dede(leri)m

bence hepsinin yuregine iner , teyzelerim dayilarim bilmiyor ogrenseler onlarinda yuregine iner

Sadece anneniz mi baskasinin cocugu acaba? Digerleri de olmasin sakin? Belki dedeniz kisirdi ama bilmiyordu. Egitim durumları nasıl?

Bilmiyorumki ya genelde insanlar yakinlarini oyle buluyor ya hic basima gelmedi deneyimim olmadi ki yardimci olayim

keske dedemin bari adini bilseydim belki bulurdum

Sadece anneniz mi baskasinin cocugu acaba? Digerleri de olmasin sakin? Belki dedeniz kisirdi ama bilmiyordu. Egitim durumları nasıl?

valla bilmiyorum sadece annemin baskasinin kizi . egitim durumlari derken?

nenem kac yasinda tam bilmiyorum 70 sonlari 80 baslari fln heralde . annemden ogrendim o nerden ogrendi hic bilmiyorum
Neneniz 78-80 yaş arası birisi o zaman şuanki dedeniz kaç yaşında oda tahminen aynı yaş civarıdır şimdi adama söyleseniz Allah korusun kalp krizi falan geçirir üzüntüye dayanamaz.

Babanizın başka kardeşleri olabilir büyük ihtimal uveyde olsa...kuzenler akrabalar

Dünya küçük olmaz olmaz demeyin kuzenlerden biriyle sevgili olmakta var hic bilmeden yada evlilikte olabilir...

İnsan merak eder evette heysey birbirine girer...

İki ucu b..lu Değnek durumu bu olsa gerek

Vay be neneye sen neymissin nenem ya

Neneniz 78-80 yaş arası birisi o zaman şuanki dedeniz kaç yaşında oda tahminen aynı yaş civarıdır şimdi adama söyleseniz Allah korusun kalp krizi falan geçirir üzüntüye dayanamaz.

evet dedemde o yas civari , bende ogrenmesin istemiyorum , dusunsene yillar sonra kizin ve torunlarin gercek kizin ve torunlarin olmadigini ogreniyorsun bundan daha kotu ne olabilir

keske dedemin bari adini bilseydim belki bulurdum

valla bilmiyorum sadece annemin baskasinin kizi . egitim durumlari derken?

Yani mesela deden ve nenen nerde tanismis? Okul okumuslar mi? Bunlari merak ediyorum. Sonucta o zamanlar köydelerse eğer büyük ihtimalle dedenizin bile tanidigi biri. Köy agasi mi olur artik, bir komsulari mi olur ya da bir akraba mi olur. 50 yil once nerde yasadiklarini ogrenip, onlara yakin kimlerin de orda yasadigini bulup kafanizda bir degerlendirme yapabilirsiniz diye düşünüyorum.

babamin degil ki annemin babasini tanimiyoruz .
bu nene oyle bi nene ki tanimak istemezsin .

Zor iş bulunmaz. Belki dedeniz vefat etmiş bile olabilir.

DNA testi için hem dedenizden hem annenizden kan alınıp bakılması lazım.. DNA testi yapıldıysa dedeniz nasıl hala bu durumu bilmiyor ? ve siz nasıl öğrendiniz ? Anneniz gerçek babasını aramayacak anladığım kadarıyla siz neden arayasınız ki dedenizi? zaten kendiniz söylüyorsunuz dedemi çok severim diye..Hiç kurcalamaya gerek yok,bu vakitten sonra yaşlı başlı adamın da hayatını zehir etmeye gerek yok.Konu doğruysa tabi, zira çok yavan kalmış konunuz...nasıl öğrendiniz,anneniz nasıl öğrendi hiç birini yazmamışsınız.

[QZhra10, post: 38334204, member: 485479"]babamin degil ki annemin babasini tanimiyoruz .
bu nene oyle bi nene ki tanimak istemezsin .[/QUOTE]

Annanne denir...anne nin annesine neyse tanimayim da ne gerek var tanımakta nerden çıktı

[QZhra10, post: 38334204, member: 485479"]babamin degil ki annemin babasini tanimiyoruz .
bu nene oyle bi nene ki tanimak istemezsin .

Annanne denir...anne nin annesine neyse tanimayim da ne gerek var tanımakta nerden çıktı[/QUOTE]
.
Biz ikisine de nene diyoruz. Öyle bir sey yok ki matmazel. Anneanne babaanne tercih ediyor insanlar ama eskiler her ikisine de nene der. Ki biz de nene olarak alistik, o kelimeler bana tuhaf geliyor. Kullanamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…