- 20 Eylül 2016
- 42
- 51
- 88
- Konu Sahibi heybenkimmmm
-
Annem git sen bak demiyor . Sende gitme dayın gitsin diyor . Ananem topa tutuyor beni. Torunum bakar diyor başka birsey demiyorEvlatları ve karısı dururken size düşmez. E bir de erkek hasta yani, hijyenini falan siz nasıl sağlayacaksınız ki?
Dayınız ve anneniz de işin kolayını bulmuşlar, oh valla. Hele anneniz hiç size de acımıyor, insan evladını biraz sakınır. Benim annem olsa hayatta göndermez, kendi giderdi.
Anneanneniz de kocasına bakmak istemiyor, topu size atıyor, oh.
Ben olsam gitmezdim. Kim bakıyorsa artık aralarında anlaşsınlar.
Eee kendi baksın kocasına Allah Allah, buyurmak kolay tabi.Annem git sen bak demiyor . Sende gitme dayın gitsin diyor . Ananem topa tutuyor beni. Torunum bakar diyor başka birsey demiyor
Babam da çok kızıyor. Seni göndermem dayın düşünsün diyor.
Ya senin anneannen ameliyat olacaktı, onda da sana baktırdılardı di mi? Öyleyse yeter artık, gitme bu sefer.Annem git sen bak demiyor . Sende gitme dayın gitsin diyor . Ananem topa tutuyor beni. Torunum bakar diyor başka birsey demiyor
Babam da çok kızıyor. Seni göndermem dayın düşünsün diyor. Ama dayımın çocuklarından bahsederken hep cocugumuz der. Bana hiç öyle demez. Dayıma çok para yedirdiler. Kredi çektiler. Sabah yengemle dayımın kahvaltilarini önlerine getiriyorlardı. Kalkar kalkmaz kahvaltı önlerindeydi. Çok yardım ettiler ona . Annemi evlattsn saymadılar. Annem de ellini eteğini cekti .
Ben biliyorum.Fikriniz olması gerekiyor. Siz bakın diyerek geçmezsiniz böylece. Sanki muhabbet kuşu. Yemini suyunu ver kafeste dursun.
Bokunu kim temizliyo, can alıcı kısmı o benceBen biliyorum.
Ne var kız onda.
10 gün bakılır yani
Onun da yemini ,yalını,meyvesini,suyunu veriyon.
Sonra bi havalandırmaya çıkartıyoruz
Heee yaşadıkları odayı temizlem ama.
Köyde milka desenli tulum giyen profesyonel ekip.Bokunu kim temizliyo, can alıcı kısmı o bence
Herhalde köpek besleyenler gibi eldiven ve poşetle gezmiyoruzdur ineklerin arkasından.Bokunu kim temizliyo, can alıcı kısmı o bence
Doğada mı salıyo bunlar? Yürürken pat pat bırakıyolar bence, hiç köpek gibi kakaya çıkarılmayı bekleyeceğini sanmıyorum ndjfHerhalde köpek besleyenler gibi eldiven ve poşetle gezmiyoruzdur ineklerin arkasından.
Doğaya sanıyorlar işte.
Gübre oluyo
Reçete falan verirler eline talimat alınacak listesi tutuştururlar diye korkuyo benceAnnenize kimse okuma yazma sinavi yapmayacak babasina bakabilir.garip bi bahane yani
Kendilerini sağıyolar herhaldeBen biliyorum.
Ne var kız onda.
10 gün bakılır yani
Onun da yemini ,yalını,meyvesini,suyunu veriyon.
Sonra bi havalandırmaya çıkartıyoruz
Heee yaşadıkları odayı temizlem ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?