Dedem'in Üvey Kızı ve Teyzem

Bu yazıyı çözdüysen senden de her şey beklenir

Vallahi yine hiçbir şey anlamadım. Tek anladığım teyzenin haddini bilmemesi.

Teyzen, uvey teyze ile psikolojik savasinda kendine destek ariyor tum mesele bu.

Teyzen hakliysa kadinla arana mesafe koy, teyzen hakli degilse koyma.

Dogrunun yaninda durmak icin ozluk uveylik gerekmiyor.
Teyzeme hakaret etmiş.Ne dedi dedim mesajlarını sildim dedi.Daha sonra ortanci dayım gitti hem dedemin eşini getirdi.Hemde ailesiyle 1 2 gün orada sahile gittiler.Dayima da yalaka demiş teyzem ama o gerçekten yalakaligi var dayımın.

Karı-koca ikinci üçüncü evliliklerini yapmışlar, deden hasta olsaydı herkes o kadının bakmasını bekleyecekti halbuki. Burda dede biraz dinç mi bakabilir mi idare edebilir mi o önemli… Teyzen bakmak zorunda değil bu işler gönüllülük ister.
Sende kafana göre takıl hesap verme teyzene

Dedim kadınla aram iyi.Ne paylaşıyor diyor kendi fotoğraflarını koyuyor dedim.
En nefret ettiğim şey başkasının aklıyla hareket etmek. Senin muhakeme yeteneğin yok mu? Ben şahsen bana karşı tutumuna bakarım. Bana iyiyse niye mesafe koyayım ki?

Dedem annemin vefatından sonra çöktü.Ya geziyor yürüyor ama 82 yaşında kamburu falan çıktı.

Hayat, o dedi bu dedi vs için çok kısa. Uzak dur bu tür şeylerden. Teyzene de görüşüp görüşmeme kararını kendinin verebileceğini söyle.

Bir süre güzel bir tatile çık (imkan varsa.) Hatta tek çık. Kendini dinle. Diğer herkesi salla.

Dedenin eşi , yani üvey anne rahatsız. Teyzenin de üvey anne ile arası iyi değil. Üvey anneyi inatçı buluyor. Üvey annenin öz kızına, annesini gelip almasını söylüyor. Kızı gelip alıyor fakat sonra teyzeye söyleniyor, anneme bakamadınız diye. Üvey anne ile, damadın da arası değil, öz kızı o yüzden annesini evden göndermeye çalışıyormuş. Bunun üzerine, nuranka'nın dayısı, üvey anneyi eve geri getiriyor. Teyze, dede ile üvey annenin boşanmasını istiyor.
Bu da benim anladığım

En nefret ettiğim şey başkasının aklıyla hareket etmek. Senin muhakeme yeteneğin yok mu? Ben şahsen bana karşı tutumuna bakarım. Bana iyiyse niye mesafe koyayım ki?
Kadını 1 seneye yakındır tanıyorum.Dedemin eşini bile devamlı görmedim.Pandemi de evlendiler.Calisiyordum ara ara görüyordum.Sonra kışın geldi kızıyla da öyle tanıştım.Ben 45 km mesafeye devamli gidemiyordum.Kizi defalarca Aydın dan gelip dedemin evinde kalmış.Tanistik ilk başta bende hiçbir işe yardım etmiyor bardağını bile kaldırmıyor diye gıcık olmuştum.Sonra onları Aydın'a bırakırken baya arabada sohbet ettik.Muhabbeti iyiydi.

Tatil e ben tek çıkmak. Aile yapim 70'ler kafasında.

Eşim konusunda haklısın.Esimle görüşüp gorusmeyecegime kimse karışmamali.Ben şuan babam kesinlikle istemiyor ama eşimden de cesaret göremiyorum.Annesinin sözünden çıkamayan adam.

Evet doğru. Boşanma olayı şöyle biri Ankara'da biri Aydin'da evliler eşler de ayrı olmaz ki teyze dedim.Bosansinlar diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…