Benim son transferim yapay degil dogal siklus oldu o yuzden ilaclar ayni degil. Benim rahim dogustan sağda birazdaha ve üstten basık. Kimyasal gebelikten sonra bakalım bir dedi. Bende polikistik oldugu icin rahim iltihaplanmaya falan daha yatkın ondan dolayıda bakalim demis olabilir. Ben cok sorgulamadım açıkçası ne dediyse onu uyguladım. Ilac olarak kan sulandırıcı verdi ama onunla alakalı bir test yapmadık önlem amaçlı dedi sadece. Zaten kanamam oldu benim daha kalp atışı duyulmadan bıraktım ben onu mecburen birdaha baslamadim biraktim diye haber verdim sadece. Progesteron var fitil gunde 2 taneydi o da kanama olunca burdaki kendi kadin dogumcum 3 e cikardi ve kalcadan ignelere gectik ekstra 12 haftaya kadar devam edicez onuda. Onu haber verdim sadece boyle yaptık diye doktorunuzun dediği sekilde devam edin sekilde konustuk estromi 9 haftada direkt kestik o da kanlı su geldi diye benden başlamıştık transfer sürecinde. Yani ekstra olarak benim prednol oldu hala devam ediyorum. Birde intralipid serum bağışıklık dengelemek icin transfer günü verdiler birde transferden bir hafta sonra kullandim. Birdaha kullanmadim. Suanda da takviyeler haric tek ilacım prednol dedigim gibi. Bence benin sorunum bagisiklikti dediğim gibi vücudum embriyoları sürekli atmaya çalıştı cok kanamam oldu. Sorunun ne oldugunu bulmakta önemli