borekler gzl oldu ve nerdeyse bitti bile .
annem cok istiyor gercek babasini bulmayi arastirmak istiyor yasiyorsa tabi . dedemi cok severim hala seviyorum ama gercek dedemi mrk ediyorm
ilk esi degil nenem 1 kez evlendi
Eee siz nerden duydunuz bütün bunları
ya şimdi nenen dedeni aldatıp söylememiş mi,anlayamadım?
Nasıl yani dedeniz annenizi kendi kızımı biliyor,anneniz bunu nasıl öğrenmiş.
NeTövbe tövbe. Yani neneniz baskasinin cocugunu dedenize senin diye mi yutturmus? Ve bu zamana kadar bu ortaya cikmamis mi? Tövbe estagfurullah, şok oldum su an
Nasıl yani deden nasıl bilmiyor ya...
Ya sakin yalan olmasin? Neneniz nasil biri? Bütün cocuklar mi ondan degil? Kuzenlerim falan demissiniz çünkü.
Su an yılın şokunu yaşıyorum resmen
Bence bu konuyu kapatın ve dedenize söylemeyin yaşlı başlı adam kahrolur ya.
sonradan yorumları görünce sasırdım, ıhanet sanırım, peki emin mi annenızın babasının farklı bırı olduğundan, belki sımdıkı dedenızdır, once bundan emın olmak gerekiyor.
dıyelım kı esıyle hıc cınsel hayatı olmadı, ee esı sormazmıydı bu çocuk nerden oldu dıye. demek kı cınsel hayatları vardı. once emın olmak gerekiyor bu da ancak dna testı ıle mumkun olur çaktırmadan.
Unarim bulursunuz.. Nufus dairesine falan gitseniz bi yarari olur mu ki
Bilmiyorumki ya genelde insanlar yakinlarini oyle buluyor ya hic basima gelmedi deneyimim olmadi ki yardimci olayimkeske yalan olsa , diger cocuklari ondanmi deglmi okadarni bilemem
adam kahrolur evet , o zamanda ogrense kesin bosanirdi nenemden
dna testi olmasa bende inanmazdim ki
nufus dairesi nasil yarari olabilir?
Nüfüs kayıt örnegi isteyebilirsiniz demek istemiş ama Başkasının nüfüs kayıt örneğini vermezler.keske yalan olsa , diger cocuklari ondanmi deglmi okadarni bilemem
keske yalan olsa , diger cocuklari ondanmi deglmi okadarni bilemem
Sakın dedenize söylemeyin kalbine iner bunca zaman sonra yazık ya...
Nene de iyi saklamış günahını
Ama hic nır şey saklı kalmıyor eninde sonun da çıkıyor
DNA testinin yapılması bu kadar kolay mı?Neneniz kac yasinda? Anneniz kac yasinda? Siz nerden ogrendiniz?
aynen , annem annesine hesap sormak istiyor ama ben dedem ogrenmesin diyorum kalbine iner fln babalik yapti bu zaman kadar diger evlatlarinda ayrmadi . peki ya gercek dedem ogrense onun kalbine inmezmi 50 yaslarinda bi kadin senin kizinim diye ciksa karsisina onun tepkisi ne olur
Neneniz kac yasinda? Anneniz kac yasinda? Siz nerden ogrendiniz?
Evet sactan da yapiliyor. Iki kisinin sac ornegini verip yapabiliyorlar diye biliyorum..DNA testinin yapılması bu kadar kolay mı?
nenem kac yasinda tam bilmiyorum 70 sonlari 80 baslari fln heralde . annemden ogrendim o nerden ogrendi hic bilmiyorum
Gercek dedenizin degil de gercek dedenizin karisinin cocuklarinin yuregine iner sonra bu uvey dedenizin yuregine iner. Yazik valla. Cok zor off
Ayy bu yaşına kadar nasil saklamis? Nasil vicdan azabi duymamis? Belki dedeniz biliyor kabullenmistir. Ama gercekten hicbir sey gizli kalmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?