Days doctor Erken gebelik testi silik sonuç

Kaç gün arayla bu koyulasma kan verdınkz mı kaç ile ogrendınız
Adete 5 gün kala negatif gördüm .4 gün kala silik çizgi ve adet 2 gün geçtikten sonra koyulaşmış çizgi gördüm.Adetim 5 gün geçtikten sonra da kan verdim 1835 beta ile öğrendim ama henüz kadın doğuma gitmedim.Beta değerleri herkeste farklılık gösterebilirmiş

Aa sizin de yeni o zaman hayırlı olsun

Canım var gibi bu test ilk defa bende yaptım bugün çok çok silik çıktı ama acaba mı dedim bilemedim ben Ovalüsyon 9 gün önce yumurtlamaydı değerlendirdim dünden beri Ovalüsyon tekrar koyu çıkınca gebelik mi acaba diye şüphelenip test yaptım ama bilmiyorum

Spermler birkaç gün boyunca canlı kalabilir

NedennnHenüz ultrasonda görünmesi için erken ama beta takibi yapılır sizin baya koyulaşmış kanda çıkar.İnşallah sağlıklı bir gebeliktir
İnşallah ya yarın da gösteri var okulda, sabah kan vermeye gitsem kolum morarır falan korkuyorum belki dayanamazsam akşam acile giderim bilemedim ki napsam. Çatlıycamm

İnşallah ya yarın da gösteri var okulda, sabah kan vermeye gitsem kolum morarır falan korkuyorum belki dayanamazsam akşam acile giderim bilemedim ki napsam. Çatlıycamm
Ben adetim 5 gün geçene kadar beklemiştim çok merak etmiştim en son dayanamayıp sağlık ocağına gittimAcilden de kan verenler var hızlı çıkıyor.Folik asit kullanıyor musunuz

Kan verin.

Ben adetim 5 gün geçene kadar beklemiştim çok merak etmiştim en son dayanamayıp sağlık ocağına gittimAcilden de kan verenler var hızlı çıkıyor.Folik asit kullanıyor musunuz
Evet 2 aydır kullanıyorum. Düşündüğüm için doktora gidip bi ön muayene olmuştum. Yumurtan var güzel ama yaşına göre daha iyi olabilirdi, erteleme dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…