Pardon ama ne alaka kım kıme neyı yakıstırmıs ??
Konu sahıbı arkadas kuzenın samımı davranıslarından rahatsız olmus
eşiyle paylaşmışşş....SEN BENI ALDATIYOSUN DEMEMISKI...
Alıskın olmadıgı davranıslar demekkı kı bunlarr ....Taaaa buraya kk ye tanımadıgı ınsanlardan yardım beklemeye çalışıyoo......Yerın dıbıne sokmaktakı amac nee ..
Kadın bunlar bırlık oldu benı aldatıyolar mı dedı.....Sadece samımı hareketlerınden hoşlanmamışşşşşşşşşşş
Pardon arkadaşlar konu sapmasındaa kk dede ne cok psıkoloq var =))
Estel hanım ücretsiz netten seans alabılırmıyım..Benımde bazı sorunlarım oluyo zaman zaman...
evet kuzen evlilikleri enseste girer.sapıklık bu
bu cevabın bana seninde takıntılı olduğunu düşündürdüCADIARZU
Senınde bu cevabın bana takıntılı oldugunu düşündürdü..Senn nasıl oluyoda kısısel yorum yapabılıyosun....
Arkadas ortalıgı ayağı kaldırıpp sız benı aldatıyosunuz mu demıss...
Son zamanlardakı samımıyetten hoslanmadıgını belırtmıs .Napmam lazım nasıl davranmalıyım ona karsı dıyoo.....
Ben evet ortada bıs var senı aldatıyo yada kuzen eşine kur yapıyo demedımkı.
Sadecee kapsamlı dusunmeye calısıyorum..Tarafsız olmaya calısıyorum....
Gunumuzde neler oluyoo duymuyomusunuzz..... Eskıden yoktu belkı boyle seyler ama artık var duyunca ınanamıyoruz....
Bu konuda var demıyorumm ama kacınılmazkı yasadıgımız toplumda boyle seyler oluyo..
büyüde gel be canımne bu heyecan, telaş herkese bi cevap yetiştirme arzusu
kıskanmak o şerefsizliği yakıştırmaktır bana göre aynı yatakta hayal etmektir var mı başka diyeceğin sengözlerimebaksanab
Senınde bu cevabın bana takıntılı oldugunu düşündürdü..Senn nasıl oluyoda kısısel yorum yapabılıyosun....
Arkadas ortalıgı ayağı kaldırıpp sız benı aldatıyosunuz mu demıss...
Son zamanlardakı samımıyetten hoslanmadıgını belırtmıs .Napmam lazım nasıl davranmalıyım ona karsı dıyoo.....
Ben evet ortada bıs var senı aldatıyo yada kuzen eşine kur yapıyo demedımkı.
Sadecee kapsamlı dusunmeye calısıyorum..Tarafsız olmaya calısıyorum....
Gunumuzde neler oluyoo duymuyomusunuzz..... Eskıden yoktu belkı boyle seyler ama artık var duyunca ınanamıyoruz....
Bu konuda var demıyorumm ama kacınılmazkı yasadıgımız toplumda boyle seyler oluyo..
Muhattap olamıycam...Ayrı kulvarda değilizz ..:jeyyar:
Sen yoluna ben yolumaa konuyuda saptırmaa !!!
Aynı yatağa hayale felan taşıdınn şoka soktun benii =):lepi:
Şimdi bizim tepki vermemiz için, ortalığı ayağa kaldırıp siz beni aldatıyosunuz mu demeliydi?
Günümüzde neler oluyor? Benim çevremde hiç kuzenini ayartan biri olmadı?
Bize göre ensesttir bu. Hatta aynı mahalleden bile kız alınmaz diye de bir tabir vardır. Namus diyoruz ya onunla ilgili bir kavram..
Aile içi evlilikler yapanları kınamıyorum ama bizim alışık olmadığımız şeyler ve acayip gelir..
Hal böyleyken kuzen boşanmış olduğu için, eşinin ensesine kola şişesi değdirdiği için, arkadaşın eşine göz koyduğu mu çıkarılmalı?
Herkesin yetiştirilme tarzı, ananeleri farklıdır, biz de bunu düşünen insanlar ayıplanır..
Kimse konu sahibesinin üstüne gitmiyor, şaşkınlığımızı dile getiriyoruz.. Konu sahibesine ve onun söylediklerinde haklı olabileceğini söyleyenlere..
evet kuzenle evlilik abiyle evlilik demektir !yeriniz de olsam bende kıskanırdım.ne münasebet eşimin ensesine kola değdircek.burda k-kuzeniyle kardeş gibi yetişenler olabilir ben ve bizim gibiler öyle yetişmedik.her zaman arada olması gereken mesafe oldu.ayrıca kuzenle evlilik ensestmiş yani benim kuzenimle evlenmem abimle ya da erk kardeşimle evlenmiş gibi olmam anlamına mı geliyo.ne kadar saçma.hadi diyelim aşık oldun kuzaeenine ha o zaman ensest olmuyo mu.
evet kuzenle evlilik abiyle evlilik demektir !
aşıkta olunmaz zaten abiye !! külliyen ensest ve ahlak dışı..
aşırı baskıcı ve bağnaz ailelerin çocuklarında görülür ailede içinde aşk hikayeleri.. çünkü o kadar baskı vardır ki görülebilen ancak kardeş ve kuzenlerdir. yazıkki ensest böyle yobaz ailelerde çok görülür...
yeriniz de olsam bende kıskanırdım.ne münasebet eşimin ensesine kola değdircek.burda k-kuzeniyle kardeş gibi yetişenler olabilir ben ve bizim gibiler öyle yetişmedik.her zaman arada olması gereken mesafe oldu.ayrıca kuzenle evlilik ensestmiş yani benim kuzenimle evlenmem abimle ya da erk kardeşimle evlenmiş gibi olmam anlamına mı geliyo.ne kadar saçma.hadi diyelim aşık oldun kuzaeenine ha o zaman ensest olmuyo mu.
evet kuzenle evlilik abiyle evlilik demektir !
aşıkta olunmaz zaten abiye !! külliyen ensest ve ahlak dışı..
aşırı baskıcı ve bağnaz ailelerin çocuklarında görülür ailede içinde aşk hikayeleri.. çünkü o kadar baskı vardır ki görülebilen ancak kardeş ve kuzenlerdir. yazıkki ensest böyle yobaz ailelerde çok görülür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?