• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dedeciğim sen niye önce gittin ki babaanne dururken?

birtutamzencefil

Guru
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
811
32
298
38
kendisi eşimin babaannesi olur...sözde en çok benim eşim olan torunu sever ama en çok da bana laf sokmasını sever.en son kendisini gördüğümde 2 ay önce ( ki artık bu ara 2 ay olmayacak daha uzun olacak) herkesin içinde yapılan bir yüzük oyununda bana senin bir kızın olacak ve etk çocuğun olacak dendiğinde kendini yırtmıştı ne yapsak ki eyvahh!!! şöyle 3 - 4 tane olsaydı oğlan olsaydı gibi bir sürü isteğini sıralamıştı sağolsun... ve bugün ben ne yaptım eşimin halalarını kahvaltıya çağırdım o da yanlarında geliyo tabi :( yeniliyo içiliyo oturuluyo derken hoş muhabbetin içine ediliyo !!! halalar enişteler teşekkür ederken hayır dua ederken oda açıyo o mübarek ağzını erkek kadın herkesin içinde eşim yanında oturuyo ona ; allah bi oğlan evlat versin diyo ama oğlan olsun diye özellikle sipariş veriyo... tabiii ben dayanamıyorum allah bazılarına beş tane veriyo benim anneme beş tane erkek evlat vermiş bazılarına da bi tane veriyo başka vermiyo diyorum. ( kendisinin malesef bi oğlu 2 kızı var herhalde zamanında kendisinde bir sorun vardı ki sadece bi tane yapabilmiş :D) ve bu çağda bu teknolojide bu devirde halaaaa çocuğun cinsiyetini oluşturan genin erkekten geldiğini dünya alem bilirken bunu bilmeyenler anlamayanlar anlamak istemeyenler var diyorum.... ohhhh iyide oluyo valla bal gibi oluyo... en son 2 ay gördüm gecemi burnumdan getirdi. 2 ay sonra bugün yine burnumdan geldi ben seni niye görmek istiyim ki belamı mı arıyorum... hayır hem sen bunları de de hem de kalkıp hiç bişi olmamış gibi siz umreye giderken bende gelicem de yanınızda. kara kedi gibi... ben seni niye götürüyüm ki... hem sen kocanla gittin geçen sene. hacca da gittin. biz daha hiç gitmedik böyle durumlarda gitmeyene öncelik verilir.. hacda öyle bi gidince bi daha yok... umrede de öyle yapsalar keşke. offfff işte böyle.

kendisi eşimin babaannesi olur...sözde en çok benim eşim olan torunu sever ama en çok da bana laf sokmasını sever.en son kendisini gördüğümde 2 ay önce ( ki artık bu ara 2 ay olmayacak daha uzun olacak) herkesin içinde yapılan bir yüzük oyununda bana senin bir kızın olacak ve etk çocuğun olacak dendiğinde kendini yırtmıştı ne yapsak ki eyvahh!!! şöyle 3 - 4 tane olsaydı oğlan olsaydı gibi bir sürü isteğini sıralamıştı sağolsun... ve bugün ben ne yaptım eşimin halalarını kahvaltıya çağırdım o da yanlarında geliyo tabi :( yeniliyo içiliyo oturuluyo derken hoş muhabbetin içine ediliyo !!! halalar enişteler teşekkür ederken hayır dua ederken oda açıyo o mübarek ağzını erkek kadın herkesin içinde eşim yanında oturuyo ona ; allah bi oğlan evlat versin diyo ama oğlan olsun diye özellikle sipariş veriyo... tabiii ben dayanamıyorum allah bazılarına beş tane veriyo benim anneme beş tane erkek evlat vermiş bazılarına da bi tane veriyo başka vermiyo diyorum. ( kendisinin malesef bi oğlu 2 kızı var herhalde zamanında kendisinde bir sorun vardı ki sadece bi tane yapabilmiş :D) ve bu çağda bu teknolojide bu devirde halaaaa çocuğun cinsiyetini oluşturan genin erkekten geldiğini dünya alem bilirken bunu bilmeyenler anlamayanlar anlamak istemeyenler var diyorum.... ohhhh iyide oluyo valla bal gibi oluyo... en son 2 ay gördüm gecemi burnumdan getirdi. 2 ay sonra bugün yine burnumdan geldi ben seni niye görmek istiyim ki belamı mı arıyorum... hayır hem sen bunları de de hem de kalkıp hiç bişi olmamış gibi siz umreye giderken bende gelicem de yanınızda. kara kedi gibi... ben seni niye götürüyüm ki... hem sen kocanla gittin geçen sene. hacca da gittin. biz daha hiç gitmedik böyle durumlarda gitmeyene öncelik verilir.. hacda öyle bi gidince bi daha yok... umrede de öyle yapsalar keşke. offfff işte böyle.
ayy alemsin valla canım:9::9: ne güzel anlatmışsın .ama haklısın :40::40: sinir bozuyo böyleleri :41::41:

yasliliigina var
cehaletine ver
bosverrrrrrrrr
Allahin verdigine burun kiviracak gonul koyacak degilim deseydin keske
sevimsiz bu yasli kadinin soylediklerine gül gec derim!

Eskilerde vardir boyle erkek evlat/torun istegi. Bence siz de bir hossunuz bu kadar takmissiniz yasli kadinin dediklerini. Gulup gecerdim, idare ederdim ben olsam. Huzur bozmaya degmez.

Yaşlı bir kadınla ne kadar çok uğraşmışsınız. Yahu bu yaşlılar çocuk gibi oluyorlar. Böylesine bir kin nedendir anlamadım. Eyvallah deyip geçin ne var.

çocukla çocuk olmak gibi bir durum bu.niye bu kadar ciddiye alıyorsunuz ki.
yaşlı başlı kadın belli ki sağlıklı düşünemiyor.insanlar yaşlandıkça çocuklaşır, bu kadar ciddiye almamak lazım.

sende kaynana degıl babanneden sıkayetcısın galıba,evet ya arkadaslara katılıyorum bazı yaslılar boyle dengesız davranabılıyo,ama ben olsam umrede yanımda goturmezdım dıcem ama bu da fesatlıga mı gırıyo bılmıyorum sonucta dıını bı sey ,ama bı kere gıtmıs cok ıstıyosa kocasıyla gıtsın :27:

:D:D:D:D:D:D ayy koptum yaaa bu kadar mı güzel anlatılır cnm allah yardımcın olsun ne diyeyim..

sorun bumu yani.oğlan olsun demesi.sen bişey görmemişsin bence ne varki bunda.benim babannemi görsen türkiye sınırlarını terk edersin ozaman.

hiç bişe anlamadım:26:
konunun dedeyle ilgisi ne?
bide anladığım kadarıyla eşinizin babaannesi bu kişi
peki kayınvalideniz ne diyor bu duruma?
ay kafamçokkarıştı
:86:

Güzel anlatmışsın da olayı :D sorun yok burda güzelim yaşlı cahil ne bilsin konuşuyor işte neler var neler ne kötülüklerle uğraşanlar var buna şükür he de geç duyma hatta çok önemsiz bir şey söylüyor eğer çok sıkıldıysan kimseyi ilgilendirmez dersin olur biterr :10:

Benimkinin beş oğlu var onunsa tek oğlu var demişsiniz de, bu zihniyet sizin ondan daha gerilerde olduğunuzu göstermez mi? Sonuçta veren de alan da Allah. Sayılarla yarışmak hangimizin haddine? Umreye gitmeden önce kendi düşüncelerinizi gözden geçirmenizi dilerim.

Son düzenleme:
Back
X