- 19 Aralık 2016
- 635
- 463
- 18
- Konu Sahibi Canimsinsen
-
Bilmiyorum sağlık ocağı böyle verdi benim gibi kullanan var mı acabaBen 15. Haftamda basladim su anda sadece folik asit kulllanman yeterli diye biliyorum
bana da sağlık ocağı verdi, sağlık ocağına ilk hangi hafta gidersen o zaman veriyorlar sanırım. ben 13. haftada gittim, o zamn verdi, düzenli kullanmıyorum ama, aklıma geldikçe. kullanmanda bir sıkıntı olmaz, sağlık ocağındakiler de doktor, hemşire sonuçta.Bilmiyorum sağlık ocağı böyle verdi benim gibi kullanan var mı acaba
Evet nette başka sitelerde hamile olduğunu öğrenir öğrenmez gidip folik asitle beraber kullanan cokmus okudum biraz rahatladım teşekkür ederimbana da sağlık ocağı verdi, sağlık ocağına ilk hangi hafta gidersen o zaman veriyorlar sanırım. ben 13. haftada gittim, o zamn verdi, düzenli kullanmıyorum ama, aklıma geldikçe. kullanmanda bir sıkıntı olmaz, sağlık ocağındakiler de doktor, hemşire sonuçta.
Kızlar daha 5 haftalık hamileyim sağlık ocağına gittim kayıt yaptırmaya orada decavit verdiler . Forumda gördüm bazıları erken bazıları bende kullandım demiş siz ne zaman kullanmaya başladınız ? Sonuçta vitaminin zararı olmaz diye düşünüyorum.
siz adanada hangi dr gidiyorsunuz?Canım kendi doktorunun vermesi lazım. Sağlık ocağı vermiyor normalde. Bana doktorum bugün verdi daha. 11+2deyiz. Folik asit kullanıyordum bugün itibariyle onu bıraktırdı. Zaten verdiği decavit ve demirde var folik asit. Şuan folik kullanman gerek. Doktorunu ara sor istersen. Kanda belki eksik bir şey gördüğü için vermiş olabilir de..
siz adanada hangi dr gidiyorsunuz?
Doktorun verdiyse kullan, demekki senin için bu dönemde kullanman önerilmiş. Kadın doğum doktoruna danış.Kızlar daha 5 haftalık hamileyim sağlık ocağına gittim kayıt yaptırmaya orada decavit verdiler . Forumda gördüm bazıları erken bazıları bende kullandım demiş siz ne zaman kullanmaya başladınız ? Sonuçta vitaminin zararı olmaz diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?