Dayısının Kızı

kuzenle evlilik eğer ensestlik olarak görülse idi ASLA nikahh düşmez di.ne kuran da ne hadis te böle bişi yok.ha yetiştirilme tarzınız buna izin vermz o ayrı.ama o zaman size göre ensestliktir kuzenle evlilik.başkalarına göre değill

anemmm ekşın olmuş yine buralar :smiley-cool:

şöyle diyelim; ben eşime karşı kuzenleri böyle bir tavır takınırsa kıskanmam yada konu yapmam ama gereğinden fazla laubali hareketler yaparlarsa çeker eşimi uyarırım zamanın da aynı yatakta da yatmış olsalar abi-kardeşten yakın da olsalar zaman değişiyor araya mesafe ve farklı insanlar giriyor samimiyet daha da aza iniyor misal ; ben zamanın da kendi kuzenlerime seni çok seviyorum diyebiliyordum ki karşılığına da alıyordum ama şimdi kuzenim evli ki araya mesafe de girdi eşinin yanında tutup bunu söylemek hem beni hem eşimi hem kuzenimi hem eşini rencide eder yada üzer yada düşündürür ....

kısacası o eski küçük çocuklar değiliz hepimiz büyüdük evliyiz eşlerimizi de düşünmemiz gerek ve araya resmiyetin girmesinde fayda var diye düşünüyorum ....

a.s.

artı benim görümcem dayısının oğluyla evlendi.AŞIK oldu aile baskısı da yoktu.hatta ailesi bu evliliğin olması taraftarı bile değildi.demek ki aile baskısı olmadan da kuzenle evlenilebiliyomuş

Son düzenleyen: Moderatör:
birsam ne mutlu size, herkes akraba evliligi yapmali sakat cocuklar dunyaya getirilmeli:umursamaz:

ben hiç bir bayanın eşime laubali yakınlığını istemem. şakasını da konuşmasını da resmi yapsın.

o anda o kişiye ters bakarım kaşlarımı çatarım anlarsa anlar... anlamazsa zaten bir daha ki davranışta çok oluyor ama sen limiti geçtin eşimden uzak dur 2mt ren fazla yakınlık iyi değil derim.

birsam ne mutlu size, herkes akraba evliligi yapmali sakat cocuklar dunyaya getirilmeli:umursamaz:

ne ALAKASI var yahu alla alllaa.AŞK diyorum AŞK.anladınız...

artı sadece akraba evliliklerin de olmuyo sakat çocuk.artı.diyelim ki kuzenine aşık oldun evlenecen bilinçli bi insansan zaten evlenmeden sakat çocuk olma ihtimaline karşı zaten evlenmeden alırsın tedbiriniii

TÜm sayfaları okumadım Göz attım sadece
Yazdıklarımda kimsey ekasıt yok fikrimi söyliicem sadece
Kuzenler evlenedebilir İster ailelerin istemesiyle ister biribirlerini beğenmeleriyle olsun
Bu gayet doğal
Her kesimde yoktur o başka Ama hiç olmayacak diye birşeyde yoktur
Kendim açısından erkek kuzenlerim abim kardeşim gibidir Yakın çevremizde öyle bir evlilik olmadı hiç
Ama kuzenlerime (hepsi evli) karşı dahada dikkatli davranmak durumda hissederim kendimi
Her ne kadar beni tanısalarda olurya eşleri rahatsızlık duyabilirler
Konudaki bayanın boşanmış olmasının hiç bir etkisi yok Kızda olsa konu sahibi arkadaş rahatsız olabilirdi
Asıl nokta diyaloglardaki mesafeyi korumak
Eğer ben evli olsam ve eşimin bi kuzeninin hareketleri beni rahatsız etse naaparım hiç düşünemedim şimdikafamçokkarıştı

ne aşkı ya hala aşk diyosun !! kuzen kardeştir nasıl böyle duygular beslenir diyoruz !!
ensest elbette sapkınlık !!

Evet birsam bebegin sakat olma riski normal evliliklerde de vardir fakat bunu herkes bilir ki bu risk
akraba evliliklerinde cok daha fazladir...

