Merhaba cnm ben bir senedir gidiyorum aret beye şuan için gayet memnunum ben biraz zor vaka olduğum için tedavim uzadı ama inşallah seninki çabucak biter ve yavrularına kavuşursunİstanbul tüp bebek merkezi dr aret kamar tedaviye başlayanlar mayıs -haziran
Canım ben 8 yıllık evliyim 8 yıldır doktor doktor gezdim ne profösörlere gittim ama olmadı tam 6 kere tüp bebek yaptırdım ve hepside negatif ile sonuçlandı kimyasal gebelık bile oluşmadı şimdi bir yıl önce aret beye tedaviye başladım hiç bi tedavimde 5 gün embriyom olmamıştı aret bey yumurtalıklarımı büyütüp topladı çıkan yumurtalardan 16 tane birinci kalite blastokistimiz oluştu maşallah :) şok olmuştum çünkü daha önce hiç blastokist embriyom olmamıştı üçüncü güne zar zor giden iki embriyomuz olurdu onlarda kalitesiz aret bey senin sorunun rahimle alakalı yumurtalıkların gayet normal dedi şimdi rahim kalınlaştırmak için uğraşıyoruz Haziranda tekrar gitmeyi düşünüyorum blastokistlerim donduruldu beni bekliyolar rabbim hepimizin yardımcısı olsunBende çok gitmeyi düşündüm ama bı turlu kısmet olmadı gidenler var ise yardımcı olurlarsa seviniriz
Canım ben 8 yıllık evliyim 8 yıldır doktor doktor gezdim ne profösörlere gittim ama olmadı tam 6 kere tüp bebek yaptırdım ve hepside negatif ile sonuçlandı kimyasal gebelık bile oluşmadı şimdi bir yıl önce aret beye tedaviye başladım hiç bi tedavimde 5 gün embriyom olmamıştı aret bey yumurtalıklarımı büyütüp topladı çıkan yumurtalardan 16 tane birinci kalite blastokistimiz oluştu maşallah :) şok olmuştum çünkü daha önce hiç blastokist embriyom olmamıştı üçüncü güne zar zor giden iki embriyomuz olurdu onlarda kalitesiz aret bey senin sorunun rahimle alakalı yumurtalıkların gayet normal dedi şimdi rahim kalınlaştırmak için uğraşıyoruz Haziranda tekrar gitmeyi düşünüyorum blastokistlerim donduruldu beni bekliyolar rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Ücret ne kadar verdiniz acaba
Ücret ne kadar verdiniz acabaCanım ben 8 yıllık evliyim 8 yıldır doktor doktor gezdim ne profösörlere gittim ama olmadı tam 6 kere tüp bebek yaptırdım ve hepside negatif ile sonuçlandı kimyasal gebelık bile oluşmadı şimdi bir yıl önce aret beye tedaviye başladım hiç bi tedavimde 5 gün embriyom olmamıştı aret bey yumurtalıklarımı büyütüp topladı çıkan yumurtalardan 16 tane birinci kalite blastokistimiz oluştu maşallah :) şok olmuştum çünkü daha önce hiç blastokist embriyom olmamıştı üçüncü güne zar zor giden iki embriyomuz olurdu onlarda kalitesiz aret bey senin sorunun rahimle alakalı yumurtalıkların gayet normal dedi şimdi rahim kalınlaştırmak için uğraşıyoruz Haziranda tekrar gitmeyi düşünüyorum blastokistlerim donduruldu beni bekliyolar rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Amin canim insallahhBen rahim filmi ve gerekli tahlillerimi yaptırdım bugün regli oldum Allahın izniyle pazartesi muayne heralde gidişat belli olur ücret hiç knşmadım bu sefer görüşücez bende 3 negatif denemem var 9 yıllık evliyim hepsi 5. Gün iyi kaliteydi ama tutmadı bu sefer inş olucak Rabbim nasip etsin herkese
Rahim kalınlaşması için ilaç vermiyormu kendiliğindenmi kalınlaşmasını bekliyorCanım ben 8 yıllık evliyim 8 yıldır doktor doktor gezdim ne profösörlere gittim ama olmadı tam 6 kere tüp bebek yaptırdım ve hepside negatif ile sonuçlandı kimyasal gebelık bile oluşmadı şimdi bir yıl önce aret beye tedaviye başladım hiç bi tedavimde 5 gün embriyom olmamıştı aret bey yumurtalıklarımı büyütüp topladı çıkan yumurtalardan 16 tane birinci kalite blastokistimiz oluştu maşallah :) şok olmuştum çünkü daha önce hiç blastokist embriyom olmamıştı üçüncü güne zar zor giden iki embriyomuz olurdu onlarda kalitesiz aret bey senin sorunun rahimle alakalı yumurtalıkların gayet normal dedi şimdi rahim kalınlaştırmak için uğraşıyoruz Haziranda tekrar gitmeyi düşünüyorum blastokistlerim donduruldu beni bekliyolar rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Tabiki ilaçla kalınlaştırıyorlar cnm ama benim rahim ilaçlarada tepki vermedi malesefRahim kalınlaşması için ilaç vermiyormu kendiliğindenmi kalınlaşmasını bekliyor
Raporlu tüp bebek ücreti 5250Ücret ne kadar verdiniz acaba
Raporlu tup bebek ne demek canim bi de bu fiyata ilaclar dahil miBen r
