- Konu Sahibi prematurem
kizlar benim anneannemle dedem 10 yildir ayri yasiyorlar....dedem baska biriyle beraber....10 sene once bosanma davasi acildi anneannem kabul etmeyince oylece kaldi nikahlari halen var....sorunuma gelirsek...dedem en az 35 yildir almanyada yasiyor hepsi ordalar..dedem cok varlikli biri dedemin turkiyede 5 katli evi toplam 9 daire ve 4 dukkani var sehir ici munubus hatti buda 350 milyar degerinde sehir dsinda oldukca bag bahce ekili turistik bir yer planladigi yer almanyada 4 dairesi daha bizim bilmedigimiz bircok mali mulku almanyada emekliligi var...bu turkiyrdrki apartmanindan 1 daire birde dukkan bizim bir daireside dayimin ama tapusu hepsi dedemin ustundeydi....anneannemin ise ustune kayitli hicbirseyi yok almanyada devletten yardim alarak geciniyor....dedemin munubusu kaza yapmis 16 yarali 1 olu arabayi birine 1 sene kiraya vermis duragiyla beraber o kisinin soforu kaza yapmis...simdi bu olen kisinin ailesi kan parasi istiyormus....100 milyar...dedemde sozde mahkemede bunlara para vermemek icin turkiyedeki butun mallarini cok yakin akrabamiz olmayan birinin ustune yapti...biz tabi buna inanimiyoruz...anneannemdem mal kacirmaya calisiyor butun mallari ustunden kaldirip anneneme birsey vermicek ve bosanacak cunku beraber yasadigi kadin nikah istiyormus dedemde mala cok duskun biri....biz turkiyede yasamadigimiz icin dedeme nasil bir dava acabiliriz ne yapmamiz lazim dedem butun mal varligini tek tek ortadan kaldiriyor anneannem ortada kalacak ne yapmamiz konusunda bir fikrimiz yok o dedemin mallari ustune yaptigi adamida sikayet etmek istiyoruz bu konuda bana fikir verirseniz cok sevinirim simdiden tessekkurler...