Din acisindan bakmissiniz ya bir de bu acidan bakmayi deneyin ne olacak...

artı benim görümcem dayısının oğluyla evlendi.AŞIK oldu aile baskısı da yoktu.hatta ailesi bu evliliğin olması taraftarı bile değildi.demek ki aile baskısı olmadan da kuzenle evlenilebiliyomuş

aile baskısı olmamış ama aile terbiyesi de olmamış.ne demek aşık olmuş.olmasın efendim.başka aşık olucak insan mı yok

Biz cinsellik boyutundan bahsetmiyoruz ki..
Aşık olacak gözle bakmak bile iğrençtir bana göre.. İlla evlilikten falan bahsetmiyoruz, kanın canın kuzenine o gözle bakmak yeterli..
Ama bu konuda anlaşamayacağız, bunu normal gören arkadaşlar çok fazla.. Sadece biz böyle yetiştirilmedik..
Ve kızdığım nokta, konuda bahsi geçen kuzenin boşanmış olduğunun vurgulanması ve şişe değdirdiği için göz koyduğu düşünülmesi..
Ben kuzenlerimin altlarına işediği, kısa donlarla gezdiği zamanları bilirim, şimdi gelin gelecek de benim yaptığım espriye yorum yapacak, alnını karışlarım :umursamaz: :mymeka:

ağzını öpiyim kızŞeniz

evet kuzen kardeştir ve kuzenle evlilik ensesttir !!! ne yazık bunu idrakten uzak olmanız ...

Bu açıklamanızı çok talihsiz buluyorum. Ve bu sözü söyleme hakkına sahip değilsiniz nitekim Türkiye Cumhuriyeti Medeni kanunlarının üstünde değilsiniz.

Ve bu açıklamaylada akraba evliliği yapan kişileri ne konuma soktuğunuzuda hatırlatırım .

delikafaduldenalkisalkisalkisŞeniz

bence gayet talihli bir yorum.. bence kuzen ensest eskiler yapmış yeni nesil yapmasın ! kuzen kardeştir. böyle bilinsin ...!

Bencede Abartılacak Bi Durum Değil..
2 Evli Kuzenim Var Sağolsun 2 Gelinimizde Benle Kardeş Gibidir..zemuszemus
O Kadar Şakalaşırız Hiç Ciddiye Alıp Tavır Yapmadılar..
Eğer böyle düşünüyolarsa onlarda vay ki ne vay!! :bbo:

heyt beeee ne çok biliyoruzz yahuuuuu =)))

Konu sahıbı arkadas demıstıkı: Ben hoşlanmadım bu durumdan eşimlede konusdum kardeşiz biz dedi .

Şuanda kuzene nasıl davranmalıyım.......... ??????

Bak esi de normal bakabilmis olaya, demek ki kuruntuya gerek yok, kardes sayilir onlar..

kk yı uzun süredir misafir olarak takip ediyordum.bu konunun aşkına yorum yapıcam.ben buradaki bayanları radikal,kendi ayakları üstünde durabilen ve kendine saygısı olan insanlar olarak görüyorum ve bi çok konudada bi çoğuyla hemfikirdim.ama bu konuda dumura uğramış durumdayım.birisi konu dine kadar gelmiş demiş.evlilik konusunun din ve medeni kanuna kadar gelmesinden daha doğal ne olabilirki.

çünkü yorum yapan kişi ahlaksızlık diyor.sizin ahlak kurallarınızı ne belirliyor?din belirlemiyorsa kendi çevrenize ve yaşam tarzınıza göre yorum yapıyorsanız buna ahlaksızlık diyemezsiniz

peygamber efendimiz akraba evliliğini yasaklamamış ,dinen bir mahsur yoktur buyurmuş,ama dışardan evlenmeyi tavsiye etmiştir.

medeni kanunda da akraba evliliği yasaklanmıyor ve evlenenler ensest diye adlandırılmıyor öyle olsa evlenmek yasak olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…