Dedemin yaninda hastanede kalmak istemiyorum. Haksız miyım?

Evlatları ve karısı dururken size düşmez. E bir de erkek hasta yani, hijyenini falan siz nasıl sağlayacaksınız ki?
Dayınız ve anneniz de işin kolayını bulmuşlar, oh valla. Hele anneniz hiç size de acımıyor, insan evladını biraz sakınır. Benim annem olsa hayatta göndermez, kendi giderdi.
Anneanneniz de kocasına bakmak istemiyor, topu size atıyor, oh.
Ben olsam gitmezdim. Kim bakıyorsa artık aralarında anlaşsınlar.

Annem git sen bak demiyor . Sende gitme dayın gitsin diyor . Ananem topa tutuyor beni. Torunum bakar diyor başka birsey demiyor
Babam da çok kızıyor. Seni göndermem dayın düşünsün diyor. Ama dayımın çocuklarından bahsederken hep cocugumuz der. Bana hiç öyle demez. Dayıma çok para yedirdiler. Kredi çektiler. Sabah yengemle dayımın kahvaltilarini önlerine getiriyorlardı. Kalkar kalkmaz kahvaltı önlerindeydi. Çok yardım ettiler ona . Annemi evlattsn saymadılar. Annem de ellini eteğini cekti .

Okuma yazma bilmeyen refakatçi kalamıyor mu? Hayvan bakımı, köy işleri vs bildiğim konular değil. Dayı nasıl idare eder fikrim yok ancak annenizinki resmen bahane olmuş.

En kötü annenizle beraber kalın. O dedeye bakarken siz annenize destek olursunuz.

Annem git sen bak demiyor . Sende gitme dayın gitsin diyor . Ananem topa tutuyor beni. Torunum bakar diyor başka birsey demiyor
Babam da çok kızıyor. Seni göndermem dayın düşünsün diyor.
Eee kendi baksın kocasına Allah Allah, buyurmak kolay tabi.
Erkek ben utanırım bakamam de.

Ya senin anneannen ameliyat olacaktı, onda da sana baktırdılardı di mi? Öyleyse yeter artık, gitme bu sefer.

Fikriniz olması gerekiyor. Siz bakın diyerek geçmezsiniz böylece. Sanki muhabbet kuşu. Yemini suyunu ver kafeste dursun.
Ben biliyorum.
Ne var kız onda.
10 gün bakılır yani
Onun da yemini ,yalını,meyvesini,suyunu veriyon.
Sonra bi havalandırmaya çıkartıyoruz
Heee yaşadıkları odayı temizlem ama.

Ben biliyorum.
Ne var kız onda.
10 gün bakılır yani
Bokunu kim temizliyo, can alıcı kısmı o bence

Herhalde köpek besleyenler gibi eldiven ve poşetle gezmiyoruzdur ineklerin arkasından.
Doğaya sanıyorlar işte.
Gübre oluyo
Doğada mı salıyo bunlar? Yürürken pat pat bırakıyolar bence, hiç köpek gibi kakaya çıkarılmayı bekleyeceğini sanmıyorum ndjf

Ben biliyorum.
Ne var kız onda.
10 gün bakılır yani
Kendilerini sağıyolar herhalde o sağılan sütleri peynir yoğurt da kendileri yapıyolar. Ya da süt olarak satışını gerçeklestiriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…