Dedemin yaninda hastanede kalmak istemiyorum. Haksız miyım?

Herkes problemli he he evt bi siz ve yorumlariniz dogrusunuz
Konu ne inek bakimi ne inek bakan insanlar. Konuya cozum bulmak yerine milletin yorumu uzerinden konuyu sahsilestiren sizsiniz. Konuyu saptirmadan yorum yapin gecin kendinize birilerine satasmak yerine baska ugraslar edinebilirsiniz bu sizin icin daha takdir edilesi olur

O şekilde yapamıyoruz malesef

Bokunu kim temizliyo, can alıcı kısmı o bence
bokunu da hadi iyi temizlemesen bile bi şekilde ahırdan dışarıya atarsın en kötü bir kenara yığarsın da - hemen o kön (=gübre) içinde hayvan hasta olmaz

esas can alıcı kısım sağım
10 gün düzgün sağamazsan o zaman işte hayvanların hepsi hasta olur. süt de mundar olur.
10 hayvanı elle sağmıyorlardır ama makineyi bilmeyen hadi ben gittim hoop sağdım diyemez, ege dizisi değil bu işler. yapmacıktan şiveyle bitmiyor.

sabah akşam sağacaksın, sabah öğlen akşam yem vereceksin, ahır içinde sürekli sistem yoksa ayrıca bir de su vereceksin (yani hayvanları çıkaracaksın ve geri katacaksın ahıra) bu esnada da ahır temizleyeceksin
bilen kişi için günde en az 6 saat mesaisi var o da balyası sılajı kuru yemi hepsi aynı avluda ise, bir yerlerden getirmeyeceksen.

doğumu gelmiş hayvan varsa başında beklersin
hasta hayvan varsa özel bakarsın
artı hava çok sıcak çoğu ahırda fan var o var bu var

kısacası o "profesyonel ekip" hazırda beklemiyorsa hakketen bilmeyen kişinin yapacağı iş değil hayvan bakmak

yenge varmış o işe gitmeyip bakacak bu işin oluru ancak bu, çocukları da ağır iş yapmasalar bile makineyi yıkamak, biri sağılırken bitene kadar başında durmak gibi hafif şeyleri yapabilirler. yemleri de 10 gün yetecek kadar önceden çuvallaması lazım dayının şayet ağır indirip kaldıramıyorsa yenge.

saka misin sen ya?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…