Dayısının Kızı

İnsan muhabbet esnasında da saygıyı elden bırakmadan gayet düzgün bir şekilde samimi olabilir bana eşinizin dayısının kızının yaptığı aslında çokta tuhaf gelmedi çünkü benim büydüğüm ortam o kadar samimidir kuzenlerimizle hep iç içeyiz..

Demekki sizin çok ta samimi akraba ilişkileriniz yok bu yüzden size tuhaf geldi..Benim erkek arkadaşımında kuzenleri dediğindende yüzssüz hatta akraba evliliği çok yaygındır.
Erkek arkadaşım kuzeni kendisine aşıktı bir aralar benim kuzenim kardeşim olduğundan garipsedim valla ne yalan söyleyim..

O sinop'lu ben Kırklareli bizde 7 kuşak geçmesi lazım mesela..
Erkek arkadaşım ben halamınoğluyla amcamınoğluyla olan samimiyetimi anlayamıyor mesela garip görüyor..

Önemli olan sizin akraba ilişkilerinizin ne boyutta olduğu eğer hoşlanamdıysanızda eşinizle konuşup çok fazla yüzvermemesini söyleyin madem

bu cevabın bana seninde takıntılı olduğunu düşündürdüCADIARZU

Aılede akraba ılıskılerı kuvvetlı olabılır,bızde kuzenlerımızle kardes gıbı buyuduk ama hepımız evlendık barklandık artık,yıne can ciğerız görüşürüz ederız ama artık eşimin dayısının kızıda benım dayımın ogluda gelıp ensemıze kola şişesını degdırmıyor...
Senın yasadıgında dayısının kızı sanırım bu durumu ıdrak etmedıgınden yanı art nıyeti yoktur ama bu konularda senın kadar ınce düşünemıyor sanırım...

Pardon arkadaşlar konu sapmasındaa kk dede ne cok psıkoloq var =))
Estel hanım ücretsiz netten seans alabılırmıyım..Benımde bazı sorunlarım oluyo zaman zaman...

canım sanırım kendince dalga geçmeye çalıştın ama bende çok farkındayım ne çok psikolog var kk da..

evet tez çalışmaları yapan bir psikoloğum ben..

eğer seninde hayalinse inşallah çalış sende olursun canım..

evet kuzen evlilikleri enseste girer.sapıklık bu

kanunen ve dinen serbest olab bişeye ensest diyemezsiniz..

bana göre öyle diyebilrsiniz..

bu cevabın bana seninde takıntılı olduğunu düşündürdüCADIARZU

Senınde bu cevabın bana takıntılı oldugunu düşündürdü..Senn nasıl oluyoda kısısel yorum yapabılıyosun....

Arkadas ortalıgı ayağı kaldırıpp sız benı aldatıyosunuz mu demıss...
Son zamanlardakı samımıyetten hoslanmadıgını belırtmıs .Napmam lazım nasıl davranmalıyım ona karsı dıyoo.....

Ben evet ortada bıs var senı aldatıyo yada kuzen eşine kur yapıyo demedımkı.
Sadecee kapsamlı dusunmeye calısıyorum..Tarafsız olmaya calısıyorum....

Gunumuzde neler oluyoo duymuyomusunuzz..... Eskıden yoktu belkı boyle seyler ama artık var duyunca ınanamıyoruz....

Bu konuda var demıyorumm ama kacınılmazkı yasadıgımız toplumda boyle seyler oluyo..

Herkesin akrabalarıyla ilişkileri farklıdır.
Bizde akraba evlilikleri yoktur.
Bizde kardeş gibi büyüdük kuzenlerimizle espri yaparız şakalaşırız
Herşey dozunda olmalı diye düşünüyorum
Canım bundada kafaya takacak birşey yokyerimseniben

büyüde gel be canımne bu heyecan, telaş herkese bi cevap yetiştirme arzusu

kıskanmak o şerefsizliği yakıştırmaktır bana göre aynı yatakta hayal etmektir var mı başka diyeceğin sengözlerimebaksanab

Muhattap olamıycam...Ayrı kulvarda değilizz ..:jeyyar:
Sen yoluna ben yolumaa konuyuda saptırmaa !!!

