- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
bence hepsinin yuregine iner , teyzelerim dayilarim bilmiyor ogrenseler onlarinda yuregine iner
Bilmiyorumki ya genelde insanlar yakinlarini oyle buluyor ya hic basima gelmedi deneyimim olmadi ki yardimci olayim
Sadece anneniz mi baskasinin cocugu acaba? Digerleri de olmasin sakin? Belki dedeniz kisirdi ama bilmiyordu. Egitim durumları nasıl?
anneniz kaç yasinda
bundan 40-50 yil once aldatmami varmiski
Neneniz 78-80 yaş arası birisi o zaman şuanki dedeniz kaç yaşında oda tahminen aynı yaş civarıdır şimdi adama söyleseniz Allah korusun kalp krizi falan geçirir üzüntüye dayanamaz.nenem kac yasinda tam bilmiyorum 70 sonlari 80 baslari fln heralde . annemden ogrendim o nerden ogrendi hic bilmiyorum
Neneniz 78-80 yaş arası birisi o zaman şuanki dedeniz kaç yaşında oda tahminen aynı yaş civarıdır şimdi adama söyleseniz Allah korusun kalp krizi falan geçirir üzüntüye dayanamaz.
keske dedemin bari adini bilseydim belki bulurdum
valla bilmiyorum sadece annemin baskasinin kizi . egitim durumlari derken?
Babanizın başka kardeşleri olabilir büyük ihtimal uveyde olsa...kuzenler akrabalar
Dünya küçük olmaz olmaz demeyin kuzenlerden biriyle sevgili olmakta var hic bilmeden yada evlilikte olabilir...
İnsan merak eder evette heysey birbirine girer...
İki ucu b..lu Değnek durumu bu olsa gerek
Vay be neneye sen neymissin nenem ya
öyle bir kuralı ilk defa sizden duydum.Bu dede anne dedemiz mi baba dedemiz mi...
Anne yazmisiniz...niye nene diyorsunuz anneanne sen ...nene baba annesine deniyor...kafam karıştı yahu
öyle bir kuralı ilk defa sizden duydum.
[QZhra10, post: 38334204, member: 485479"]babamin degil ki annemin babasini tanimiyoruz .
bu nene oyle bi nene ki tanimak istemezsin .
babamin degil ki annemin babasini tanimiyoruz .
DNA testi ne zaman yapılmış.babamin degil ki annemin babasini tanimiyoruz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?