Dedeniz sizinle mi yaşıyor?Herkese merhaba, günlerdir içimi yiyen ve kimseye anlatamadığım bir şeyden bahsedeceğim. Yaklaşık 70 yaşında olan dedemin bilgisayarını kullanırken arama geçmişi gözüme çarptı, ben de maalesef merak edip baktım. Cinsel içerikli şeyler araştırılmış üstelik hayvan ve çocukların içinde olduğu aramalar da vardı. Gerçekten kendisinden inanılmaz soğudum. 8 yaşında bir kız kardeşim var ondan olabildiğince uzak tutmaya çalışıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum, bunu ne aileme ne de arkadaşlarıma anlatabilirim.
Benim okuldan beri tanıdığım bir arkadaşımın kocası, kızı daha 2 yaşındayken vefat etti ve benim arkadaşım çok erken çalışma zorunda kaldı. Komşularına bir yaşlı eş vardı, hic çocukları olmamış, o yaşlı kadın, arkadaşıma teklif etmiş, çalışırken, küçük kızını onlara bırakabilir, biz severek bakarız demiş. Bazi zaman hafta sonlarında, akşama beraber bir yere eğlenmeye çıkınca, kızını hep o yaşlılara bıraktı, ve çalışırken Ke de o kücük kız çocuğu o yasli insanlarda kalıyordu. Kız büyüdü, üniyi bitirdi ve biz biraz sasiriyorduk, niye erkek arkadaşı daha hiç olmadı diye, cünkü kız çok güzel. Yani isteyen çok olması lazım. Annesi Birgün sormuş, niye erjek arkadaşın yok diye. Kız demiş ki, o küçükken, yaşlı insanlarda kalınca, bazı zaman, dede kızın önünde pantolonunu açıp, kendi şeyiyle oynuyormuş ve bu kızı çok korkutmuş ozaman. Annesi şok oldu, kızın anlattıklarını duyunca. Niye bana söylemedin diye sormuş, korktum, sen veni birdaha oraya götüremezsin diye demiş. Cünkü yaşlı kadın, hep onunla güzel pastalar yapıyormuş, en heyecanlı masalları anlatıyormuş, cok güzel oyunlar oynuyormuş. Ve hep adamın karısı bunları kısa bir zaman için de olsa, yalnız bırakınca, dede hemen donunu açıp kendi şeyiyle oynarmis kızın önünde. O yüzden, kızcağız erkeklerden daha gala çok korkuyor ve daha çok cinsellikten korkuyor.
O zaman kardeşinizi uzak tutmak adına biseyler yapmalısıniz kesinlikle.
birkaç gün önce oldu umarım ceza alır ben bulaşmadanbenim bildigim netten cocuklara dair bu tarz seyler aratildiginda gidip adresinden aliyorlar.
4 5 sene onceydi sanirim bizim vatandaslardan biri bu tarz bir sey aratiyor nette
yurt disindan bizim yoneticiler aranip bilgi verildi adami paket yaptilar hemen.
bu konuda ulkeler arasinda anlasma gibi bisey vardi sanirim direk ip adres veriyorlar vermeseler bile yerinizde olsam ben verirdimbirkaç gün önce oldu umarım ceza alır ben bulaşmadan
akli ermeyen nasıl pc kullansinÇocuklara ve hayvanlara bu gözle bakan varlıklar yok olur inşallah
70 yaşında diye aman aklı ermiyor hasta bilmem ne derler ceza da vermezler.. Allahım sen kalplerinde ki hastalığı yok et .
umarım...akli ermeyen nasıl pc kullansin
aklini alirlar dedenin yakinda aratmak bile yasak çunku
Umarim uygulamaya koyarlar bazı şeylerden dolayı herkesin aynı adalette davranacagini sanmıyorum . Inşallah özel ekip falan varsa dediğiniz gibi olurakli ermeyen nasıl pc kullansin
aklini alirlar dedenin yakinda aratmak bile yasak çunku
isin icine çocuk p. girince durum değisiyor.Umarim uygulamaya koyarlar bazı şeylerden dolayı herkesin aynı adalette davranacagini sanmıyorum . Inşallah özel ekip falan varsa dediğiniz gibi olur
Daha once arkadaşım taciz ve şantaja uğradı onunla karakola gittim zorla ikna ettim darp raporu aldık adamın elinde video vardı abisine atmakla tehtid ediyordu abinden de korurum saklarim seni dedim gece 4 e kadar eşimle kosturduk karakol hastane ne mi oldu
Polis memuru arkadaşımı is uzar boşver diyerek vazgecirdi Ailene kagit gider ben arar korkuturum dedi ve vazgecirdi o yüzden bu tarz olaylarda heryerde eşit olduğunu düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?