birsam ne mutlu size, herkes akraba evliligi yapmali sakat cocuklar dunyaya getirilmeli:umursamaz:
birsam ne mutlu size, herkes akraba evliligi yapmali sakat cocuklar dunyaya getirilmeli:umursamaz:
ne ALAKASI var yahu alla alllaa.AŞK diyorum AŞK.anladınız...
artı sadece akraba evliliklerin de olmuyo sakat çocuk.artı.diyelim ki kuzenine aşık oldun evlenecen bilinçli bi insansan zaten evlenmeden sakat çocuk olma ihtimaline karşı zaten evlenmeden alırsın tedbiriniii
artı benim görümcem dayısının oğluyla evlendi.AŞIK oldu aile baskısı da yoktu.hatta ailesi bu evliliğin olması taraftarı bile değildi.demek ki aile baskısı olmadan da kuzenle evlenilebiliyomuş
ne ALAKASI var yahu alla alllaa.AŞK diyorum AŞK.anladınız...
artı sadece akraba evliliklerin de olmuyo sakat çocuk.artı.diyelim ki kuzenine aşık oldun evlenecen bilinçli bi insansan zaten evlenmeden sakat çocuk olma ihtimaline karşı zaten evlenmeden alırsın tedbiriniii
ağzını öpiyim kızŞenizBiz cinsellik boyutundan bahsetmiyoruz ki..
Aşık olacak gözle bakmak bile iğrençtir bana göre.. İlla evlilikten falan bahsetmiyoruz, kanın canın kuzenine o gözle bakmak yeterli..
Ama bu konuda anlaşamayacağız, bunu normal gören arkadaşlar çok fazla.. Sadece biz böyle yetiştirilmedik..
Ve kızdığım nokta, konuda bahsi geçen kuzenin boşanmış olduğunun vurgulanması ve şişe değdirdiği için göz koyduğu düşünülmesi..
Ben kuzenlerimin altlarına işediği, kısa donlarla gezdiği zamanları bilirim, şimdi gelin gelecek de benim yaptığım espriye yorum yapacak, alnını karışlarım :umursamaz: :mymeka:
evet kuzen kardeştir ve kuzenle evlilik ensesttir !!! ne yazık bunu idrakten uzak olmanız ...
evet kuzenle evlilik abiyle evlilik demektir !
aşıkta olunmaz zaten abiye !! külliyen ensest ve ahlak dışı..
aşırı baskıcı ve bağnaz ailelerin çocuklarında görülür ailede içinde aşk hikayeleri.. çünkü o kadar baskı vardır ki görülebilen ancak kardeş ve kuzenlerdir. yazıkki ensest böyle yobaz ailelerde çok görülür...
Bu açıklamanızı çok talihsiz buluyorum. Ve bu sözü söyleme hakkına sahip değilsiniz nitekim Türkiye Cumhuriyeti Medeni kanunlarının üstünde değilsiniz.
Ve bu açıklamaylada akraba evliliği yapan kişileri ne konuma soktuğunuzuda hatırlatırım .
evet kuzenle evlilik abiyle evlilik demektir !
aşıkta olunmaz zaten abiye !! külliyen ensest ve ahlak dışı..
aşırı baskıcı ve bağnaz ailelerin çocuklarında görülür ailede içinde aşk hikayeleri.. çünkü o kadar baskı vardır ki görülebilen ancak kardeş ve kuzenlerdir. yazıkki ensest böyle yobaz ailelerde çok görülür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?