- 15 Şubat 2013
- 26.415
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.351
- 798
- Konu Sahibi heybenkimmmm
-
Sıcakta mayalanır kendi kendine, sütü de azcık buzağı içsin, bu ne hırstır karşim nfndnKendilerini sağıyolar herhaldeo sağılan sütleri peynir yoğurt da kendileri yapıyolar. Ya da süt olarak satışını gerçeklestiriyorlar.
Ben bekar ineklerden bahsetmiştimKendilerini sağıyolar herhaldeo sağılan sütleri peynir yoğurt da kendileri yapıyolar. Ya da süt olarak satışını gerçeklestiriyorlar.
Suadiye……Annesi maksimum 50 yaşındadır, nasıl okuma yazma bilmez o şaşırttı beni
Reçete falan verirler eline talimat alınacak listesi tutuştururlar diye korkuyo bence
Ya inekleri sadece sütaş reklamlarından bilenler konuşmasın abi yaSıcakta mayalanır kendi kendine, sütü de azcık buzağı içsin, bu ne hırstır karşim nfndn
Bekar inek jdjdjdjBen bekar ineklerden bahsetmiştim
Hiç kocaları yok zaten hep aşılama artıkBen bekar ineklerden bahsetmiştim
Herkes problemli he he evt bi siz ve yorumlariniz dogrusunuzSaygısız tek kelimem yok. Saygı tanımızda bir problem olabilir belki sizin. Yorumlar alıntılanabiliyor. Hatta beğenmedim butonu dahi var. Onu da kullanıp geçebilirdim. Ben zahmet edip alıntılama yapmışım bence takdir edilesi.
Ayrıca profesyonel insanlar da köy kahvesinde hazır bulunuyormuş ekip olarak biri ücreti mukabilinde bizden hizmet talep etse de biz de görevimizi ifa etsek diye heyecanla beklemedelermiş çok haklısınız.
Ya napayım ya inek süt vercek diye gidip dedenin ördeğini bu kız mı tutsun ndndnYa inekleri sadece sütaş reklamlarından bilenler konuşmasın abi yao inekler süt ineğiyse eğer ortalama 15 litre süt verebilir. Konuşturttutmayın beni.
O şekilde yapamıyoruz malesefHerkes problemli he he evt bi siz ve yorumlariniz dogrusunuz
Konu ne inek bakimi ne inek bakan insanlar. Konuya cozum bulmak yerine milletin yorumu uzerinden konuyu sahsilestiren sizsiniz. Konuyu saptirmadan yorum yapin gecin kendinize birilerine satasmak yerine baska ugraslar edinebilirsiniz bu sizin icin daha takdir edilesi olur
Erkek inekler de çiftçiye göz süzüyo o zamanHiç kocaları yok zaten hep aşılama artık
Ya o kısma yorum yaptım ff tabi ki kız tutmicak.Ya napayım ya inek süt vercek diye gidip dedenin ördeğini bu kız mı tutsun ndndn
Eee o zaman ne anlatıyon sabahtan beri.Ya o kısma yorum yaptım ff tabi ki kız tutmicak.
Bu ineklere kim bakıcak karşimEee o zaman ne anlatıyon sabahtan beri.
İneklere fısıldayan kadın!
bokunu da hadi iyi temizlemesen bile bi şekilde ahırdan dışarıya atarsın en kötü bir kenara yığarsın da - hemen o kön (=gübre) içinde hayvan hasta olmazBokunu kim temizliyo, can alıcı kısmı o bence
Keselim gitsin o zaman yani bilemedim şimdiBu ineklere kim bakıcak karşim
saka misin sen ya?!Merhaba . 20 yaşındayım . Annanem belinden ameliyat olacakmış. Beline vida takilacakmis ( bel kayması var) Bende sınava hazırlanıyorum . Dayımla nenem bana danışmadan hastaneye gitmisler ameliyat sırası almışlar . Bana hala yatili kalır mısın diye soran yok. Sorna geliyorlar bana akrabaların yanında sen yaparsın sen kalırsın. Akrabaların yanında birsey diyemeyeceğimi de biliyorlar beni böyle sindirmeye çalışıyorlar. Annem kalamaz isitme engelli .dayımın da 10 15 ineği var . Yengem çalışıyor teksilde. Bana diyorlar git kal diye
Dayım şimdi inekleri bahane ediyor ve kendisi de emekli. Benim ineklerim var demedi hacıya gitti geldi ineklere nenemle dedem baktı daha 2 sene önce . Şimdi de dedem bakabilir biz de yardımcı oluruz ama işine gelmiyor . Babam sen yapamazsın senlik bir iş değil o diyor . Ne tepki vermeliyim. Bana fikrimi soran da yok . Nenem de gözümün içine bakıyor. Onun da kalbini kırmak istemiyorum.
Sen de iyice inek mütehassısı çıktın.Hiç kocaları yok zaten hep aşılama artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?