- 12 Mayıs 2024
- 232
- 274
- 23
- Konu Sahibi miniklerinogretmeni93
-
Yaa şu an o kadar emin olamıyorum kiHamilesin canım silik çizgi de pozitif sayılıyor
Bence de hamilesimiz. Panelin üstüne gelmesi çift çizgi çıkmasına sebep olmaz. En kötü ihtimalle çizgi dağılırdı. Yarın sabah ilk idararla testi tekrarlayın ya da kan verin.Hanımlar merhaba, ben henüz yeni üye oldum. Adetime 2 gün var. Erken gebelik testi yaptım böyle hafif silik bir sonuç çıktı. Ama ilk kez yaptığım için tam ayarlayamadım, idrar biraz kontrol panelinin üstüne de geldi. Acaba sonucu etkilemiş midir? Tecrübeli hanımlar yorumlayabilir mi
Ayy öyle mi dersinizBence de hamilesimiz. Panelin üstüne gelmesi çift çizgi çıkmasına sebep olmaz. En kötü ihtimalle çizgi dağılırdı. Yarın sabah ilk idararla testi tekrarlayın ya da kan verin.
Rica ederim. Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eylesin.Ayy öyle mi dersinizen iyisi yarın sabah tekrar yapayım. Çok teşekkür ederim
Sanmıyorum canım sonuçta çizgi olması gerektiği yerdeYaa şu an o kadar emin olamıyorum kiidrar o göstergenin üstüne de geldi yanlışlıkla. Acaba etkilemiş midir sonucu
Hepimize inşallahRica ederim. Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eylesin.
Hadi hayırlısıSanmıyorum canım sonuçta çizgi olması gerektiği yerde
Merhaba benim de adete 4 gün kala böyle silik çıkmıştı adet geçince koyulaştı.Sabah ilk idrarla tekrar deneyebilirsinHanımlar merhaba, ben henüz yeni üye oldum. Adetime 2 gün var. Erken gebelik testi yaptım böyle hafif silik bir sonuç çıktı. Ama ilk kez yaptığım için tam ayarlayamadım, idrar biraz kontrol panelinin üstüne de geldi. Acaba sonucu etkilemiş midir? Tecrübeli hanımlar yorumlayabilir mi
Yarın sabah hemen eczaneye koşacağımMerhaba benim de adete 4 gün kala böyle silik çıkmıştı adet geçince koyulaştı.Sabah ilk idrarla tekrar deneyebilirsin
İnşallahYarın sabah hemen eczaneye koşacağıminşallah umduğum gibidir
14 mayıs beklenen adet bende bugün yaptım benımdr sılık çıktı ama benım gıbı bırını görmek sevındırdı ben yarın kan verecegım dırek bu sılıkler insanın beynini yoruyorYarın sabah hemen eczaneye koşacağıminşallah umduğum gibidir
Benimkini de ekledim sonradan yaptığımda koyulaştı inşallah siz de güzel haberler alırsınız14 mayıs beklenen adet bende bugün yaptım benımdr sılık çıktı ama benım gıbı bırını görmek sevındırdı ben yarın kan verecegım dırek bu sılıkler insanın beynini yoruyor
Yaa şu an aynı durumdayız resmen14 mayıs beklenen adet bende bugün yaptım benımdr sılık çıktı ama benım gıbı bırını görmek sevındırdı ben yarın kan verecegım dırek bu sılıkler insanın beynini yoruyor
Kaç gün geçtikten sonra böyle koyulaştı acabaBenimkini de ekledim sonradan yaptığımda koyulaştı inşallah siz de güzel haberler alırsınız
Kaç gün arayla bu koyulasma kan verdınkz mı kaç ile ogrendınızBenimkini de ekledim sonradan yaptığımda koyulaştı inşallah siz de güzel haberler alırsınız
Valla benim de bır tane kaset testım var sabah ilk idrarla onu yapıp 9.3 da kana gıdecegımYaa şu an aynı durumdayız resmenben ilk kez yaptım. Yarın sabah da yapayım yine silik görürsem hemen kan veririm ben de bekleyemem sanırım
İnşallah gönlümüze göre olurValla benim de bır tane kaset testım var sabah ilk idrarla onu yapıp 9.3 da kana gıdecegım
Adetim 2 gün geçince tekrarladım koyulaşmıştıKaç gün geçtikten sonra böyle koyulaştı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?