Xnm baska markayla yap hep yalanci verdigi icin hamile olanlarda pozitifAşılamamın 12. Günü iğnenin 13
10. Gün testim negatifti
Küçük bi ilçedeyim akşam sadece bunları bulabildim yarın kan vericem artıkXnm baska markayla yap hep yalanci verdigi icin hamile olanlarda pozitif
Aynen cnm en sagliklisi o saglik ocagindan da verebilirsin yani kaset alsaydinKüçük bi ilçedeyim akşam sadece bunları bulabildim yarın kan vericem artık
Kasette aldım şimdi bir iki saat sonra yaparım onudaAynen cnm en sagliklisi o saglik ocagindan da verebilirsin yani kaset alsaydin
Sabah daha saglikli olur ama sen bilirsin cnm habe rverKasette aldım şimdi bir iki saat sonra yaparım onuda
TamamdırrSabah daha saglikli olur ama sen bilirsin cnm habe rver
Var gibi ama yalancı pozitif veren markalar Ümitlenmemek lazım hayırlısı olsun kaset yapınca atarsın bide ona bakarız canım
Aynen yapıcam onuda bakalım inşallah yanılmamVar gibi ama yalancı pozitif veren markalar Ümitlenmemek lazım hayırlısı olsun kaset yapınca atarsın bide ona bakarız canım
Yaptin mi onu da yapinca at insallah vardirAynen yapıcam onuda bakalım inşallah yanılmam
Cnm aslinda soyle kaset test az da olsa silik cikmasi gerekiyordu bnce ama sen yine de kan ver nolur nolmaz
Erken gebelik testi yapsan dağa iyi olurdu kasetler yüksek gebeliği algılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?