Dedemin arama geçmişini gördüm.

Dedeniz sizinle mi yaşıyor?

Benim okuldan beri tanıdığım bir arkadaşımın kocası, kızı daha 2 yaşındayken vefat etti ve benim arkadaşım çok erken çalışma zorunda kaldı. Komşularına bir yaşlı eş vardı, hic çocukları olmamış, o yaşlı kadın, arkadaşıma teklif etmiş, çalışırken, küçük kızını onlara bırakabilir, biz severek bakarız demiş. Bazi zaman hafta sonlarında, akşama beraber bir yere eğlenmeye çıkınca, kızını hep o yaşlılara bıraktı, ve çalışırken Ke de o kücük kız çocuğu o yasli insanlarda kalıyordu. Kız büyüdü, üniyi bitirdi ve biz biraz sasiriyorduk, niye erkek arkadaşı daha hiç olmadı diye, cünkü kız çok güzel. Yani isteyen çok olması lazım. Annesi Birgün sormuş, niye erjek arkadaşın yok diye. Kız demiş ki, o küçükken, yaşlı insanlarda kalınca, bazı zaman, dede kızın önünde pantolonunu açıp, kendi şeyiyle oynuyormuş ve bu kızı çok korkutmuş ozaman. Annesi şok oldu, kızın anlattıklarını duyunca. Niye bana söylemedin diye sormuş, korktum, sen veni birdaha oraya götüremezsin diye demiş. Cünkü yaşlı kadın, hep onunla güzel pastalar yapıyormuş, en heyecanlı masalları anlatıyormuş, cok güzel oyunlar oynuyormuş. Ve hep adamın karısı bunları kısa bir zaman için de olsa, yalnız bırakınca, dede hemen donunu açıp kendi şeyiyle oynarmis kızın önünde. O yüzden, kızcağız erkeklerden daha gala çok korkuyor ve daha çok cinsellikten korkuyor.

benim bildigim netten cocuklara dair bu tarz seyler aratildiginda gidip adresinden aliyorlar.
4 5 sene onceydi sanirim bizim vatandaslardan biri bu tarz bir sey aratiyor nette
yurt disindan bizim yoneticiler aranip bilgi verildi adami paket yaptilar hemen.

lanet olsun böyle insan dışı yaratıklara

birkaç gün önce oldu umarım ceza alır ben bulaşmadan

Çocuklara ve hayvanlara bu gözle bakan varlıklar yok olur inşallah
70 yaşında diye aman aklı ermiyor hasta bilmem ne derler ceza da vermezler.. Allahım sen kalplerinde ki hastalığı yok et .

Şaşırdım o aramalara giren evleri polis basıyor, direk hapse atılıyor o sapıklar, bütün dünya da böyle, özel polis ekibi dahi var, siz bizimle dalga mı geçiyorsunuz bunlar ağır ve iğrenç konular

Ay kusucam artık... dede görünce gülümseyip yardım etmekten bile korkar oldum. Vay bu dünyanın hâline..

Kıyamet kopsun gercekten artık.

Çocuklara ve hayvanlara bu gözle bakan varlıklar yok olur inşallah
70 yaşında diye aman aklı ermiyor hasta bilmem ne derler ceza da vermezler.. Allahım sen kalplerinde ki hastalığı yok et .
akli ermeyen nasıl pc kullansin
aklini alirlar dedenin yakinda aratmak bile yasak çunku

Canım sana bir abla tavsiyesi bu saklanacak bişey değil ailen le paylaş ekran görüntüsü falan al göster ve endiselendigini soyle ailen gerekli onlemi alir seni ve kardesini korur lutfen soyle ailene

Hiç unutmuyorum geçen sene ikinci kızıma hamileyken diğer kızım bebek arabasında eve gidiyoruz yolda 75 80 yaşlarında bir dede bana ' ahhh kızım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin' 'dedi bende amin dedim ilerliyorum bana cinsiyeti ne dedi kız dedim neyse ben gidiyorum çarşıdayım hızlı hızlı neyse o da hızlandı ve bana " her ayın ilk çarşambasi eşinle birlikte olursan oğlun olur" diye bağırdı ben hızla ilerliyorum o bağırdı şok oldum ben utandım o utanmadı o zamandan beri hiçbir dedi hiçbir yaşlı bana masum gelmiyor. İhbar edin derim bu bir suç ya çocuk be hayvan nr demek ya çocuk ya çocuk Allahım ne pis bir dünyaya evlat getirdik böyle

Bnce ailenizle knsun ve gerekirse dedenizin üstüne gdin ki korksun sze veya kardesinze yada başkasına o şekil düşünmeye bile kalkmsn

akli ermeyen nasıl pc kullansin
aklini alirlar dedenin yakinda aratmak bile yasak çunku
Umarim uygulamaya koyarlar bazı şeylerden dolayı herkesin aynı adalette davranacagini sanmıyorum . Inşallah özel ekip falan varsa dediğiniz gibi olur
Daha once arkadaşım taciz ve şantaja uğradı onunla karakola gittim zorla ikna ettim darp raporu aldık adamın elinde video vardı abisine atmakla tehtid ediyordu abinden de korurum saklarim seni dedim gece 4 e kadar eşimle kosturduk karakol hastane ne mi oldu
Polis memuru arkadaşımı is uzar boşver diyerek vazgecirdi Ailene kagit gider ben arar korkuturum dedi ve vazgecirdi o yüzden bu tarz olaylarda heryerde eşit olduğunu düşünmüyorum.

isin icine çocuk p. girince durum değisiyor.
ben suraya yazmaya korkuyorum adam aratmaya korkmamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…