- 30 Ocak 2016
- 751
- 186
- 103
- 30
Kızz özledim seniKızlar tahöim edersiniz ki regle 8-9 gün varben yine dayanamadım bi bakar mısınız ya awox kendileri
Göremedim ben kalite düşüyor zaten ondan da olabilirKızlar tahöim edersiniz ki regle 8-9 gün varben yine dayanamadım bi bakar mısınız ya awox kendileri
Onun götünü kesecem bi gelsin shshshshsh yetti canıma beeeeeeeKızz özledim senigörünmüyor ama 8-9 gün varken nasıl görünecek zatenn bebek varsa bile tüplerde yüzüyo şu an
Bakkk tehdit etme geleceği varsa da korkar döner görürsün dkkddkOnun götünü kesecem bi gelsin shshshshsh yetti canıma beeeeeee
Ya teste ilk bakışta bi var sonra yok shshshhs ama rengiyle oynadığımda bariz shshshshGöremedim ben kalite düşüyor zaten ondan da olabilir
Onun anasına dalayımBakkk tehdit etme geleceği varsa da korkar döner görürsün dkkddk
Allah cezanı vermesin hep iyilik bulasın sjshshshh anaaaaaa yemin eeeetA adilebaytarovic kızzzz benim telefonun parlaklığı düşükmüş bu siyah beyaz olanda çok hafif gördüm bismillah
Çok heyecan yapma sen yine de sakinnnn kdkdkdk çıplak gözle görüyor musun testlerin uzmanı sensinAllah cezanı vermesin hep iyilik bulasın sjshshshh anaaaaaa yemin eeeet
Kız diyorum ya bir anda bakınca var sonra kör oluyon sjshshshsÇok heyecan yapma sen yine de sakinnnn kdkdkdk çıplak gözle görüyor musun testlerin uzmanı sensin
Şaşı bak şaşır gibi fjdjkdkd ama bişi diyim mi benim ilk test de öyleydi bi bakıyorum yok bi bakıyorum var. Dpo kaç bugün?Kız diyorum ya bir anda bakınca var sonra kör oluyon sjshshshs
Daha doğrusu üçüncü test falan öyleydi o gün çok silik çıkmıştı ağlayıp zırlamıştım kimyasal diyeŞaşı bak şaşır gibi fjdjkdkd ama bişi diyim mi benim ilk test de öyleydi bi bakıyorum yok bi bakıyorum var. Dpo kaç bugün?
Aşkım ben anlamam öyle dpo mpo 1 eylül değerlendirdik. 3 eylülde pik gördüm sonra zaten eşim operasyon geçirdi daha da değerlendiremedik sjsjshshsh ama 3 eylğlden beri içimde bi mücadele anlatamamŞaşı bak şaşır gibi fjdjkdkd ama bişi diyim mi benim ilk test de öyleydi bi bakıyorum yok bi bakıyorum var. Dpo kaç bugün?
Geçmiş olsun eşine önemli bir şey değildir inş, yumurtlamadan da 7 gün geçmiş o zaman daha belli olabilir mi yaaa sabah bi test daha patlat bariAşkım ben anlamam öyle dpo mpo 1 eylül değerlendirdik. 3 eylülde pik gördüm sonra zaten eşim operasyon geçirdi daha da değerlendiremedik sjsjshshsh ama 3 eylğlden beri içimde bi mücadele anlatamam
Ben anlamadım bişey ya awox bu kuruma falan çıkarıyo mu ? Çıkarmıyo dimi ? Miratech var bi de onu deneyeyim bari sabah.Geçmiş olsun eşine önemli bir şey değildir inş, yumurtlamadan da 7 gün geçmiş o zaman daha belli olabilir mi yaaa sabah bi test daha patlat bari
Kararttığın fotoda görüyorum ben ama diğerinde göremiyorum, sanırım şu an geldi gelecekKızlar tahöim edersiniz ki regle 8-9 gün varben yine dayanamadım bi bakar mısınız ya awox kendileri
Awox kuruma çıkarmıyor ya ama sabah mira ile yeniden dene ona da iyi diyolarBen anlamadım bişey ya awox bu kuruma falan çıkarıyo mu ? Çıkarmıyo dimi ? Miratech var bi de onu deneyeyim bari sabah.
Aşk olsun heralde sjsjsjs awox yaptım yine belli belirsiz sanki bilmiyorum yaaaaaA adilebaytarovic ne yaptın canım sabah test yaptın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?