Dedemin yaninda hastanede kalmak istemiyorum. Haksız miyım?

heybenkimmmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2025
49
61
3
19
Selam bacılar. Dedem (75) haftaya ameliyat olacakmış . Dizinden. Annem ben okuma yazma bilmem, yer yön bilmem anlamam diyor kalmak istemiyor . Dayım da benim ineklerim var ben yanında yatamam diyor . Ananem de kalçasından ameliyat oldu . Seke seke yürüyor . Başka kalacak kimse de yok. Dedem isitme engelli samıt. Ne konuşabiliyor ne duyabiliyor . Ananem sen kalıver hayrına diyor. Bende istemiyorum. Nenem olsa kalırım ama o erkek . Utanıyorum. Sonuçta soyunacak olur tuvete gidecek olur . Bir yandan da vicdan azabı çekiyorum. Dedem kırılacak bu sefer de. Dedem Ne düşünüyor bilmiyorum.. sizce kalmak istememekte haklı miyim? Biz afyonluyuz. Ameliyatı ispartada olacak şehir dışında. O yüzden de 1 bucuk saat arası. Pat diye gelip gidemeyecekler. Ispartada da kimsemiz yok. Korkuyorum biraz da

Dayina sebeplerini soyle ineklere ben bakayim de mesela. Dayinin cocuklari yokmu onlarla donusumli kal mesela aksamlari erkek torunlar kalsin. Zatenbu hastaua sonda takilir birkac gun tuvalet sorunu olmaz gibi geliyor

Dayınızın ineklerine siz bakın dayınız refakatçi kalsın. Çoluğu çocuğu varken size düşmez.

Dayina sebeplerini soyle ineklere ben bakayim de mesela. Dayinin cocuklari yokmu onlarla donusumli kal mesela aksamlari erkek torunlar kalsin. Zatenbu hastaua sonda takilir birkac gun tuvalet sorunu olmaz gibi geliyor
10 tane ineği var zayen.istese yengem de bakar ama teksile gidiyor. Çocuklarının biri 15 biri 10 yaşında. Küçükler

Babam dayımla kavga etmiş. Biz anamıza babamıza baktık. Bizim de ineklerimjz vardı , inekler babandan daha mı önemli diye takışmışlar.

Dayınızın ineklerine siz bakın dayınız refakatçi kalsın. Çoluğu çocuğu varken size düşmez.

Inek nasıl bakılıyor hiç fikriniz yok belli ki

10 tane ineği var zayen.istese yengem de bakar ama teksile gidiyor. Çocuklarının biri 15 biri 10 yaşında. Küçükler
Yenge de bakabiliyosa izin alacak işinden dayınız bakacak. Adam ameliyatlı ördek tutulacak en basit siz mi tutacaksıniz yani. Yürüsun dese siz mi yürüteceksiniz? Düşer bi şey olur.

Birkaç gün parasıyla baktıracak adam bulabilir. Başlarından atmak için seni bulmuşlar. Sana düşmez bakmak oğluna düşer

Fikrimizin olmasi gerekmiyor insana bakma istemiyormus adam inegini bahane ediyormus konu bizim inek bakimi ogrenmemiz degil
Fikriniz olması gerekiyor. Siz bakın diyerek geçmezsiniz böylece. Sanki muhabbet kuşu. Yemini suyunu ver kafeste dursun.

Okuma yazma bilmiyor mu? Okuma yazma öğrensin diye MEB birçok yerde seferberlik yapıyor on yıllardır. Nerede yaşıyorsunuz?
Annen olsa olsa 50 yaşındadır. Neden ogretmediniz?
Dayın inek uğruna babasına mi bakmıyor?
Komple tuhafsiniz.
Anneannemin kemik erimesi var iki büklüm duruyor. Dedem rahmetliyi dizinden ameliyat ettirdigimiz zaman annemle Anneannemin baktığını net hatırlıyorum. 2018 de kaybettik. Annem gitti. Biraz yengem biraz dayım. Kimse de bana gel bak demedi. Nasıl kaldırayım koca adamı zaten.

Kendi öğrenmek istemedi. Benim yapabileceğim birsey yok

Fikriniz olması gerekiyor. Siz bakın diyerek geçmezsiniz böylece. Sanki muhabbet kuşu. Yemini suyunu ver kafeste dursun.
Lutfen yorumlarinizda saygi sinirini koruyun. Isteyen saygi sinirlari icinde istedigini soyler
Gecer. Size yorum mi begendiricez?Inege disarida profesyonel insan da bakar hastaya eger hasta yakini bakmak istemiyorsa hastabakicinin parasiyla baktigi gibi.

Saygısız tek kelimem yok. Saygı tanımızda bir problem olabilir belki sizin. Yorumlar alıntılanabiliyor. Hatta beğenmedim butonu dahi var. Onu da kullanıp geçebilirdim. Ben zahmet edip alıntılama yapmışım bence takdir edilesi.

Ayrıca profesyonel insanlar da köy kahvesinde hazır bulunuyormuş ekip olarak biri ücreti mukabilinde bizden hizmet talep etse de biz de görevimizi ifa etsek diye heyecanla beklemedelermiş çok haklısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…