taaaa buraya kk ye tanımadıgı ınsanlardan yardım beklemeye çalışıyoo......Yerın dıbıne sokmaktakı amac nee ..

Kadın bunlar bırlık oldu benı aldatıyolar mı dedı.....Sadece samımı hareketlerınden hoşlanmamışşşşşşşşşşş

bazı kişiler kuzen kardeştir demiş fakat bunu söylerken bu ülkede birçok kişinin kuzenleriyle evli olduğunu unutmuş olmalılar. senin yerinde olsam ben de kıskanırdım, benim nişanlım da nu konuda kıskançtır. bence haklısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…