dede(leri)m

zhra10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
606
138
73
Bursa
aslinda bu konu hakkinda kimseyle konusmayi sevmiyorum ve utaniyorum ama icimi dokmek istiyorum aylardir kafami kurcaliyor belki burda icimi dokebilirim bu zamana kadar dedem bildigim sakalasip guldugum eglendigim adam gercek dedem degilmis . nenemi hic bir zaman sevmedim bunu ogrenince daha cok nefret ettim , dedemi herzaman sevdim bu zamana kadar dedelik yapti ama gercek dedemi tanimak istiyorum . gercek dedem kimse onada biraz kizginim , varligimizdan bile haberi yok ama insan yinede merak ediyor gercek dedem kim nasil bulabilirim bu adami

Nasil yani? Peki deden biliyor muymus gercek dedeniz olmadigini? Babaniz ya da anneniz biliyor muymus? Nasil iş ya?

Anneniz ya da babanız evlatlık mıymış?

Annen yada baban üvey yada evlatlıkmış herhalde, öyle mi?

Aaa sen biraz önce börek yaticam diyen kişisin...börekler oldu galiba...

Anneniz ne diyor bu duruma illa bulucaksaniz...nedenle annenlerle aile büyükleriyle konuşup araştıracaksin

Ama bunu yapma boşver bu de dini sev say...sonuçta dedelik yapmış sana

ilk eşi ise nüfus kayıtlarında en azından bılgısı olur,olayı tam açıklarsanız belkı fıkır verılır.

Nasil yani? Peki deden biliyor muymus gercek dedeniz olmadigini? Babaniz ya da anneniz biliyor muymus? Nasil iş ya?

yok dedem bilmiyor bilse cok uzulur , annem biliyor

Gerçek dedeni bulmaya hiç uğraşma bence,nenenin de bu durumda ne suçu var pek anlamadım?

nenemin ne mi sucu var ? kuzenlerimin dedesi benim gercek dedem degil

Anneniz ya da babanız evlatlık mıymış?

Annen yada baban üvey yada evlatlıkmış herhalde, öyle mi?

evlatlik degil sadece babasi farkli

Nasıl yani dedeniz annenizi kendi kızımı biliyor,anneniz bunu nasıl öğrenmiş.

Ne Tövbe tövbe. Yani neneniz baskasinin cocugunu dedenize senin diye mi yutturmus? Ve bu zamana kadar bu ortaya cikmamis mi? Tövbe estagfurullah, şok oldum su an

borekler gzl oldu ve nerdeyse bitti bile .

annem cok istiyor gercek babasini bulmayi arastirmak istiyor yasiyorsa tabi . dedemi cok severim hala seviyorum ama gercek dedemi mrk ediyorm

ilk eşi ise nüfus kayıtlarında en azından bılgısı olur,olayı tam açıklarsanız belkı fıkır verılır.

ilk esi degil nenem 1 kez evlendi

Ya sakin yalan olmasin? Neneniz nasil biri? Bütün cocuklar mi ondan degil? Kuzenlerim falan demissiniz çünkü.
Su an yılın şokunu yaşıyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…