Days doctor Erken gebelik testi silik sonuç

Canım. Bende daha belirgin silikti bu marka testte gittim kan verdim çıkmadı hamile değilmişim yani bence kan ver

Canım. Bende daha belirgin silikti bu marka testte gittim kan verdim çıkmadı hamile değilmişim yani bence kan ver
Ben 3 farklı marka yaptım 3ü de çift çizgi çıktı. Bugün kan verdim sonuç yarın çıkıcak. Ama maalesef kahverengi lekelenmem oldu sanırım adet olacağım. Nasip bakalım umutlanmıştım ama

Ben 3 farklı marka yaptım 3ü de çift çizgi çıktı. Bugün kan verdim sonuç yarın çıkıcak. Ama maalesef kahverengi lekelenmem oldu sanırım adet olacağım. Nasip bakalım umutlanmıştım ama
Belki yerleşme kanamasıdır canım kötü düşünme hemen keşke acilde verseydin kanı hemen cıkardı

Kzılar Eki Görüntüle 3428850 ben bugun 2 tane days doctor gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı 5 dk olmadan bir de prodoctor yaptım onda çıkmadı days doctor hatalı olabilir mi
Canım olabilir de olmayabilir de bende ikisinde de çizgi çıkıp negatif olduğu olmuştu yani testlere de güven yok aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…