- 14 Eylül 2010
- 811
- 32
- 298
- 38
- Konu Sahibi birtutamzencefil
kendisi eşimin babaannesi olur...sözde en çok benim eşim olan torunu sever ama en çok da bana laf sokmasını sever.en son kendisini gördüğümde 2 ay önce ( ki artık bu ara 2 ay olmayacak daha uzun olacak) herkesin içinde yapılan bir yüzük oyununda bana senin bir kızın olacak ve etk çocuğun olacak dendiğinde kendini yırtmıştı ne yapsak ki eyvahh!!! şöyle 3 - 4 tane olsaydı oğlan olsaydı gibi bir sürü isteğini sıralamıştı sağolsun... ve bugün ben ne yaptım eşimin halalarını kahvaltıya çağırdım o da yanlarında geliyo tabi
yeniliyo içiliyo oturuluyo derken hoş muhabbetin içine ediliyo !!! halalar enişteler teşekkür ederken hayır dua ederken oda açıyo o mübarek ağzını erkek kadın herkesin içinde eşim yanında oturuyo ona ; allah bi oğlan evlat versin diyo ama oğlan olsun diye özellikle sipariş veriyo... tabiii ben dayanamıyorum allah bazılarına beş tane veriyo benim anneme beş tane erkek evlat vermiş bazılarına da bi tane veriyo başka vermiyo diyorum. ( kendisinin malesef bi oğlu 2 kızı var herhalde zamanında kendisinde bir sorun vardı ki sadece bi tane yapabilmiş
) ve bu çağda bu teknolojide bu devirde halaaaa çocuğun cinsiyetini oluşturan genin erkekten geldiğini dünya alem bilirken bunu bilmeyenler anlamayanlar anlamak istemeyenler var diyorum.... ohhhh iyide oluyo valla bal gibi oluyo... en son 2 ay gördüm gecemi burnumdan getirdi. 2 ay sonra bugün yine burnumdan geldi ben seni niye görmek istiyim ki belamı mı arıyorum... hayır hem sen bunları de de hem de kalkıp hiç bişi olmamış gibi siz umreye giderken bende gelicem de yanınızda. kara kedi gibi... ben seni niye götürüyüm ki... hem sen kocanla gittin geçen sene. hacca da gittin. biz daha hiç gitmedik böyle durumlarda gitmeyene öncelik verilir.. hacda öyle bi gidince bi daha yok... umrede de öyle yapsalar keşke. offfff işte böyle.