Aynı yatağa hayale felan taşıdınn şoka soktun benii =)
:lepi:

Şimdi bizim tepki vermemiz için, ortalığı ayağa kaldırıp siz beni aldatıyosunuz mu demeliydi?
Günümüzde neler oluyor? Benim çevremde hiç kuzenini ayartan biri olmadı?
Bize göre ensesttir bu. Hatta aynı mahalleden bile kız alınmaz diye de bir tabir vardır. Namus diyoruz ya onunla ilgili bir kavram..
Aile içi evlilikler yapanları kınamıyorum ama bizim alışık olmadığımız şeyler ve acayip gelir..
Hal böyleyken kuzen boşanmış olduğu için, eşinin ensesine kola şişesi değdirdiği için, arkadaşın eşine göz koyduğu mu çıkarılmalı?
Herkesin yetiştirilme tarzı, ananeleri farklıdır, biz de bunu düşünen insanlar ayıplanır..
Kimse konu sahibesinin üstüne gitmiyor, şaşkınlığımızı dile getiriyoruz.. Konu sahibesine ve onun söylediklerinde haklı olabileceğini söyleyenlere..

Ya bi cola şişesi değdirmek bence garip birşey değil ne var bunda yanii ben halamınoğluna geçerken mesela şakasına vuruyorum koluna şuan bekarım ama evlenince de değişemem..İnsan yaşam tarzını değiştirmezki..

Önemli olan eşiniz de akraba ilişkilerinin ne derece olduğu ki zaten söylediğinizde gereken cevabı söylemiş.Demekki onlara göre de basit bir şakadır bu normaldir yani..

Ama benim erkek arkadaşım kuzenini kaldırmasını bizim ilişkilere benzetemem zamanında hepsi birilerine yakıştırılmış çünkü bugün seni isteyeceğiz deseler aman biz akrabayız demezler yani..

Siz sıkmayın canınızı takmayın kafanıza bence he çokta canınız sıkılıyorsa bu insana eşinize mesafeli olmasını söyleyin

Muhattap olamıycam...Ayrı kulvarda değilizz ..:jeyyar:
Sen yoluna ben yolumaa konuyuda saptırmaa !!!

Aynı yatağa hayale felan taşıdınn şoka soktun benii =)
:lepi:

bende bunu diyorum işte
şoktayım kuzeni kocadan kıskanma mevzusunda
bizim buralarda öyle şeyler yok gayet medenice herşey kulvar dediğin o olsa gerek

Haklısın bizdede olmaz böyle şeyler asla ve aslaa.....Bızde cok içli dışlı yetisirizz..Herkes sever korur kollar bırbırını.... Memlekette adammı kalmadıkı kuzenımıze yegenımıze bakalım.....

Konu sahıbı arkaadaşş sonradan samımıyet arttı dedi ..Oda rahatsız olmus..Burdakı mesele kolanın deydırılmesı degılkı bence.. öRnek vermıss ...

Böyle birşey düşünmesine iten şey sadece o değildir heralde.....Oysa bılee kuzenının surat ıfadesınden bıle amacı anlasılır..Bellıkı ters bısıler hıssetmıss..Anlamaya yardımcı olmaya calısıyorum..Tabıykı ılk soyledıgım seyy kuzen yeğen kardeştir.....

Aksini düşünenlerin olduğunuda kabul etmek zorundayız biryerde...

altı üstü bi kola değdirmiş ensesinde boza pişirmemiş ya ..
demek dokunsa neler olcak.. kola şişesi değdirekten böle anlamlar çıkarırsanız ohoo düşünmek bile isteiyorum ...kafamçokkarıştı

ben de kendime veya eşime bu şekilde davranılmasını hiç hazetmem.eşim de hazetmez.ben kardeşim bile olsa bana karşı sınırını bilecek.annem,babamda.hoşlanmıyorum küçüklüğümden beri.eşimde aynı şekilde.böyle şeyler bize göre değil.ben de hoşlanmam.kuzen vs farketmez ,kimse bize bu şekilde davranamaz.

yeriniz de olsam bende kıskanırdım.ne münasebet eşimin ensesine kola değdircek.burda k-kuzeniyle kardeş gibi yetişenler olabilir ben ve bizim gibiler öyle yetişmedik.her zaman arada olması gereken mesafe oldu.ayrıca kuzenle evlilik ensestmiş yani benim kuzenimle evlenmem abimle ya da erk kardeşimle evlenmiş gibi olmam anlamına mı geliyo.ne kadar saçma.hadi diyelim aşık oldun kuzaeenine ha o zaman ensest olmuyo mu.

evet kuzenle evlilik abiyle evlilik demektir !
aşıkta olunmaz zaten abiye !! külliyen ensest ve ahlak dışı..
aşırı baskıcı ve bağnaz ailelerin çocuklarında görülür ailede içinde aşk hikayeleri.. çünkü o kadar baskı vardır ki görülebilen ancak kardeş ve kuzenlerdir. yazıkki ensest böyle yobaz ailelerde çok görülür...

aynen oyle

oluyo işte, onu diyoruz..
Hastalıklı kişiliğin sinyalleri oluyo

aynen.....vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…