- Konu Sahibi miniklerinogretmeni93
-
Adete 5 gün kala negatif gördüm .4 gün kala silik çizgi ve adet 2 gün geçtikten sonra koyulaşmış çizgi gördüm.Adetim 5 gün geçtikten sonra da kan verdim 1835 beta ile öğrendim ama henüz kadın doğuma gitmedim.Beta değerleri herkeste farklılık gösterebilirmişKaç gün arayla bu koyulasma kan verdınkz mı kaç ile ogrendınız
Aa sizin de yeni o zamanAdete 5 gün kala negatif gördüm .4 gün kala silik çizgi ve adet 2 gün geçtikten sonra koyulaşmış çizgi gördüm.Adetim 5 gün geçtikten sonra da kan verdim 1835 beta ile öğrendim ama henüz kadın doğuma gitmedim.Beta değerleri herkeste farklılık gösterebilirmiş
Canım var gibi bu test ilk defa bende yaptım bugün çok çok silik çıktı ama acaba mı dedim bilemedim ben Ovalüsyon 9 gün önce yumurtlamaydı değerlendirdim dünden beri Ovalüsyon tekrar koyu çıkınca gebelik mi acaba diye şüphelenip test yaptım ama bilmiyorumHanımlar merhaba, ben henüz yeni üye oldum. Adetime 2 gün var. Erken gebelik testi yaptım böyle hafif silik bir sonuç çıktı. Ama ilk kez yaptığım için tam ayarlayamadım, idrar biraz kontrol panelinin üstüne de geldi. Acaba sonucu etkilemiş midir? Tecrübeli hanımlar yorumlayabilir mi
Hadi inşallahCanım var gibi bu test ilk defa bende yaptım bugün çok çok silik çıktı ama acaba mı dedim bilemedim ben Ovalüsyon 9 gün önce yumurtlamaydı değerlendirdim dünden beri Ovalüsyon tekrar koyu çıkınca gebelik mi acaba diye şüphelenip test yaptım ama bilmiyorum
Tekrar test yaptınız mıHadi inşallah
Canım bu silik değil bariz pozitif bu maşallahEvet şimdi sabah ilk idrar ile yaptım. Bu sefer artımed marka. Yine silik sonuç çıktı. Bat yarınEki Görüntüle 3426550
Öyle midir kiCanım bu silik değil bariz pozitif bu maşallahkan ver canım
Senbilirsin canım ama baya pozitif bu Ovalüsyon takibi yapmışmıydınÖyle midir kiadet tarihim yarın, yarını bekleyeyim değil mi, sanki karın ağrısı var adet olacakmışım gibi
Baya pozitif duruyorEvet şimdi sabah ilk idrar ile yaptım. Bu sefer artımed marka. Yine silik sonuç çıktı. Bat yarınEki Görüntüle 3426550
Yok yapmadım test kullanmadım yani. Sadece tam yumurtlama gününü değerlendirdim adet tarihime göre. Tek değerlendirme olduğu için de çok mümkün gelmiyor açıkçasıSenbilirsin canım ama baya pozitif bu Ovalüsyon takibi yapmışmıydın
Düne göre daha koyu ciddenBaya pozitif duruyor
NedennnDüne göre daha koyu ciddenemin olamıyorum amaa
Spermler birkaç gün boyunca canlı kalabilirYok yapmadım test kullanmadım yani. Sadece tam yumurtlama gününü değerlendirdim adet tarihime göre. Tek değerlendirme olduğu için de çok mümkün gelmiyor açıkçasıkan sonucu görene kadar kabullenemicem sanırım
İnşallah yaNedennnHenüz ultrasonda görünmesi için erken ama beta takibi yapılır sizin baya koyulaşmış kanda çıkar.İnşallah sağlıklı bir gebeliktir
Ben adetim 5 gün geçene kadar beklemiştim çok merak etmiştim en son dayanamayıp sağlık ocağına gittimİnşallah yayarın da gösteri var okulda, sabah kan vermeye gitsem kolum morarır falan korkuyorum belki dayanamazsam akşam acile giderim bilemedim ki napsam. Çatlıycamm
Hanımlar merhaba, ben henüz yeni üye oldum. Adetime 2 gün var. Erken gebelik testi yaptım böyle hafif silik bir sonuç çıktı. Ama ilk kez yaptığım için tam ayarlayamadım, idrar biraz kontrol panelinin üstüne de geldi. Acaba sonucu etkilemiş midir? Tecrübeli hanımlar yorumlayabilir mi
Evet 2 aydır kullanıyorum. Düşündüğüm için doktora gidip bi ön muayene olmuştum. Yumurtan var güzel ama yaşına göre daha iyi olabilirdi, erteleme dedi.Ben adetim 5 gün geçene kadar beklemiştim çok merak etmiştim en son dayanamayıp sağlık ocağına gittimAcilden de kan verenler var hızlı çıkıyor.Folik asit kullanıyor musunuz
İyi yapmışsınızEvet 2 aydır kullanıyorum. Düşündüğüm için doktora gidip bi ön muayene olmuştum. Yumurtan var güzel ama yaşına göre daha iyi olabilirdi, erteleme dedi.
Tabiki paylaşırım çok teşekkür ederimİyi yapmışsınızİnşallah güzel haberler alırsınız kan verirseniz sonucunu bizimle de paylaşın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?