Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler pazartesi kan vericem test kalmadı elimdeDays doctor çok yanılıyor canım. Başka marka ile dene şüphenn varsa
Tüh ya şöyle ürünleri piyasadan kaldırsalar keşkeMerhaba bende dun yaptım cıft cızgı çıkmadı . Testı aldığımda denemeden önce Trendyol dan yorumlara bakmıştım çok sıkayet vardı . İlk başta baksaydım almazdım . Hamıle olanlarda negatıf bıle çıkarmış . Bır çok kısıde kan vermıs pozıtıf çıktı dıye ama hamıle degılmıs
Days doctor sürekli pozitif veriyor insaAllah vardir ama bu markaya güvenmeyin. Benimde böyleydi daha belirgindi sizinkinden 10 saniye de çıkardı ama regl oldumKızlar adetimin 7 gün gecikme sonrası erken gebelik testi bu şekil daha silikti kuruyunca tam belirginleşti pazartesi kan vericem ama artık o kadar çok yanıltıyor ki testler sevinemiyoruz da
Eki Görüntüle 3649880
Evet baya da belirgin çıkmış üzüldümDays doctor sürekli pozitif veriyor insaAllah vardir ama bu markaya güvenmeyin. Benimde böyleydi daha belirgindi sizinkinden 10 saniye de çıkardı ama regl oldum
Keşke canımTüh ya şöyle ürünleri piyasadan kaldırsalar keşke
Kan verdim negatif söktürücü ilaç verdi doktorumMerhaba kan verdiniz mi
Bende 2 gün önce kan verdim negatif çıktı bende söktürücü kullanıyorum pcos varmıydı sizdeKan verdim negatif söktürücü ilaç verdi doktorum
Evet varBende 2 gün önce kan verdim negatif çıktı bende söktürücü kullanıyorum pcos varmıydı sizde
Aşkım test bozuk yeniden dene
Bende var 5 ay olucak hala gebelik olmadı daha hiç doktora da gitmedimEvet var
İnşallah en kısa zamanda kalırız hamileBende var 5 ay olucak hala gebelik olmadı daha hiç doktora da gitmedim
Allahım kucağımızı boş bırakmasın inşallahİnşallah en kısa zamanda kalırız hamile