Days doctor nimo

Kızlar tahöim edersiniz ki regle 8-9 gün var ben yine dayanamadım bi bakar mısınız ya awox kendileri

Eklentiler

• IMG_8619.webp
    22 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_8616.webp
    37 KB · Görüntüleme: 54
Şaşı bak şaşır gibi fjdjkdkd ama bişi diyim mi benim ilk test de öyleydi bi bakıyorum yok bi bakıyorum var. Dpo kaç bugün?
Daha doğrusu üçüncü test falan öyleydi o gün çok silik çıkmıştı ağlayıp zırlamıştım kimyasal diye

Şaşı bak şaşır gibi fjdjkdkd ama bişi diyim mi benim ilk test de öyleydi bi bakıyorum yok bi bakıyorum var. Dpo kaç bugün?
Aşkım ben anlamam öyle dpo mpo 1 eylül değerlendirdik. 3 eylülde pik gördüm sonra zaten eşim operasyon geçirdi daha da değerlendiremedik sjsjshshsh ama 3 eylğlden beri içimde bi mücadele anlatamam

Aşkım ben anlamam öyle dpo mpo 1 eylül değerlendirdik. 3 eylülde pik gördüm sonra zaten eşim operasyon geçirdi daha da değerlendiremedik sjsjshshsh ama 3 eylğlden beri içimde bi mücadele anlatamam
Geçmiş olsun eşine önemli bir şey değildir inş, yumurtlamadan da 7 gün geçmiş o zaman daha belli olabilir mi yaaa sabah bi test daha patlat bari

Geçmiş olsun eşine önemli bir şey değildir inş, yumurtlamadan da 7 gün geçmiş o zaman daha belli olabilir mi yaaa sabah bi test daha patlat bari
Ben anlamadım bişey ya awox bu kuruma falan çıkarıyo mu ? Çıkarmıyo dimi ? Miratech var bi de onu deneyeyim bari sabah.

Eklentiler

• IMG_8633.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_8629.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_8628.webp
    52,7 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_8627.webp
    57,3 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_8626.webp
    57 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_8625.webp
    65,6 KB · Görüntüleme: 18
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…