• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dç.dr Özkan özdamar

Gerçekten doktora gidince hiçbir şey kalmaması😂 neyse canım güzel haber transferin iptal olmayacak bir sorun görünmüyor inşallah kan sonuçları da normal çıkar. Bizde neden sürekli böyle anormal şeyler oluyor onu hala anlamış değilim 😂
Evet saka gibi gerçekten 🥲Onu bende anlamadım. Baska yere yazdım yaşayan var mı diye kimse dönmedi milletin başına gelimiyorki boyle şeyler

Allah allah belki geç döllenmedir canım belli olmaz. Biraz daha bekle olmadı kan ver.
Yok canım ya kendimi boşuna umutlandıramam zaten tüp bebekle olmayan şey normal yolla nasıl olsun ki sabah maydonoz yedim inşallah artık sökülür biraz spor falan yapayım evde bir an önce gelsin de süreç gittikçe uzuyor çünkü

Yok canım ya kendimi boşuna umutlandıramam zaten tüp bebekle olmayan şey normal yolla nasıl olsun ki sabah maydonoz yedim inşallah artık sökülür biraz spor falan yapayım evde bir an önce gelsin de süreç gittikçe uzuyor çünkü
Evet yılbaşından sonra zamdan yaparlar muhtemelen. O belli olmaz canim kimilerinin tüp bebekten sonra normal oluyor

Çıktı hersey normal transferini yapicam dedi. Birdaha olursa haber ver mutlaka dedi. Estrofem yazdı düşük doz kullanalım dedi. Bakalim insallah birdaha gelmez.
Aa estrofem neden yazdı acaba rahim duvarında incelme görmüş olabilir mi

Görünürde birşey yoktu canım. Olsa söylerdi rahimde hic incelme yoktu tam tersi kalinlasmis duruyordu.Baya yakınlaştırdı inceledi ultrasonda sivi gordu ama yumurta catladigi icin var bunlar dedi. Hormonlarimda iyi hepsi olması gerektiği gibi. Ama önlem aldı galiba ne olur ne olmaz diye. İncelme olsa bile hemen kanama olmazki catlama olduktan 14 gun sonra falan regli oluyoruz. Cok farklı birsey canım ben zaten hissettim bir gariplik olduğunu oturup kalkarken basinc oluyormus gibi oldu resmen kasıklarımda regli ağrısı gibi degil. Daha siddetliydi sancı gibi.
Birseyler oldu içimde ama ne oldu bilmiyorum transferide yapicam dedi bir yandan icimede sinmedi ama güvendim ya napayim

Benim kafama takildi simdi bu acaba rahimim incelmeye mi başladı ya. Belkide dediğin gibi ondan oldu belkide dahada kalinlasmisti yeni incelmeye başladı fark edilmedi.simdide dahada incelme olmasın diye verdi estrofemi. Dozunda cok düşük sabah 1 aksam 1 olarak ayarladı ne ise yaricak ki bu kadar doz. Normalde daha fazla veriyordu bana yapay siklusta. Sabit tutmaya yararmı ki bu doz. Kafamda bir sürü soru işareti kaldı. Yarin gidip e2 lh progesteron mu baktirsam tekrar acaba dusme falan varmi diye

Benim kafama takildi simdi bu acaba rahimim incelmeye mi başladı ya. Belkide dediğin gibi ondan oldu belkide dahada kalinlasmisti yeni incelmeye başladı fark edilmedi.simdide dahada incelme olmasın diye verdi estrofemi. Dozunda cok düşük sabah 1 aksam 1 olarak ayarladı ne ise yaricak ki bu kadar doz. Normalde daha fazla veriyordu bana yapay siklusta. Sabit tutmaya yararmı ki bu doz. Kafamda bir sürü soru işareti kaldı. Yarin gidip e2 lh progesteron mu baktirsam tekrar acaba dusme falan varmi diye
Kafanda soru işareti varsa mutlaka baktır istersen

Back
X