- 13 Ağustos 2022
- 8.841
- 4.468
- 123
- 32
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Bana boşanma mevzusu açıyor birde teyzem.Ne zaman dava açılacak diye.10 dk zor konustum.Normalde 1 saat konuşuruz.Ardindan annemin arkadaşı aradı.1 saat onunla konuştum.Bak bu detay önemliydi ciddenşu an anamın evinde uyumadan önce kız kardeşimle yaptığım hayati konuşmalar.
Ben çalışmıyorum.Suan.İstedikleri kafada olsunlar. Bu senin hayatın. Çalışıyorum yazmışsın. Kendi paranla olduktan sonra kimsenin bir şey deme hakkı yok.
Dik dur pes etme, kk seninle.
Nuran sen de evlisin, ayrısın ya.Teyzeme evliler ayrı olmazlar ki dedim
Onlar kavga etmediler.Kadin hasta bakıma muhtacti.Teyzem götür anneni dedi.Nuran sen de evlisin, ayrısın ya.
Bakıma muhtaç kadınla 82 yaşındaki adam evliliğini kim yaptırdı tövbe estafur. Evlilik yaparken bu tutulma geliyor galiba size genel olarakOnlar kavga etmediler.Kadin hasta bakıma muhtacti.Teyzem götür anneni dedi.
Tolstoy okuduğumu kim dedi.Evde Budala var.Yarisini zor okudum.Kiz hani Tolstoy falan okuyodun sen? Bu ne kurgu? Kimin kim oldugu, kime ne dedigi belli degil. Olmamiş bi daha oku bxbxbxb
Dickens mi dedin? Kimleri okuyosun dedim de saydin bxbxbxbxhTolstoy okuduğumu kim dedi.Evde Budala var.Yarisini zor okudum.
3 4 senedir evliler o zaman bu kadar hasta değildi ikisi de.Biraz daha iyiydi.Simdi dedemin çocuklarının kimisi umursamadı.Kimi istemedi.Kimi iyiki evlendin dedi.Hayatta 6 çocuğu var.Bakıma muhtaç kadınla 82 yaşındaki adam evliliğini kim yaptırdı tövbe estafur. Evlilik yaparken bu tutulma geliyor galiba size genel olarak
George Orwell okudum en son.Dickens mi dedin? Kimleri okuyosun dedim de saydin bxbxbxbxh
Sapasağlam oHic bisey anlamadim ya. Gecmis olsun uvey teyzene
Sen bunu nasil anladinDedenin eşi , yani üvey anne rahatsız. Teyzenin de üvey anne ile arası iyi değil. Üvey anneyi inatçı buluyor. Üvey annenin öz kızına, annesini gelip almasını söylüyor. Kızı gelip alıyor fakat sonra teyzeye söyleniyor, anneme bakamadınız diye. Üvey anne ile, damadın da arası değil, öz kızı o yüzden annesini evden göndermeye çalışıyormuş. Bunun üzerine, nuranka'nın dayısı, üvey anneyi eve geri getiriyor. Teyze, dede ile üvey annenin boşanmasını istiyor.
Bu da benim anladığım
Sapasağlam o
Budala Dostoyevski'nin zatenTolstoy okuduğumu kim dedi.Evde Budala var.Yarisini zor okudum.
Oha ben de nasi alakasiz atmisim bxbxbxbGeorge Orwell okudum en son.
Baktım dede de eşini sevmiyor falan denilmiş, bi daha okuyayım dedim. Gece gece, cümle analizi yaparken buldum kendimi.Sen bunu nasil anladin
Üvey teyze yok ananenin kizi üvey galiba bxbxbxjHic bisey anlamadim ya. Gecmis olsun uvey teyzene
Hasta olan dedemin esiydi.Nazlaniyo mu diyosun?
Üvey teyze yok ananenin kizi üvey galiba bxbxbxj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?