Benim okuldan beri tanıdığım bir arkadaşımın kocası, kızı daha 2 yaşındayken vefat etti ve benim arkadaşım çok erken çalışma zorunda kaldı. Komşularına bir yaşlı eş vardı, hic çocukları olmamış, o yaşlı kadın, arkadaşıma teklif etmiş, çalışırken, küçük kızını onlara bırakabilir, biz severek bakarız demiş. Bazi zaman hafta sonlarında, akşama beraber bir yere eğlenmeye çıkınca, kızını hep o yaşlılara bıraktı, ve çalışırken Ke de o kücük kız çocuğu o yasli insanlarda kalıyordu. Kız büyüdü, üniyi bitirdi ve biz biraz sasiriyorduk, niye erkek arkadaşı daha hiç olmadı diye, cünkü kız çok güzel. Yani isteyen çok olması lazım. Annesi Birgün sormuş, niye erjek arkadaşın yok diye. Kız demiş ki, o küçükken, yaşlı insanlarda kalınca, bazı zaman, dede kızın önünde pantolonunu açıp, kendi şeyiyle oynuyormuş ve bu kızı çok korkutmuş ozaman. Annesi şok oldu, kızın anlattıklarını duyunca. Niye bana söylemedin diye sormuş, korktum, sen veni birdaha oraya götüremezsin diye demiş. Cünkü yaşlı kadın, hep onunla güzel pastalar yapıyormuş, en heyecanlı masalları anlatıyormuş, cok güzel oyunlar oynuyormuş. Ve hep adamın karısı bunları kısa bir zaman için de olsa, yalnız bırakınca, dede hemen donunu açıp kendi şeyiyle oynarmis kızın önünde. O yüzden, kızcağız erkeklerden daha gala çok korkuyor ve daha çok cinsellikten korkuyor.