Evet kan testi yaptır netleşsin testten ve gecikmeden hamile gibi duruyorsun ama yine de en kesini kan testi. Ona göre de doktora gidersin sağlıklı bi gebelik mi diyeHanımlar merhaba. Reglim normal döngüde ortalama 26 günde bir olur fakat şu an 30. Gündeyim. Test yaptım 1 gün aralıklarla böyle çıktı çok da sancım var regl ağrısı gibi ama kanamam yok hamilemiyimdir? Kan testi yaptırmalı mıyım?
Kan verin bu markaya güvenmeyin. Benimde böyle çıktı ama regl oldum
Sağlık ocağına gidiyorum sonuçları paylaşırımEvet kan testi yaptır netleşsin testten ve gecikmeden hamile gibi duruyorsun ama yine de en kesini kan testi. Ona göre de doktora gidersin sağlıklı bi gebelik mi diye
İnşallah vardır. Aynı testten bende 3-4 gün önce yaptım pozitif bugün tekrar başka marka yaptım yok maalesef. Kanda verdim ama umudum kalmadı.. inşallah sizin vardırSağlık ocağına gidiyorum sonuçları paylaşırım
Ayyy hadi bakalım bismillah , bebiş olsun inşallahSağlık ocağına gidiyorum sonuçları paylaşırım
İki yıllık evliyim doktor doktor gezdim hiçbir sorun olmamasına rağmen doğal yollarla çocuğumuz olmadı her ay testlerle yüz göz olmaktan yoruldum inşallah hayırlı kolay ve güzel olurAyyy hadi bakalım bismillah , bebiş olsun inşallah
İnşallah ya ben sağlık ocağında kan verdim de heralde e nabiza yansır bugün içinde değil mi yoksa yarın tekrar gitmeli miyimİnşallah vardır. Aynı testten bende 3-4 gün önce yaptım pozitif bugün tekrar başka marka yaptım yok maalesef. Kanda verdim ama umudum kalmadı.. inşallah sizin vardır
Ben de sağlık ocağında verdim canım en erken yarın sabah çıkacak bugün çıkmaz beklemeİnşallah ya ben sağlık ocağında kan verdim de heralde e nabiza yansır bugün içinde değil mi yoksa yarın tekrar gitmeli miyim
Doğru zamanını bekliyordurİki yıllık evliyim doktor doktor gezdim hiçbir sorun olmamasına rağmen doğal yollarla çocuğumuz olmadı her ay testlerle yüz göz olmaktan yoruldum inşallah hayırlı kolay ve güzel olurteşekkür ederim
Doğru zamanını bekliyordur
Hayır canım negatif. Adetine kaç gün var 2 çıkmış belki yükselirPozitif midir????
Adetim 4 gün geciktiHayır canım negatif. Adetine kaç gün var 2 çıkmış belki yükselir
Çıktı evet bakar msnz ben anlayamadım <2.0 ne demek oluyo ?Sonuç çıktı mı
2den de küçük demek oluyor şimdilik negatif gibiÇıktı evet bakar msnz ben anlayamadım <2.0 ne demek oluyo ?
Negatif çıkmış canımm , geç döllenme varsa belki yükselir ama geç döllenme bile olsa belki biraz daha yüksek çıkabilirdi .Pozitif midir????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?