DAYS DOCTOR GEBELİK TESTİ SİLİK ÇIKTI

Hanımlar merhaba. Reglim normal döngüde ortalama 26 günde bir olur fakat şu an 30. Gündeyim. Test yaptım 1 gün aralıklarla böyle çıktı çok da sancım var regl ağrısı gibi ama kanamam yok hamilemiyimdir? Kan testi yaptırmalı mıyım?

Evet kan testi yaptır netleşsin testten ve gecikmeden hamile gibi duruyorsun ama yine de en kesini kan testi. Ona göre de doktora gidersin sağlıklı bi gebelik mi diye

Ayyy hadi bakalım bismillah , bebiş olsun inşallah
İki yıllık evliyim doktor doktor gezdim hiçbir sorun olmamasına rağmen doğal yollarla çocuğumuz olmadı her ay testlerle yüz göz olmaktan yoruldum inşallah hayırlı kolay ve güzel olur teşekkür ederim

İnşallah vardır. Aynı testten bende 3-4 gün önce yaptım pozitif bugün tekrar başka marka yaptım yok maalesef. Kanda verdim ama umudum kalmadı.. inşallah sizin vardır
İnşallah ya ben sağlık ocağında kan verdim de heralde e nabiza yansır bugün içinde değil mi yoksa yarın tekrar gitmeli miyim

Doğru zamanını bekliyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…