De

Morrxlx12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2018
150
1
28
24
Arkadaşlar acil bir şey yazın annemle tart8şdim iyice psikoloji mi bozuyolar.ben dedim art8k sıkıldım sizden yurrtta kalicam dedim anneme canım çok sıkkın kalbim çariyor ağlıyorum ve annem ordaa haha hii gülüyor konuşuyor abim desen ayrı bir şekilde sanki inadına daha neşeli ben duygusalim bilmiyorum ne yapmalıyım abimle ayrı bir tartismam var annem desen anlastigim gün sayılı babam da dertlesecej biri degil

Yaş 18 diye düşündüm nasil da belli yazidan ahh kuzumm şimdi öyle olur anne genelde gıcık düşman gibi kimse seni anlamiyodur isyankâr03 bağcılara baglarsin durumu ama geçici emin ol

Yaş 18 diye düşündüm nasil da belli yazidan ahh kuzumm şimdi öyle olur anne genelde gıcık düşman gibi kimse seni anlamiyodur isyankâr03 bağcılara baglarsin durumu ama geçici emin ol

anne ve abi deyince benim aklıma bir ergen üye geldi direkt , o da aynı böyle garip yazıyor.eski konularına baktım , ailen umarım seni bir doktora götürür.gerçekten 18 yaşındaysan da acilen kendin gitmelisin.ergenlik ne garip şey oldu be son yıllarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…