- 8 Nisan 2023
- 5.405
- 47.571
- 478
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Bu kitaplar sizin eve nerden düştü? Ait olmadıkları yerlerde olmak onlar için de zor olmalı.George Orwell okudum en son.
Dedem'in üçüncü evliliğinden olan eşinin ilk evliliginden kızıÜvey teyze yok ananenin kizi üvey galiba bxbxbxj
Hasta olan dedemin esiydi.
Ne alaka ya.Bu kitaplar sizin eve nerden düştü? Ait olmadıkları yerlerde olmak onlar için de zor olmalı.
Ne içip okuyorsun burada yazdıklarımı.Haa ona gecmis olsun o zaman. Uvey teyze var mi konuda peki
Ne içip okuyorsun burada yazdıklarımı.
Benim anlamadigim okuyup sonra niye yazamiyo bxbxbBu kitaplar sizin eve nerden düştü? Ait olmadıkları yerlerde olmak onlar için de zor olmalı.
Kız budala'yı yarıya kadar zorla okumuşsun işte nasıl ne alaka. Orwell da Dostoyevski'den çok farklı değil.Ne alaka ya.
Yazamiyo derken senin Türkçe'n şuan dört dörtlük mü. bxbxb ne demek ?Benim anlamadigim okuyup sonra niye yazamiyo bxbxb
Rus Edebiyatı zor.Anna Karenina'yi okudum.Zorlanmadim ama Budala'yi lise döneminde aldım.Cok karışık bir kitap.Kız budala'yı yarıya kadar zorla okumuşsun işte nasıl ne alaka. Orwell da Dostoyevski'den çok farklı değil.
Biri dedeyle üvey anneanneyi durdursun. Boşanırlarsa kesin yeni sulara yelken açacaklar.Dedem'in üçüncü evliliğinden olan eşinin ilk evliliginden kızı
Ben aile işlerine karismiyorum.Sunun için yazdım teyzem o ablayla gorusmeme karışıyor.Samimi olma falan diyor bana.Biri dedeyle üvey anneanneyi durdursun. Boşanırlarsa kesin yeni sulara yelken açacaklar.
Şimdı şoyle oluyor Nurancigim. Dunyada her ulkenin sosyal aglarda kullandigi gülme efektleri var. Turkiye klavyeye rastgele basmayi kullaniyo genelde. Yani :) her yerde gülümseme gibi algilanirken kahkaha icin her ülke klavyede farkli bi yol izlemis. Bunun videosu da vardi bulursam atarim. Ben sana yazdigindan bisey anlasilmiyo dedim bu arada. Yazdigin Cince demedimYazamiyo derken senin Türkçe'n şuan dört dörtlük mü. bxbxb ne demek ?
Al sana benim kitap köşemden bir nasihat. Teyzen de işine baksın.Ben aile işlerine karismiyorum.Sunun için yazdım teyzem o ablayla gorusmeme karışıyor.Samimi olma falan diyor bana.
Gerçekten iyi savunuyorsunuz kendinizi.Şimdı şoyle oluyor Nurancigim. Dunyada her ulkenin sosyal aglarda kullandigi gülme efektleri var. Turkiye klavyeye rastgele basmayi kullaniyo genelde. Yani :) her yerde gülümseme gibi algilanirken kahkaha icin her ülke klavyede farkli bi yol izlemis. Bunun videosu da vardi bulursam atarim. Ben sana yazdigindan bisey anlasilmiyo dedim bu arada. Yazdigin Cince demedim
Gerçekten iyi savunuyorsunuz kendinizi.
Eki Görüntüle 3281307 al sana bxhxhxhxh aciklamasi Nuran'im
Sende oku arada.O çok dostoyevski okuyo da ondan öyle
Yok uyduruyorum sanma diye koydum onuBuna bozulmami beklemedin heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?