Raporlu tüp bebek ücreti 5250
Ilaçlar 1000 ile 3000 arası
Mikroçip 1250
Embriyoskop 1000
Raporsuz tüp bebek 7700
Doktorun 1 yıllık muayene ücreti 400
Kan tahlilleri 80
En sonki fiyatlar böyleydi şimdi nasıl bilemiyorum
Ananas falan diyorlar yinede vardır bir hayır geç olsun yeterki olsunTabiki ilaçla kalınlaştırıyorlar cnm ama benim rahim ilaçlarada tepki vermedi malesef
Üniversite hastanelerinde tüp bebek yaptırabileceğine dair rapor çıkarttırıyosun cnm ozaman bayaa ileçlardada tedavindede indirim uygulanıyor tedavinin ücreti ayrı ilaçlarınki ayrı oluyorRaporlu tup bebek ne demek canim bi de bu fiyata ilaclar dahil mi
Ananas falan diyorlar yinede vardır bir hayır geç olsun yeterki olsun
[/QUOTE malesef ilaçlara tepki vermediyse o tür şeylerede tepki vermez cnm inşallah hakkımızda hayırlısı olsun tekrardan başlıcaz bakalım donmuş embriyom çok Allahtan sadece rahim kalınlaştırmak için uğraşıyoruz
Teşekkür ederim canımBen r
Raporlu tüp bebek ücreti 5250
Ilaçlar 1000 ile 3000 arası
Mikroçip 1250
Embriyoskop 1000
Raporsuz tüp bebek 7700
Doktorun 1 yıllık muayene ücreti 400
Kan tahlilleri 80
En sonki fiyatlar böyleydi şimdi nasıl bilemiyorum
Merhaba nasıl vitamin takviyeleri aldınız?Maşallah 16 blastokist olması çok güzelCanım ben 8 yıllık evliyim 8 yıldır doktor doktor gezdim ne profösörlere gittim ama olmadı tam 6 kere tüp bebek yaptırdım ve hepside negatif ile sonuçlandı kimyasal gebelık bile oluşmadı şimdi bir yıl önce aret beye tedaviye başladım hiç bi tedavimde 5 gün embriyom olmamıştı aret bey yumurtalıklarımı büyütüp topladı çıkan yumurtalardan 16 tane birinci kalite blastokistimiz oluştu maşallah :) şok olmuştum çünkü daha önce hiç blastokist embriyom olmamıştı üçüncü güne zar zor giden iki embriyomuz olurdu onlarda kalitesiz aret bey senin sorunun rahimle alakalı yumurtalıkların gayet normal dedi şimdi rahim kalınlaştırmak için uğraşıyoruz Haziranda tekrar gitmeyi düşünüyorum blastokistlerim donduruldu beni bekliyolar rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Merhaba cnm öncelikle geçmiş olsun diliyorum ❤ ben tedaviye başlamadan beş ay önce imom latte kullanmaya başladım eczanelerde satılıyor kesinlikle ilaç değil tamamen vitamin mineral ve folik asit içeriyor günde bitane içeceksin onun yanında bal tarçın çörek otu karıştırıp macun yapıp sabah akşam bir tatlı kaşığı yedim ve her akşam iki tane inciri saf zeytinyağına koyup sabahları yedim ve bunları tam beş ay denedim eşimede beş ay boyunca neofertil diye gıda takviyesi içirmiştim bide yanında keciboynzu suyu içirdim sabah akşam soran herkese kesinlikle bu yaptıklarımı tavsiye ediyorum cnm çok düzenli bi şekilde bunların hepsini yap sonra gel bana dua et biz bu yolda ne paralar döküyoruz ne emekler harcıyoruz asla yapamam deme inanki yapılmayacak kadar zor bişey değil zaten bir hafta düzenli yaptınmı rutin bi iş gibi düzenli yapılıyor çok etkili ve faydalıMerhaba nasıl vitamin takviyeleri aldınız?Maşallah 16 blastokist olması çok güzel
Ben de takviye alıyorum 4 aydır impryl ve artmed içtim.regl boyunca iki aydır bal tarçın çörek otu yedim bunun yanında ürı sütü propolis kullandım.incir yiyemedim çünkü prolaktinim arada yükseliyor korktum açıkçası.İmom latteyi denememiştim bir de onu deneyeyim.benim yumurtalar kalitesiz çıkıyor.umarım sonu iyi olurMerhaba cnm öncelikle geçmiş olsun diliyorum ❤ ben tedaviye başlamadan beş ay önce imom latte kullanmaya başladım eczanelerde satılıyor kesinlikle ilaç değil tamamen vitamin mineral ve folik asit içeriyor günde bitane içeceksin onun yanında bal tarçın çörek otu karıştırıp macun yapıp sabah akşam bir tatlı kaşığı yedim ve her akşam iki tane inciri saf zeytinyağına koyup sabahları yedim ve bunları tam beş ay denedim eşimede beş ay boyunca neofertil diye gıda takviyesi içirmiştim bide yanında keciboynzu suyu içirdim sabah akşam soran herkese kesinlikle bu yaptıklarımı tavsiye ediyorum cnm çok düzenli bi şekilde bunların hepsini yap sonra gel bana dua et biz bu yolda ne paralar döküyoruz ne emekler harcıyoruz asla yapamam deme inanki yapılmayacak kadar zor bişey değil zaten bir hafta düzenli yaptınmı rutin bi iş gibi düzenli yapılıyor çok etkili ve faydalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?